Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Könyvek az Igazságról:

LETÖLTHETŐ KÖNYVEK AZ IGAZSÁGRÓL INGYEN:

ingyen letölthető pdf könyvek és mp3 előadások a sikerről, gazdagságról, pénzkeresésről, befektetésről Miként válhatsz Te is sikeressé bármiben?

- A Sikerről szóló páratlan gyűjtemény ingyen letölthető itt: 700 db mp3, pdf könyv, stb..! ! !
- Brian Tracy: Phoenix Szeminárium mp3 hangoskönyv ingyen letölthető / azonnal online hallgatható itt!
Évtizedes kutatások összegzése minden siker hogyanjáról.
dr. Ryke Geerd Hammer Orvostudomány a feje tetején pdf könyv ingyen letöltés DR. RYKE GEERD HAMER : ORVOSTUDOMÁNY A FEJE TETEJÉN [ .pdf könyv letöltés ingyen ITT , online könyv olvasás itt , 21 mega ]
Dr. Hamer az új orvostudomány ( https://ujmedicina.hu ) megalkotója. Amit erről az új medicínáról olvashatsz és láthatsz az egészséggel foglalkozó menüpontban, azzal kapcsolatban most itt könyven is megtudhatod a részleteket. Több mint 40 000 orvosi leletekkel alátámasztott esetpélda bizonyítja, hogy ezen természeti törvények léteznek!
"Már évezredek óta megtapasztalta az emberiség, hogy végső soron minden betegség lelki eredetű. Ez közben tudományos ténnyé is vált, és szilárdan beépült a köztudatba.  Csak a modern orvostudomány csinál belőlünk, - lélekkel rendelkező élőlényből - egy kémiai képletekkel teli zsákot." - Dr. Ryke Geerd Hamer . Bővebb infók a könyvről pl. itt.
+ Dr. Ryke Geerd Hamer - Orvostudomány a feje tetején könyv előszó + tartalomjegyzék itt.
+ Dr. Ryke Geerd Hamer: Germán Medicína - Új orvostudomány Jegyzet .pdf letöltés itt. (3 mega)
+ Dr. Hammer ismertetője a 25 éves elnyomásról online olvasható / letölthető itt.
DR. GHISLAINE LANCTOT - AZ EGÉSZSÉGÜGYI MAFFIA
[ Könyv ingyen letöltés PDF formátumban itt, 14 mega ]
A könyv szerzője egy kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, és megtiltották neki, hogy orvosként tevékenykedjen. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményeit, valamint gyakorlati megoldást is kínál azoknak, akik ki akarnak szállni a hivatalos "egészség"ügyi gépezetből élve. Akár orvos, akár páciens, akár hozzátartozó vagy, ez a könyv neked szól. Ha még élsz, akkor még nem késő! Ezen az információk életet érnek! Egy orvosnő, aki 25 év praktizálás után végre elég bátor volt ahhoz, hogy nyílvánosan is lerántsa a leplet a kimondhatatlan titkokról. + Szabadságot a léleknek filmje szinkronosan online itt!
masaru emoto a viz rejtett bölcsessége pdf könyv letöltés ingyen DR. MASARU EMOTO
A VÍZ REJTETT BÖLCSESSÉGE
[ .pdf , 41 mega ]
A VÍZ GYÓGYÍTÓ EREJE [ .pdf , letöltés ITT , 15 mega ]
A VÍZ IGAZI HATALMA
[ .pdf , 63 mega ]
Dr. Masaru Emoto japán tudós  felfedezte, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre - például az emberi szervezetre is - átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Masaru Emoto új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. A lefagyasztott vízmolekulák felnagyításával a legmaterialisztikusabb szkeptikus szemek számára is jól láthatóvá válnak a nem anyagi jelenségek is, mint pl a gondolatok, szavak, zene, globális események vízre gyakorolt hatásai egyaránt! Felfedezései alapjaiban változtathatják meg a világról kialakult képünket. S egy új tudatosság kialakítását sürgetik.
