Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Az Igazság a PolitikárólEgyáltalán nem állítom, hogy minden, ami itt van az a teljes igazság a politikáról, sőt lehet tele van hülyeséggel, amit már nem is frissítettem mióta, de talán még így is több igazságot találsz itt, mint, amit egyesek a kereskedelmi médiákban gyávák leengedni... MÉG.

Doksifilm előzetes az USA választások elcsalásáról:


Mi Hazánk elnöke : a Momentum a legsötétebb szereplője a Parlamentnek:


Magyarország hivatalosan NEM csatlakozott az EU-hoz, és egy alkotmányellenes fantomállam:


A Magyarország nevű állam jogilag nem létezik = A Magyar Alaptörvény ezért érvénytelen (Az Igazság felszabadít! Orosházi Ferenc + Alkotmányos Magyarország):


 az igazság john f. kennedyről
Kennedy elnök beszéde:

politikai szavazás
igazság politika

BÁRMELY PÁRThoz tartozó politikus:
politikai igazság
(Pl. milliókat kapnak a zsidó mamutcégektől, hogy nekik kedvező törvényeket hozzanak...)

BRICS BRICS = Brasil + Russia + India + China + South Afrika
Te is tudtad, hogy létezik a BRICS ugye? Nem csak az USA meg EU meg háttérhatalom van ám.. A BRICS 2009-ben alakult az adósság alapú pénzrendszert működtető zsidó IMF ellen (mely minden nyomor és szegénység valódi oka!). Így már se Kína se az oroszok nem hasznának dollárt, amely miatt megy a nagy lejárató kampány Putyin ellen is, mert rettegnek a zsidók, hogy összedől így az USA is.... + a BRICS közös fejlesztési bankot is létrehozott, az IMF helyett sokkal jobb feltételekkel lehet tőlük pénzt is kölcsönvenni, stb. és már számos egyéb ország kifejezte csatlakozási szándékát mint pl. Törökország, Indonézia, Argentína, Egyiptom, Szíria, Nigéria, s persze egyéb szövetségek is keletkeztek már az IMF ellen mint pl.: MINT ( = Mexikó, Indonézia, Nigéria, Törökország ), MIKT ( Mexikó, Indonézia, Dél-Koreával, Törökország ), CIVEST ( = Kolumbia, Indonézia, Vietnam, Egyiptom, Törökország, Dél-Afrikai Köztársaság ), VISTA ( = Vietnam, Indonézia, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Argentína), MAVINS ( = Mexikó, Ausztrália, Vietnam, Indonézia, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság ) de persze az ilyenek, hogy a világ kb. fele (csak pár milliárd ember) mit csinál nem elég fontos ahhoz, hogy a győzike só helyett berakhassák az RTL-en... persze aki inkább a kiknek is a kezében lévő médiákból manipulálódik.. Kár :( ugyhogy tessék tömören pl. :

brics
+ Vajon mikor hallunk ilyen hozzászólást a Magyar parlamentben:


FILMEK, ELŐADÁSOK:

az igazság a politikáról DR. BOGÁR LÁSZLÓ ( elismert közgazdász, politikus, egyetemi tanár, volt országgyűlési képviselő, előadó, író )
Drábik Jánoshoz hasonlóan elég sokszor beszél sokakat talán megfélemlítő témákról is. Számtalan előadása online is nézhető:
- A manipulatív média monopóliuma
- Ki kontrollálja a pénzrendszerünket?
- A Globalizáció
- Háború a Nemzet Ellen
- Pénz , Válságok , IMF
az igazság a politikáról DR. VARGA ISTVÁN ( elismert közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának tagja )
- Mérlegen az EU Varga István és Bogár László közös előadása
- Miként vegyük kézbe pénzügyeinket?
- Hol a Pénz?
- A Magyar Nemzeti Bank Működéséről

az igazság a politikáról DR. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF ( egyetemi tanár, jogász, jogtörténész, ex. államtitkár )
12 évet tanított jogot, történelmet, gazdaságtant, stb..
- Egyik előadása arról, hogy hogyan rabolta ki egész magyarországot "törvényesen" és milyen egyéb gaztetteket hajtottak végre a jogrendszerben is.
+ számos további előadása van még youtubeon online itt.

