Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Mi az Igazság a CHEMTRAILRŐL?:

Mi az Igazság a CHEMTRAILRŐL? Mi az Igazság a CHEMTRAILRŐL, azaz az égen lévő repülők által húzott vegyi csíkókról?

Itt nem állítjuk biztosra, hogy mi a 100% bizonyosság, csupán beágyazok pár érdekes chemtrail képet és "vegyi kondenzcsíkos" infót amit már kb. mindenhol látni a neten (és az égen is minden nap), hátha a szakértők elkezdenek majd jobban utánajárni mi is történik egészen pontosan hisz ugye már önmagában furcsa hogy mindenki láthatja ezeket a szokatlan égi csíkokat a saját szemével is (és a napot meg már alig) de mégse esik róluk 1 árva szó se a magyar politikában! O.OA Chemtrail egy Összeesküvés elmélet? Ez neked úgy néz ki mint egy "ELMÉLET"?:
Chemtrail Összeesküvés elmélet? Jó jó de a chemtrail az kondenzcsík nem? A kondenzcsík = chemtrail igaz nem? Nem az az igazság hogy a chemtrail csak kondenzcsíkok???? NEM!Mi a különbség a kondenzcsík és a

chemtrail vegyi csíkok között?Ha sima natúr repülőgép kondenzcsík lenne nem látnánk soha olyat, hogy pl. 3-4 nap "full repülőcsík mindenhol" aztán meg 1-2 napig "FULL ÜRES tiszta ég" mindenhol, amikor szintén ugyanúgy megy ugyanannyi ugyanolyan repülőgép... eelvileg... és ilyeneket se látnánk soha a TE SAJÁT SZEMEIDDEL ha fel mernél nézni néha az égre!!!: NEM sima natúr repülőgép kondenzcsíkok

A kondenzcsík kikapcsolható?:


Itt is instant kikapcsolják a chemtrailt: HA kondenzcsík lenne ki lehetne kapcsolni instant?? NEM! Bárki láthatja a saját szemével is ezeket csak látó aggyal kéne járni!


Hogyan lesz a fátyolfelhő? Hogyan készül a fátyol felhő?? Miből lesznek a fátyolfelhők?:
Hogyan lesz a fátyolfelhő? Hogyan készül a fátyol felhő?? Miből lesznek a fátyolfelhők?

A chemtrail csík NEM a hajtóműből jön ki!:
A chemtrail csík NEM a hajtóműből jön ki!

A chemtrail csíkok NEM a hajtóművekből jönnek ki!:
A chemtrail csíkok NEM a hajtóművekből jönnek ki!

A kondenzcsíkokkal ellentétben a chemtrail csíkok NEM a sugárhajtóművekből jönnek ki!:
A kondenzcsíkokkal ellentétben a chemtrail csíkok NEM a sugárhajtóművekből jönnek ki!

Vannak izmosabb chemtrail vegyi anyagokat szóró, csíkokat húzó gép (lentebbi képgaláriában látható a belsejük):


Hogyan lehet felismerni, hogy mi nem kondenzcsík? Hogy lehet felismerni, hogy mi kondenzcsík, melyik igazi és melyik vegyi csík?
Hogyan lehet felismerni, hogy mi nem kondenzcsík? Hogy lehet felismerni, hogy mi kondenzcsík, melyik igazi és melyik vegyi csík?

Valóban csak egy összeesküvés elmélet a sok vegyi csík chemtrail kondenzcsík teória?:
Valóban csak egy összeesküvés elmélet a sok vegyi csík chemtrail kondenzcsík teória?

Elhiszed vagy a saját szemednek hiszel? Régen is ilyen repülő csíkok voltak az égen? Vagy akkor nem volt 1 szál kondenzcsíkos repülő se? DE voltak! csak nem tartós csíkokat húztak! Nem maradandó vegyi csíkokat húzott a sok repülőgép!!:
Elhiszed vagy a saját szemednek hiszel? Régen is ilyen repülő csíkok voltak az égen? Vagy akkor nem volt 1 szál kondenzcsíkos repülő se? DE voltak! csak nem tartós csíkokat húztak! Nem maradandó vegyi csíkokat húzott a sok repülőgép!

