Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Mi az igazság a zsidókról Mi az igazság a zsidókról?

Tudom, hogy a "zsidó vallás" is nagy bölcsességből ered és sok jót is tettek anno, node akkor a jelenben meg vajon ezek mik és miért róluk találni ilyeneket nem pedig pl. a magyarokról?


Buddha reinkarnációja a zsidókról:


Főrabbi: "Izrael megszűnéséért imádkozunk":


Zsidó diákok véleménye az arabokról és Jeruzsálemről:


Zsidók felvásárolják Magyarországot


Két zsidó eszmefuttatása a gojokról


Magyarországon működik egy ZSIDÓ ÁLLAM. Állam az államban.


Szabadkőművesség-zsidóság:


A zsidó maffia működése gyakorlatban:


gyermekáldozásos zsidó szertartások:


Zsidók a nem-zsidó gyerekek vérét eszik áldozatként, s a húsukat McDonalds kajába és hasonlókba darálják:

( Persze tudom kamu, de akkor ugye a riporter hangja is tök véletlenül ugyanaz mint a többi riportjában, és ez az egész 1,2 órás klipp is kamu amiből ki van vágva.. )


A Jézus származása nem szegény zsidó hanem gazdag "külföldi" királyi mágus család:


Ír szenátor Izrael bűncselekményeiről:A Talmud hihetetlen utasításai a nem zsidók kezelésére (Ne hidd el, nézz utána!):+ Az izraeli-amerikai terrorgépezet lelepleződött, mattot kapott és megtizedelődött Szíriában


Izrael népe - Felsőbbrendű zsidóság:Megdöbbentő tények Izraelről:Az örök harc, mert "ez a föld az enyém", nade kiké is? Az "ígéret földjéért" harcoló nemzetek sokasága:

( az igazság a zsidó palesztin háborúról, hogy az nem most kezdődött, s nem csak közöttük zajlott [+infók]..)


+ Izraelt és a kazár maffiát már titokban elítélték, és összefogtak ellenük a világ vezető hadseregei és hírszerző ügynökségei


Zsidó Veszedelem A Világban:Mit csináltak a zsidók a németekkel? + Az igazság a zsidók egyéb tetteiről is..Izrael megszűnéséért imádkozunk:

( ez egy részlet amúgy ebből )


Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról:Igazság a zsidókról egy zsidótól:Mi az igazság a zsidó holokausztról?: Holokausztot cáfoló dokumentum film 1.rész:

+ 2./7, 3./7, 4./7, 5./7, 6./7, 7./7


+ Adolf Hitler a zsidókról - (1933. november 10. Berlin)

+ Izrael nem reklámozott, valódi története 1 , 2 , 3 , 4


+ Az igazság a zsidókról, hogy valószínűleg eltérő mértékben, de eléggé lenéznek minden nem zsidót (=gojt), olyan állati szintig, akikkel BÁRMIT meg lehet tenni, amit az állatokkal.. különben nem hazudoznának, lopnának és döntetnének nyomorba ennyi népet és magyart.. Magukat meg persze az isteni kiválasztott isteneknek hiszik, de úgy hogy ŐK AZ EGYETLEN isteni kiválasztott faj, és mindenki mást nem csak lehet de el is kell pusztítaniuk, mert a talmudban is benne van, hogy a "gojok legjobbjait is meg kell ölnötök"..stb.. Egyik doksifilmben még azt is láttam, hogy rengeteg doksifilmet is igazából a zsidók csináltak, hogy saját maguk helyett a szabadköművesekre, illuminátusokra, ufókra, stb, akármire csak BÁRMI MÁSRA tereljék a gyanút, holott minden ilyen háttérhatalmi, 911, adósság alapú pénzrendszer, gazdasági válságok, elszegényedés, új világrend és főbb háború és médiamanipuláció, hazugság mögött igazából ők állnak..

Ez a zsidó cion bölcseinek jegyzőkönyvéből is jól kivehető.

+ Ezt is csak hallottam, ellenőrizd le hogy igaz-e:
"Charls Freeman egykori USA nagykövet: "Izrael hozta létre a hamast." + Sok híres lepellerántó véleményformáló mondta még ezt pl. David Icke (pl. a "minden amit tudnod kell" vagy "emlékezz ki vagy" könyvében [ezvan kiadótól magyarul is van]) vagy ezt mondja pl. Pleja is, meg Jassel Arrafat is ezt mondta anno egyiptomi elnök előtt izraeli miniszterelnöknek Yitzhak Rabin-nak."

+ Ajánlom még a témában:
- Hanry Ford: A Nemzetközi Zsidó
- Az örök zsidóóóó (1940, film )
- Jud süss (=Jud Süu00DF néven van fenn több helyen, film, 1940)

+ Zsidó világuralom

+ Horthy Miklós antiszemita volt-e

+ EU Paródia

+ Tények és manipuláció auschwitzről: A világ legnagyobb hazugságáról David Cole Auschwitzi utazás - Holocaust - David Cole interjú Auschwitz-ban

+ A szabadkőművesség igazi arca


Csak azt nem tudom, hogy hogyan különböztetik meg a zsidók a zsidót a nem zsidótól (=goj) egy minimális szintű faji keveredés vagy egy kis minimális önismeret s a reinkarnáció létének beismerése után...... O.O


Itt meg azt mondják "a sátánisták szeretik magukat zsidóknak kiadni mert az a legjobb "pajzs" az emberekk ellen":


+ 2000 éves sátánista tóra:
@veghtamas85 2000 éves sátánista Tóra #biblia #jezus #egyhaz #roma #satan ♬ eredeti hang - Végh Tamás


+ Eme csatin elég rideg híreket is mondanak arról mi az igazság a gázai háborúról pl.:
Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Szerinted Mi az igazság a zsidókról?