Aaron Russo interju film online nézés ALEX JONES: AARON RUSSO FILMRENDEZŐVEL és HOLLYWOODI PRODUCERREL KÉSZÍTETT INTERJÚJA
[ feliratosan online nézés 2 részben: -1- , -2- , 69 perc ]
Aaron Russo egy amerikai filmkészítő (1943-2007). Pl. a Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere") volt. Újabb hieteles ember meséli el a korrupt amerikai kormányzat és a háttérhatalmi erők szervezkedését, emberiséget érintő hihetetlen terveit. Megdöbbentő információk egy hiteles embertől. Aaron Russo az egy órás interjú második részében felfedi, hogy a pénzuralmi rendszer birtokosai milyen dramatikus jövőt szánnak az emberiségnek és felszólít az ellenállásra, a felébredésre és arra, hogy ne dőljünk be a félelemkeltő propagandának.
Obama deception az obama csalás film online filmnézés ingyen letöltés The Obama Deception = AZ OBAMA CSALÁS / ÁTVERÉS! [ online nézés feliratosan 11 részben itt, 111 perc, az igazság barack obamáról ]
Egy nagyhatású film, mely lerombolja a hazugságot, mely szerint Obama elnök az amerikai emberek érdekeit, és nem a bankokéit szolgálja. Az Obama jelenség pusztán egy átverés, melyet az Új Világrend készített az emberek megvezetésére. Obama eladható személyisége is csak azt a célt szolgálja, hogy az emberek önként, és a lehető legkevesebb zajjal hajtsák a fejüket a bankokrácia rabigájába.
+ Az igazság Putyin és Obama közötti különbségről itt, + obama 2 kilós súlyokkal edz.. az igazi férfi xDD
az igazság Vlagyimir putyinrólAZ IGAZSÁG VLAGYIMIR PUTYINRÓL:
Az igazság, hogy Putyin nem csak ismeri az ezen honlapon lévő szörnyű igazságokat a szemét adósság alapú rabszolgapénzrendszerű háttérhatalmiakról, az új világrend terveiről, a háborúk valódi okairól, de aktívan terjeszti is ország világ szeme előtt, szemtől szembe is kimondja (youtube is tele van vele), és a hatalmas kínával és egyéb államokkal összefogva hamarosan vagy egy harmadik világháborút fognak vívni az amcsi zsidók és bilderberg stb bűntársaik ellen vagy kiderül a turpisság és az igazság 911-től kezdve mindenről mégszélesebb körben és akkor majd talán...nem csak a sok ördögcsatlós támadásaitól lesz ki már szegény hanem a mámortól is =) A fekete öves judós Putyin be is oltja a szemétgeci öntelt beképzelt rasszista hüllő bilderberges nácizsidaj13ait is (youtube tele van pl...) . vagy pl. Putyin ezen beszédét betiltották egész USÁban, vagy pl. Putyin elmondta az igazságot az amerikai demokráciáról, + pl. "Putyin az új világrend elárulója..", vagy pl. "Putyin a Nyugat hanyatlásáról, Isteni és Sátáni hitről ", vagy pl "Putyin tells the new world order FUCK U!!" ..+ Hilary Clinton megfenyegeti oroszországot, és kínát hogy " feltartják a fejlődést azzal, hogy nem csatlakoznak az adósság alapú pénzrendszerhez stb.. erre Putyin kineveti..." , Putyin beszéde a német parlamentben, Putyin nem fél a világvégétől se, stb, stb, stb, stb....
Hogyan vernek át minket "szabad rabszolgákat" már évszázadok óta?
Gál Marcell előadása, aki Dr. Drábik Jánossal is szokott előadást tartani, s Bogár Lászlóval a híres közgazdásszal együtt közösen is írt egy könyvet. Nem saját maga találta ki azt, amit elmond, hanem Milton Friedman Nobel díjas és James Robertson közgazdász professzorok szavait fordította le közérthetően:
1.rész , 2.rész , 3.rész , 4.rész , 5.rész , 6.rész , 7.rész , 8.rész 
Ébresztőfilm online filmnézés ingyen letöltés ÉBRESZTŐFILM [ online nézés felirattal itt vagy részekben itt , 229 perc ]
Az egyik legütősebb leleplező tényfeltáró felébresztő felvilágosító film!
TARTALOM: A Globális Elit, Probléma-Reakció-Megoldás, Elme Kontroll, Korrupt bankrendszer, 9/11, Hatalmas történelmi hazugságok, Tudatos népírtás, Az oktatás mint butítás, Titkos társaságok, Tömegmanipuláció, Az Új Világrend kitervelői, céljai, következményei, stb.
zeitgeits 5 online filmnézés ingyen letöltésZEITGEIST = A KORSZELLEM
Több évszázados tömegmanipuláció vallással, politikával, 911-el, pénzzel és médiával, az egyik legalapabb film!
- ZeitGeist 1:: Online nézés itt (teljes, 122 perc),
+ A ZeitGeist 1 kereszténységgel kapcsolatos részéből részlet itt. Egyik lényege, hogy Jézus nem létezett, mert félre fordítás történt, s jézus igazából a nap, az apostolok meg egyéb égitestek, s hasonló ókori csillagászati és egyéb (pl. egyiptomi, görög) bölcsességekből ollózták össze a Bibliát úgy, hogy a lényegi dolgokat elferdítették egy rabszolgafilozófiává....
- ZeitGeist 2 = ZeitGeist Addentum: online nézés magyar szinkronnal , 123 perc
- ZeitGeist 3 - Előrelépés (Moving Forward): Szinkronosan magyarul online nézhető itt! (161 perc)
https://www.zeitgeistmovie.com/
Végjáték online filmnézés ingyen letöltés VÉGJÁTÉK: A világ leigázásának forgatókönyve
[ online nézés magyar felirattal itt vagy részekben itt , 139 perc ]
Szintén az egyik legütősebb leleplező tényfeltáró felébresztő film!
Aki fel kíván ébredni, annak kötelező!
A Témák hasonlőak a fenti Ébresztőfilmhez, de egyáltalán nem ugyanaz minden. ALAPVETŐ FELÉBRESZTŐ FELVILÁGOSÍTÓ FILM!
Miért harcolunk film online filmnézés ingyen letöltés MIÉRT HARCOLUNK? = WHY WE FIGHT ( 2005 )
[ online nézés angolul itt, vagy feliratosan letöltés itt, 99 perc ]
Miért indított már pl. az USA is több tucat háborút?
Mik a számtalan múltbeli és a világon jelenleg is folyó értelmetlen háborúk valódi okai?
Hol hibáznak a hivatalos indokok? És miért hibáznak mindig kivétel nélkül?
Miért gyilkolnak le brutálisan soktízezer embert még ma is?
Hogyan akarnak átverni minket miféle nevetséges manipulatív hazugságokkal a háborúkkal kapcsolatban?
HIHETETLEN DURVA FELÉBRESZTŐ FELVILÁGOSÍTÓ FILM!

u.n. me film nezes online U.N. ME
[ 2009, angolul letöltés torrentről pl. itt, vagy itt , 90 perc ]
Az Egyesült Nemzetek Szervezete, röviden ENSZ (angol rövidítése UN) számára dollármilliókat fizetnek a polgárok, hogy védje az emberi jogokat és tegyen is valamit ezek megvalósulásáért. Nade ténylegesen teszi is a dolgát? Ez egy brutális leleplező film, felvilágosító videó arról, hogy micsoda korrupció és semmittevés is van az ENSZ-ben valójában.
Mindezek ellenére azért könnyebben befogadható poénosabb formában mutatja be a film a dolgot, nézd meg az előzetesét itt!
a kormány és politika működése MI A KORMÁNY VALÓJÁBAN?
[ felirattal online nézés itt , 9 perc ]
Fantasztikus 9 perces animáció, ami elmagyarázza, hogy miként is működik igazából a kormány..kikből áll és miket tesznek és mi miért hagyjuk... (A magyar feliratot lehet, hogy külön be kell kapcsolni ! )
Bilderberg csoport Jesse Ventura összeesküvés elmélet online filmnézés ingyen letöltés BILDERBERGEK ÉS DEPOPULÁCIÓ
[ felirattal online nézés itt , 44 perc ]
Jesse Ventura: Ex kormányzó leleplezi azt az összeeküvést mely keretében jelenleg is folyamatban van az egész népesség csökkentése 80-95%-kal! Oltásokkal, kreált járványokkal, stb. Eredj te is a bizonyítékok nyomába!
 az igazság saddam husseinről HIJACKING CATASTROPHE 
[ angolul itt , 70 perc ]
Bush és az akkori kormánya az iraki háborút azzal igazolta ugye, hogy Saddam Husseinnek olyan tömegpusztító fegyverei vannak, amiket be is akar vetni ellenük. Persze hamar kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van.
De akkor miért is indították valójában ezt a háborút? Amerika egy új világbirodalmat (új világrendet) akar építeni, aminek szüksége volt a Föld egyik leghatalmasabb kőolajtartalékokkal rendelkező országára.
Természetesen akkor az igazság Saddam Husseinről az, hogy sok egyéb is, amit Bushék mondtak szintén sem igaz róla.. Igazából Saddam Hussein az egész háttérhatalmi rendszert ismerte és nem is volt olyan rosszfiú, mint aminek beállították, sőt.... Csak ugye a média..
ECHO TV
Ezen a csatornán állítólag többször mernek azért leadni némi igazságot is..
+ Pl. a Civil Akadémiájának se lehet olyan szörnyű utánanézni.. ;)
HAMAROSAN:
Az Igazság Trianonról
Dr. Hossó Andrea
ALEX JONES
Ghandi
Martin Luter King
Nelson Mandela
Abraham Lincoln
Voltaire
Lao Ce
David Icke
Michael Moore
Géczy Gábor
Gál Marcell
Balogh Béla
Kisfaludy György
Weixl-Várhegyi László
Alan Watt
Maxwell Igan
TomCat
Miért ölték meg Kennedyt és 2Pac-et..


politikai igazság
igazság politika


AZ IGAZSÁG a BALOLDALRÓL a liberálisokról:
Ennyire egyedül vagyunk a mainstream szerint az euban meg nyugati közvéleményhez képest, pl.:
- A baloldali képviselők mentalitása 1 percben: 'jól felbasztam a lelküket..'
- öngyilkos toi toi wck
- ukrajnát támogatók statisztikája
- pedofilok
- 3 év alatti pójásokat pedofil megerőszakolós bűnözés megy a libsiknél:
EJOHN F. KENNEDY volt USA elnök, beszéde 1961 April 27-én:

2/2 része itt. Az igazság John F. Kennedyről, hogy ezen beszéde miatt ölték meg pár nappal később..

+ S igazából nem csak Kennedy-t de Michael Jacksont, Bob Marley, John Lennont, és 2packet is azért ölték meg mert elkezdte kinyitni a száját a háttérhatalomról... ( pl. Michael Jackson moonwalker c. nagyfilmnében is szabadkömüves jelek + olyanokról is énekel, hogy "they don't care about us" stb..)


+ Best of Gyurcsány
politikai rendszerváltás
+ Jobbik vs. Fidesz


politikai pártok

politikai elitpolitikai választás
politikai választás csalás

politika
john f kennedy
pénzügy igazság a pénzügyről pénzrendszerről Ezen weboldal szerint az összes állam és bank JOGERŐSEN felszámolás alá került. A kamat törvénytelenné vált, a banki adósságok JOGERŐSEN eltöröltettek. Az emberi egyéni szabadságjogok vissza lettek adva.
Az ÖSSZES banki és állami alkalmazott, pl. bíróság, rendőrség, hadsereg érvényessége hatályon kívül van helyezve JOGERŐSEN. Erre 2012 december végefelé került sor... Most nézek utána vajon mennyire igaz..: https://op.iuste.biz !


Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés+ Gazdasági Bérgyilkos 2 perces online nézhető kisvideo (Economic Hitman)

+ A HATALOM MÁTRIXA [JORDAN MAXWELL, 66 perc, magyar feliratos]

+ Az emberi psziché manipulálása (100 perc, magyar szinkronos)

+ WEIXL-VÁRHEGYI LÁSZLÓ: Lakossággyérítés állami segédlettel (120 perc, magyar hang)

+ Miért vérzik a közelkelet? 67 perc

+ Hitler Amerikai Üzleti Kapcsolatai (43 perc)

+ Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik! Orosházi a bíróságon

+ EU Paródia

+ AZ IGAZSÁG A ZSIDÓKRÓL itt + kegyetlen durva mód ITTDr. Schiffer András (jogász): a digitális állampolgárság a totális kontrollt teszi lehetővé az állam számára:
Mondanivalós mozifilmek Politikai témával is:

- A Jelcin Project
- Képtelen kampány
- Államtrükkök
- Amikor a farok csóválja
- Hálózat (1976)
- Atlas Shrugged 1, 2 - Inside job = Bennfentesek
- Viharok vihara
- Zöld zóna
- Rendition
- Echelon conspiracy
- Jim ( Trailer 1)
- Az elveszett idő kalandorai, avagy légi kalózok (Sky Pirates)
- Láncreakció
- Lopott Idő
- Bedrotozva
- A menekülő ember (Schwarzeneggeres, Stephen Kinges)
- A Hazugság Feltalálása
- Southland Tales ( Magyarul: A Káosz Birodalma )Charlie Chaplin 71 évvel ezelőtti HIHETETLENÜL HATALMAS beszéde:

Egyéb nyelveken is megtalálod itt a leírás résznél! TERJESZD!

politikusok

politikus


+ A 3. világháború a küszöbön?

+ Pálffy István Betiltott Jegyzete: + Magyarország 2009. (1./4 R ész)

+ "Összeesküvés elmélet???" Dr. Szatmári Gézával

+ Gyúrcsány: ÖsszeCsórt Fontok :DNézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!


(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])

Erre az aloldalra csak egy kis válogatás került fel a politikai videók közül, de számos egyéb politikai témájú videót is találhatsz még a különböző egyéb menüpontok alatt is!

+Számtalan további van még a felébredt csoportok filmjei között is!

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Szerinted Mi Az Igazság a Politikáról?