bruce lipton a sejtek mágiája pdf könyv letöltés ingyen DR. BRUCE LIPTON: TUDAT - A Belső Teremtő - A Sejtek Mágiája [ magyar .pdf, ingyen letöltés itt , 89 mega ]
Immár bizonyos, hogy gondolataink átprogramozásával szervezetünkön is változtathatunk! Aki elolvassa ezt a könyvet, egyszer és mindenkorra megváltoztatja elképzeléseit a gondolkodás természetéről. Megdöbbentő felfedezések arról tanúskodnak, hogy gondolataink szervezetünk valamennyi sejtjére hatással vannak. A szerző – neves sejtbiológus – képekkel és mindennapi példákkal, közérthetően és szellemesen fejti ki mindezt. Eszerint nem a gének és a DNS szabályozzák az életfolyamatokat, hanem sejten kívüli tényezők. Többek között azok az erőterek, amelyeket pozitív és negatív gondolataink gerjesztenek. Ez alapvetően befolyásolja személyes életünket és az emberiség jövőjét. Nagyszerű, mélyenszántó könyv ez, amelyet gyönyörűség olvasni. Nem kevesebbet közöl, mint a rég keresett "hiányzó láncszemet" anyag és tudat között. Valóságos enciklopédiája a legfrissebb ismereteknek, egyszerre világítóan okos és átláthatóan világos. E kötet lapjain olyan vadonatúj és felforgató világkép bontakozik ki, amely sarkaiból fordíthatja ki a jelenlegi tudományt. "Az élet természetére vonatkozó felismeréseim engem is meglepetésszerűen értek. Közel két évtizeden át a biológia központi dogmáját – miszerint az életet gének szabályozzák – programoztam orvostanhallgatók agyába. Másfelől nem is voltam olyan nagyon meglepve. Ösztönösen mindig is éreztem, hogy valami nincs rendjén a genetikai determinizmussal… mindenesetre feldobott, hogy nézeteim megváltoztatásával az életemet is átformálhatom. Eltöltött a lelkesedés, amikor rájöttem, hogy a tudomány útját járva áldozatból sorsom kovácsává léphetek elő."
az igazság önmagunkról A GOLDILOCK REJTÉLY ( Paul Davies könyve )
"Mitől olyan univerzumunk, mely PONT alkalmas az életre..?"
Tudományos bizonyítékokkal és adatokkal teli levő könyv, mely tudományos szemszögből bizonyítja be, hogy annyira kicsi az esélye annak, hogy minden körülmény PONT teljesen megfelelő legyen eme bolygónkon az élet számára (távolság a naptól, hőmérséklet, gravitációs perdületek, magerők, atomi kötések, víz és minden egyéb kémiai anyag, stb) hogy az már OLYAN SZINTEN "VÉLETLEN" mint amikor egy forgószél a szemétdombon végigsöpörve összerak egy boing 47-est. Azonban ha találunk egy szemétdombon végigsöprő szél által összerakott boing47-es, arra nem mondjuk, hogy véletlen.... Azaz Isten létezésének bizonyítékai materiális szemszögből =) Úgy keress rá angolul, hogy "The Goldilocks Enigma" ha több videót is szeretnél, s nem elég a Paul Davies által írt könyv, mert itthon még nem olyan ismert.. ;))
+ Neale Donald Walsch: "Beszélgetések istennel" s hasonló könyek ingyen letölthetőek pl. itt.
Az 1. részét online olvashatod az igazság Istenről menüpont alatt is! ;)
Robert T. Kiyosaki pdf könyv könyvek letöltés ingyen ROBERT T. KIYOSAKI - CASHFLOW NÉGYSZÖG (bővebb infó itt)