Mi van a chemtrailben? Sok laboratóriumi kutatás szerint elvileg bárium, aluminium, azaz nehézfémek és hasonló egészségre kicsit se káros wellness manna! ;)
Mi van a chemtrailben? Sok laboratóriumi kutatás szerint elvileg bárium, aluminium, azaz nehézfémek és hasonló egészségre kicsit se káros wellness manna! + Testi egészségre hogyan hat a sok időjárás vagy elme és agyi befolyásoló káros anyag nehézfém és wellness vegyi anyag arról is ágyazok majd be pár orvosi + tudományos videót majd lejjebb!Mi az igazság a kondenzcsíkokról + vegyi repülőgép csíkokról?A "FÁTYOLFELHŐ" NEM TERMÉSZETES FELHŐ!!!!!:
A FÁTYOLFELHŐ NEM TERMÉSZETES FELHŐ!

Az igazság a fátyolfelhőkről:
Az igazság a fátyolfelhőkről

Mi az igazság a fátyolfelhőkről?:
Mi az igazság a fátyolfelhőkről?

Chemtrailes kondenzcsíkos fátyolfelhőről mi az igazság?:
Chemtrailes kondenzcsíkos fátyolfelhőről mi az igazság?
Tehűt természetes felhő-e a fátyolfelhő? NEM természetes.. nem elhinni kell nézd meg magad a saját szemeddel hogyan készül minden nap..!!

Hogyan lesz a kondenzcsíkból fátyolfelhő?:
Hogyan lesz a kondenzcsíkból fátyolfelhő??

"Úgy nézem megint kezdődik az influenza szezon" a chemtrail vegyi csíkoktól:
kezdődik az influenza szezon a chemtrail vegyi csíkoktól

Az igazság a felhőkről, régen és most felhő + kondenzcsík összehasonlítás:
Az igazság a felhőkről, régen és most felhő + kondenzcsík összehasonlítás
Régen nem volt ennyi szélsőséges időjárás, meg fura fátyolfelhő se, pedig ugyanúgy ment csomó repülőgép kondenzcsíkokkal...!!! Tehát már csak ebből is látnod kéne, hogy azok nem chemtrail csíkok voltak...! Vagy a modernebb repülők többet szennyeznek? Régen tudtak menni TARTÓS kondenzcsík csíkok nélkül a régi retro elavult technológiával ÖSSZES replülő ma meg már nem?? Visszafele fejlődne a technológia??

Pedig ponthogy ők mondják, hogy csak semmi vegyifegyver és legyen minden bio meg öko..!!:
Pedig ponthogy ők mondják, hogy csak semmi vegyifegyver és legyen minden bio meg öko..!

Természetes és természetellenes mesterséges időjárásbefolyásolással létrehozott mesterséges felhő vegyi csíkokból különbségtétel útmutató:
Természetes és természetellenes mesterséges időjárásbefolyásolással létrehozott mesterséges felhő vegyi csíkokból különbségtétel útmutató:

Mi az igazság a tartós, maradandó vegyi csíkokról, felhővé alakuló mesterséges chemtrail kondenzcsíkokról?:
Mi az igazság a tartós, maradandó vegyi csíkokról, felhővé alakuló mesterséges chemtrail kondenzcsíkokról?

"Azt hiszed most levegőt lélegzel?": Ne elhidd, nézz fel az égre és keress rá!!
Azt hiszed most levegőt lélegzel?: Ne elhidd, nézz fel az égre és keress rá!

Mi a különbség a chemtrail és a kondenzcsík között? ( kondenz csík = contrail, ami hamar elmúlik ):
Mi a különbség a chemtrail és a kondenzcsík között?

Mi a különbség a chemtrail csík és a kondenzcsíkok között? (chem trail = ami maradandó tartós vegyi csík és fátyolfelhő lesz belőle):
Mi a különbség a chemtrail csík és a kondenzcsíkok között?

Mi a különbség a kondenzcsík és a chemtrail csíkok között?:
Mi a különbség a kondenzcsík és a chemtrail csíkok között?