13 db Robert T. Kiyosaki könyv egyben letölthető ingyen innen ! mint pl.:
ROBERT T. KIYOSAKI - GAZDAG PAPA ÜZLETI ISKOLÁJA
ROBERT T. KIYOSAKI - GAZDAG PAPA ADÓSSÁG KALAUZA
ROBERT T. KIYOSAKI - GAZDAG PAPA, SZEGÉNY PAPA
ROBERT T. KIYOSAKI - GAZDAG PAPA PRÓFÉCIA

ROBERT T. KIYOSAKI - VISSZAVONULNI FIATALON ÉS GAZDAGON


Ha netán még nem ismernéd Robert T. Kiyosaki multimilliárdos befektetőt és bestseller könyvírót, akkor nézz utána pl. itt!
Hihetetlen hasznos dolgokat ír a pénzügyi problémák megoldásához!
Egely György Tiltott Találmányok pdf könyv letöltés ingyen EGELY GYÖRGY: TILTOTT TALÁLMÁNYOK [ .pdf , letöltés ingyen ITT , 21 mega ]

Vízzel működő autó.. végtelen energia a "semmiből"..?

A legutóbbi évtizedekig, sorra tűnnek el találmányok feltalálóikkal együtt. Minden jel arra mutat, hogy évszázadokkal ezelőtt fontos kérdésekben tévútra jutott a fizika, s emiatt a technika fejlődése. Akik látták a kiutat, és működő, olcsó és tiszta többletenergiát adó szerkezetet is készítettek, azokat eltaposták a tudomány és az ipar vezetői. Emiatt maradt a szegénység, az energiaválság és a környezetszennyezés. Ma már tudni lehet, hogy hol és mit rontottunk el. Ezeket a történeteket dolgozza fel a könyv, jórészt eldugott, nehezen fellelhető dokumentumok alapján.
Egely György Borotvaélen pdf könyv letöltés ingyen EGELY GYÖRGY: BOROTVAÉLEN [ .pdf , letöltés ingyen ITT , 80 mega, FileServing tárhelyen ]
A könyv borítóján két hajó látható. Az első - a jól ismert európai -, lassú fordulású, bonyolult kötélzetű, sok matrózt igénylő, elavult, rossz technika. Európa számára mégis földrészeket hódított meg. A másik, az ősi Kínából való. Két összecsukható vitorlája a madarak szárnyára emlékeztet. A vitorláshajók csúcstechnikája, európai testvére előtt 2000 évvel. Az egész világot meghódíthatták volna vele. A kínai császár betiltotta... Egykor létező, de ilyen-olyan ellenérdekek miatt elsikkadt találmányok... Világunk újra borotvaélen táncol. Már csak néhány év van hátra az utolsó, végleges olajrobbanásig, és az ebből adódó gazdasági, társadalmi válságig. Ezt az önmagát felemésztő életmódot nem sokáig folytathatja a világ.
A "forradalmian régi" találmányok elterjedése elháríthatná a veszélyt. Vagy már késő?

Főbb fejezetcímek:
I. rész: Tesla Hullámai (Tesla autójának titka)
II. rész: Kína (A tudás és a tudatlanság birodalma)
III. rész: Mágnesek vonzásában
IV. rész: A fekete arany
V. rész: A horizonton túl... (Mit lehetne még felfedezni?
Egely György Bevezetés a tértechnológiába pdf könyv letöltés ingyen 1. kötet + 2. kötetEGELY GYÖRGY: BEVEZETÉS A TÉRTECHNOLÓGIÁBA
1. KÖTET
[ .pdf , letöltés ingyen ITT ]
+ 2. KÖTET és 3. KÖTET is van!
Az ismertetett hipertéri energetika célja a térben mindenütt jelen lévő, nagy mennyiségű, szennyezetlen, korlátlanul használható energiaforrás megcsapolása.

A gyakorlatban is működő készülékek és eljárások sorát mutatja be. Így ismertetésre kerültek olyan gyakorlati eljárások, mint a vákuum energiájának kinyerési módszerei a hidegfúziós eljárások a szimmetriacsökkentésen alapuló eredmények. Mindhárom esetben az elméleti megalapozás után a tanulmány a gyakorlatban is működő készülékek elvi elrendezését mutatja be. A függelékben a tértechnológia terén megadott szabadalmakat ismerteti, melyek már néhány technológiai adatot is tartalmaznak.
osho pdfOSHO összes könyve innen ingyen letölthető:
- Osho pdf könyvei
david icke human race get off your knees konyv letoltes pdfEgyik David Icke pdf könyv magyarul letöltés ingyen itt.
( kb. 160-170 mega)

- + még pár ingyen letölthető könyv itt + itt + itt + itt + itt + itt

További könyvajánló az Igazság témájában:

- Rengeteg hihetetlen jó könyvet ad ki az https://www.ezvankiado.hu inkább a durvább témákban ! !

- Mi a csudát tudunk a világról + David Icke az igazság felszabadít..

- Dr. Drábik János összes könyve se rossz (gazdaság, pénzügy, háttérhatalom, stb..)


Az igazság napja
"Egyetlen háború folyik ősidőktől fogva: az elme háborúja.

Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki mindent jobban tud, mint ön. Az emberi elme a legfőbb, mi több, az egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja.
Az Ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc. "
Az elme gyilkosai
"Minden szervezet úgy született, hogy valakik megalapították. Az emberi civilizáció is csak egy szervezet, és mindaz igaz rá, ami igaz a többi nagy szervezetre. Az emberiség történelmének legnagyobb titka, hogy miként keletkezett a civilizáció, kik alapították, milyen szabályokat követve épült fel, és hogyan működik valójában.
Ez olyan hatalmas titok, amelyről egyetlen szó sem esik az írott történelemben, és amelynek létét a történészek még csak fel sem tételezték. A történelem hajnalán a civilizációt egy csoport hozta létre. A civilizáció úgy épül fel, hogy központilag irányítható legyen, vagyis oly módon van megszervezve, hogy az emberiséget egy szűk érdekcsoport kontroll alatt tarthassa. Kívülálló soha nem ismerhette meg e társaságot, és az emberiségen uralkodó kaszt tagjai közül soha senki nem lett áruló.
Egészen mostanáig. "
HOWARD L. BRADEN: AMMARA - AZ ÉBREDÉS
Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Merre tartunk?
Az emberiség felemelkedésének legendája. A napjainkban a Földön játszódó, spirituális és misztikus történetben az Univerzum messzi tájairól érkezett ősi, magasan fejlett nép alvó küldöttei ébrednek tudatukra, és ezzel elhozzák az emberiség ébredését is. A kalandok során feltárulnak az emberiség keletkezésének ősi titkai és Robert Lance professzor saját szerepe is a jövő alakításában. Lebilincselő kalandregény az életről, az erőről, s persze a földönkívüliekről és az emberekkel való kapcsolatukról.. + Nemere István is ajánlja a könyvet, s különlegessége még, hogy szerzője beleoltotta egy halálközeli élménynek köszönhető sajátos életlátását.
Csillagkapu-rajongóknak különösen ajánlott, hiánypótló olvasmány!
Olvasd el az első fejezetet INGYEN itt! Facebookon: Ammara - Az Ébredés.
az igazság a szent grálról az igazság a szent grálról az igazság a szent grálról - A Szent Grál üzenete
Az Új Világrend tízparancsolata
- A Szent Grál keresése
Bővebben itt:
bunyevaczzsuzsa.hu
DR. LENKEI GÁBOR: CENZÚRÁZOTT EGÉSZSÉG
"Ez egy dühös könyv: — Megmutatja, miként tapossák sárba — páros lábbal — ma Magyarországon azt az alapvető jogunkat, hogy egészségesen, boldogan élhessünk. — Egy orvos őszinte vallomása az egészségügy helyén működő betegségügyről. — Megtudhatja, hogy a közhiedelemmel ellentétben, miért nem a hippokratészi esküt teszik le az orvosok. — Rávilágít arra, miként váltak a hivatalok jóllétünk és az Alkotmány által garantált jogunk fő ellenségeivé. "70/D § (1) A Magyar Köztársaság területén élőknek joguk van a lehető legmagasabb szintű testi és lelki egészséghez." (A Magyar Köztársaság alkotmánya) — Ma ez a jogunk nem érvényesülhet. Ez egy optimista könyv: — Megmutatja a kiutat is ebből az embertelen csapdából. — Az Ön kezébe adja az ehhez szükséges eszközöket is. Dr. Lenkei Gábor 1986-ban szerzett orvosi diplomát kitűnő (summa cum laude) minősítéssel. Kutatóorvos, majd klinikai orvos volt. Elhagyta a mai "betegségügyet", hogy hű maradhasson orvosi esküjéhez. Munkájának gyümölcse a VALÓDI EGÉSZSEGÜGY, bevezetésre kész állapotban. Az ország vezetőinek csak élniük kell a felkínált lehetőséggel."
DR. DRÁBIK JÁNOS ÖSSZES KÖNYVE!
Dr. Drábik János összes könyve hihetetlen durva dolgokat leplez le.
Pl.:
- 9 11
- Pénz, Összeesküvések
- Háttérhatalmak, célok, színjáték, manipulációk
- Gazdaság, válság, adósság valódi okai
stbstbstb.
Írt vagy 15 könyvet, olvasd Te is őket! Van rengeteg videója is youtubeon is!
Hivatalos honlapja és könyvei itt: https://drabikjanos.com
DR. LENKEI GÁBOR: BETEGSÉGNEK TŰNŐ ÁLLAPOTOK
Lehet, hogy teljesen feleslegesen szedi a gyógyszereket? Lehet, hogy Ön nem is beteg? Még akkor sem, ha olyan egészségi problémái vannak, amelyek kísértetiesen hasonlítanak valamelyik valódi betegségre? Ez nagyon is lehetséges. Az orvoslás mai gyakorlata ugyanis nem tesz sajnos különbséget a valódi betegségek és a betegségnek TŰNŐ állapotok között. Az orvoslás mai gyakorlata figyelmen kívül hagyja azt, hogy nem minden kedvezőtlen vagy akár nagyon rossz testi állapot minősíthető betegségnek. Dr. Lenkei Gábor szerint emiatt kétszer annyi embert minősítenek betegnek, mint ahányan valóban betegek, és kétszer annyian szednek gyógyszereket, mint ahány embernek arra valóban szüksége lenne. Ha Ön valójában nem beteg és mégis betegnek minősítették… Ha Ön valójában még sem beteg és mégis gyógyszerfogyasztásra ítélték… …akkor Ön nagyon komoly veszélyben van! Derítse ki, hogy mi az igazság!
DR. LENKEI GÁBOR: EGÉSZSÉGRE ÁRTALMAS
A Cenzúrázott c. köny folytatása, illetve pontosítása, mindent kifejezetten Magyarországról. Sokan kritizálták ez első könyvét a cenzúrázott egészséget azért, mert sok benne a külföldi adat, ezért írta meg ezen újabb könyvét Lenkei, kizárólag csak magyar adatokkal, magyar statisztikákkal, s azon infókkal, hogy az egészésget itthon Magyarországon pontosan kik s hogyan, s miért cenzúrázzák. Pl. önkényességek, jogsértések, amelyeket a magyar adófizetők pénzén fenntartott állami intézmények (OÉTI, ÁNTSz, GVH) egyes vezető tisztségviselői követtek el Lenkeivel szemben is. A könyv nem egy régi sztorit mesél el sajna. A könyv szereplői ma is a posztjaikon vannak, s naponta szerepelnek a médiában és úgy vannak beállítva, mint szakértők, holott a könyvben közölt bizonyítékok, dokumentumok alapján úgy tűnik, hogy a jogszabályokat eléggé semmibe vevő bűnözőkről van szó.
Miért vannak a vitaminok, s gyógynövények folyamatos támadás alatt itthon is? Ebből a könyvől kiderül..
Charles Berlitz-William Moore: A Philadelphia kísérlet
A láthatatlanná vált cirkáló elképesztő története.
Eredeti címe: The Philadelphia Experiment
Granada Publishing Ltd., 1979
A szerzőpáros könyve a II. világháború óta legendássá vált, láthatatlanságot, és nagy tömegű anyag teleportációját lehetővé tévő kísérletről, és annak a kormányzat általi eltusolásáról szól. A kísérlet-sorozat, azaz a Philadelphia kísérletként ismert csúcsjelensége a Rainbow Project néven is köztudatban volt. A kísérlet az egyesített mező elméletén alapult, és a céltárgy különböző mágneses terek hatásainak kitett reakcióinak vizsgálatát jelentette. A kísérlet gyakorlati szakaszában az amerikai haditengerészet USS Eldridge nevű hadihajóját tették ki e mezők hatásainak, amelytől azt várták, hogy a hajó  (láthatatlanná válva) eltűnjön, majd egy előre meghatározott távolabbi helyen   megjelenjen. Az események azonban egyáltalán nem várt, részint tragikus eseményekhez vezettek, így azt azonnal leállították, és megkezdték a fellelhető nyomok, bizonyítékok eltüntetését, megsemmisítését. Ez a könyv a kísérlet előzményeiről, és utóhatásairól szól. Részletesebben a philadelphia kísérletről pl. ITT
FREI TAMÁS könyvei
Valósághoz igen csak közel álló politikai konspirációs akcióthrillerek.
Korrupció, hatalom, pénz, manipulációk, kapzsiság, jövőbeli veszélyek, titkok.
Stb..
DAN BROWN : A MEGTÉVESZTÉS FOKA
Ezt a könyvet még nem olvastam, de állítólag jók a könyvei:
Amikor a NASA egy bámulatosan ritka tárgyra talál az Északi-sark jege alatt, a hibát hibára halmozó űrkutatási ügynökség végre diadalról adhat hírt, amelynek hatalmas következményei lesznek a NASA jövőjét és a közelgő elnökválasztás kimenetelét illetően is. A lelet valódiságát ellenőrizni a Fehér Ház Rachel Sexton hírszerzési elemzőt hívja segítségül. Rachel szakértők - köztük a tudós, Michael Tolland - társaságában a Sarkvidékre utazik, és valami hihetetlenre lelnek: egy tudományos csalás bizonyítékaira, egy bámulatosan bátor bűvészmutatványra, amely, ha kiderül, az egész világot megoszthatja. Ám mielőtt figyelmeztethetnék az elnököt, Rachelt és Michaelt orvgyilkosok támadják meg. Sivár és életveszélyes vidéken kell menekülniük, és egyetlen reményük a túlélésre, ha kiderítik, ki áll a mesteri terv mögött.
DR. LENKEI GÁBOR: A KOLESZTERIN NEM ÁRTALMAS!
Tényleg? Mik erre a bizonyítékok? S akkor miért mondják mégis, hogy ártalmas?

+ Dr. Lenkei Gábor: Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra

+ L. Ron Hubbard: Dianetika

- Természetesen a George Orvell könyvek is hihetetlen durvák!

- Dr. Csath Magdolna & Susan George : Lugánói tanulmány szerinti 4 alap pillér kiírtásunkra


Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Te milyen felébresztős könyvekről tudsz még?