Mi a különbség a kondenzcsíkok és a chemtrail csík közt?:
Mi a különbség a kondenzcsíkok és a chemtrail csík közt?

Miben különbözik a kondenzcsíkok és a chemtrail csíkok minden különböznek egymástól? Hogyan lehet megkülönböztetni?:
Miben különbözik a kondenzcsíkok és a chemtrail csíkok minden különböznek egymástól? Hogyan lehet megkülönböztetni?

Mi a különbség a kondenz csíkokból kialakult felhő és a chemtrailcsíkból kialakult felhő közt?:
Mi a különbség a kondenz csíkokból kialakult felhő és a chemtrailcsíkból kialakult felhő közt?

Miben más a chemtrail csík és a kondenzcsík?:
Miben más a chemtrail csík és a kondenzcsík?

Miben más a kondenz csík felhő és a chemtrail csíkból lett felhő?:
Miben más a kondenz csík felhő és a chemtrail csíkból lett felhő?

Vicces Chemtrail Képek
Vicces Chemtrail Képek

 

Te komolyan nem láttál még ilyeneket az égen, hogy ki be kapcsolgatják hogy a sok vak birka igazi felhőnek higgye őket miután pár perc alatt "felhővé alakulnak"?:


+ Sok felvilágosító / gondolatébresztő képek a chemtrailről, mondanivalós kép galéria a vegyi felhőcsíkokról, fura fátyolfelhőkről + repülő kondenzcsíkokról az igazság micsoda, hogy miként, hogyan lehet különbséget tenni a chemtrail és kondenzcsíkok között + mi az igazság az időjárás módosító technológiákról?:Ráadásul ugye anno tagadták a kormányok és összeeküvés elméletnek mondták, de már pár éve rengeteg kormány hivatalosan is beismerte a chemtrailt csak: kitaláltak rá mindenféle official hivatalos olyan történetet mint pl. "GeoEngeenering" meg időjárásbefolyásolás, klímavédelem, időjárás módosítás a klíma védelmében hivatalosan beismert időjárás módosító anyagokkal (amik lehet ugyan szárazságot okoznak meg nehézfémekkel betegségeket meg szélsőséges időjárásokat stb de legalább senki se szavazta meg EU-ban se és még titkolják is kormányok azóta is, és csak sutyiba adják ki eme hivatalos kormányjelentéseket mert már annyi bírósági per lett belőle repülőgép pilótákkal, tudósokkal, számtalan bizonyítékkal, miután betiltotta az EU a laboratóriumoknak is a levegő bárium, meg nehézfém mérését stb.. Ilyenekből is próbálok beágyazni párat:

AZ IGAZSÁG A KONDENZCSÍKOKRÓL

DOKUMENTUMFILMEK + VIDEÓKMi az igazság a fátyolfelhőkről?:PILOT EXPOSES CHEMTRAIL TRUTH:Az Égbolt Elpusztítása - ( Animátrix részlet, a 2. reneszánsz rész a Mátrix készítőitől ):Mi az igazság a repülőcsíkokról, vegyi felhőcsíkokról?:A ChemTrailt KI-BE kapcsolgatják hogy különálló fátyolfelhőkké oszoljon szét !:The Dark Agenda of Synthetic Biology. Chemtrail Nano-Bot Smart Dust is Everywhere Sofia Smallstorm :Commercial Pilot reveals the truth behind Chemtrails - 2023:


Climate Engineering - Tennessee Senate Is First To Pass Bill To Ban Geoengineering?:Dr. Russell:Don't Look Up! - Airline Pilot Exposes Truth about Chemtrails (Sep 2023) :CIA CHEMTRAIL INSIDER REVEALS THE REAL REASON THEY PUT BARIUM IN CHEMTRAILS AND DESCRIBES COMPLEXITY:"Leaked Secrets Of The 'U.N' 'Operation Indigo Skyfold' Chemtrailing Program" :


Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Tudsz még Te is többet arról, hogy mi az igazság a CHEMTRAILRŐL? Az égi csíkokról? A repülőkről szórt vegyi kondenzcsík szerű vegyi anyagokról? Írd meg kommentben!: