Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Az Igazság a Háborúkról

Mi az Igazság a Háborúkról? Miért Vannak háborúk? Miért háborúznak a nemzetek?
Számtalan egyéb felvilágosító dokumentumfilm is szól erről, de a lényeget leginkább ez a film ragadja meg:

(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])


Miért harcolunk film online filmnézés ingyen letöltés MIÉRT HARCOLUNK? = WHY WE FIGHT [ online nézés itt , 99 p, feliratos ]
Miért indított már pl. az USA is több tucat háborút?
Mik a számtalan múltbeli és a világon jelenleg is folyó értelmetlen háborúk valódi okai?
Hol hibáznak a hivatalos indokok? És miért hibáznak mindig kivétel nélkül?
Miért gyilkolnak le brutálisan soktízezer embert még ma is?
Hogyan akarnak átverni minket miféle nevetséges manipulatív hazugságokkal a háborúkkal kapcsolatban?
HIHETETLEN DURVA FELÉBRESZTŐ FELVILÁGOSÍTÓ FILM!


Az USA összeomlása és az igazság: A nem régi közelkeleti háborúk valódi oka röviden:

obama háború háborúk
legális és illegális háborúk

terrorizmus háború
+ Az igazság a bevándorlókról részben itt, bár nem értek egyet mindennel belőle.
+ Ebben is van egy pici igazság az illegális bevándorlókról + ebben is, de NE higgy el mindent csak úgy!
+ Az igazság, hogy a 3. világháború már régóta folyik..:Háború a terrorizmus ellen?
háború a terrorizmus ellen
+ Az igazság arról, hogy kié is izrael/palesztína itt ! ;)

Felirat az alábbi képről: "A háború egy HAZUGSÁG, és ezt TE IS TUDOD.":
a háború egy hazugság

Ugye az olaj nagy üzlet, és ahol olaj van...
háború az olajért
Erről szól a terrorizmus elleni háború valójában...
az új világrend kialakultaz új világrend kialakulóban

társadalmi probléma usa háborúk

irak, irán háború
iraq, irán háború
Az a kegyetlen és brutális igazság, hogy az összes háború már réges rég óta igazábol a hatalomért, az aranyért s egyéb bányákért, további teszméteti erőforrásokért (pl. olaj), s a kontrollért folynak, azaz pl. azért, hogy az adósság alapú rabszolgaságba döntő pénzügyi rendszert mindenhol bevezethessék...
Az egészet természetesen a háttérhatalom irányítja a függöny mögül, céljuk az új világrend létrehozása.
az usa háborúi
+ ami talán szintén megdöbbentőbb lehet elsőre: a Drogok (pl. mákföldek...)
Igen, a drogokért folyt számos háború, ami hihetetlen nagy pénz (a fegyver- és "betegségipar" mellett), s, amik többségét a háttérhatalom csak és kizárólag azért illegalizálta, hogy ők fölözhessék le a nagy hasznot a maffia szervezeteikkel kötött kapcsolataik révén, a konkurenciát meg teljesen legálisan lekapcsolhassák.
Ha valóban érdekelné az antiszoc vezetőket a nép egészsége, akkor nem rombolnák azt tudatosan...
az új világrend drogok
Az olajon kívül a közelkeletről importálja az USA az ópiátok 80%-át is ..
usa hadsereg, drogok
Az, hogy mindezt a tvben, kicsit másként tálalja a háttérhatalom (pl. ugye ahogy 911-et is), az csak a káprázatosan kidolgozott médiamanipulációk eredménye.
háború az aranyért, olajért, és drogokértAz USA 2012-ben az adók 59%-át költötte csak a hadseregre, fegyverekre, a maradék jutott minden másra....:
az új világrend usa

Majd a korrupt, vagy korrumpált embereik beépülése révén szépen adósságba döntik a meghódított országot..


buta amcsi háború

Érdekes módon az alábbi "nagy terrorista" vezetőkkel korábban pacsipajtások voltak az Amcsi elnökök, s mikor nem akartak behódolni az új világrend adósság alapú pénzrendszerének meg hasonlóknak, akkor a legelvetemültebb terroristáknak állították be őket a médiában, csakhogy az okos amerikai jópolgárok és a világ többi médiahipnózisban szenvedő robotzombi birkája is jónak lássa, hogy igen az összes gonosz szélsőségesen vallásosan elvetemült fanatikus terrorista országoknak még az írmagját is ki kell írtani a jóakaratú terrorizmustól minket védelmező katonasággal hisz ugye ezek a TV-ből meg újságokból köztudottan fanatikus terroristák allah nevében folyton csak azon agyalnak, hogy miként tudnak öngyilkos merénylőkkén felrobbantani minket meg ilyenek...... könyögöm ez így van, hisz bemondta a TV, éjjel nappal a terrorizmusral és minden egyéb veszéjjel fenyeget...
az új világrend módszerei
Ugye először megvesztegetik az ország vezetőit pénzzel, aztán megfenyegetik, hogy vezesse be az adósság alapú pénzrendszert és olyan törvényeket hozzon, ami kedvez az ő mamutcégeinek, majd ha az sem segít mert nem korrumpálható gyáva pénz és hataloméhes antiszoc a vezető akkor bérgyilkosok jönnek mint John F. Kennedynél, s ha az sem jön be mint pl. Saddamnál (mert ő korábban CIA-s volt s ismerte a belső gyakorlatukat és eleinte ki tudta őket játszani dublőrökkel stb..) szal ha már semmi más nem válik be, akkor a média segítségével "teljesen jogosan és szükségszerűen" bevonultatják a katonaságot és ártatlan emberek ezreit, millióit mészárolják le kegyetlenül mert a birtokukban lévő összes kereskedelmi csatorna által ők lettek a vad terroristák ugye hirtelen, s aztán mikor az ártatlan emberek védekezni próbálnak az agymosott lélektelen gyilkológép robotkatonák támadásaival szemben akkor ugye jó kis felvételekkel és USA mártír katonai kitalációkkal meg lehet győzni a sok médiahipnózisban szenvedő robotzombi népséget, hogy milyen aljas módon bántják a jófiú minket védelmező HŐŐS amcsi katonákat ezek a csúnya terroristák..
A megfelelően cenzúrázott és a visszájára fordított mondanivalójú 0-24 csapból is folyó hiradókkal és egyéb jóságos hírközlésekkel bármit el lehet hitetni az átlagosan megfélemlített (pl. 911 ugye) és szűletése óta manipulált birkanyájjal...

Mert ugye minden úgy van ahogy BEMONDJA A TV...

..........hisz benne van a TV-ben ! ! ! ! ! ! ! ! !!..........................

és a komoly hiteles hiradókban.....
meg a lefizetett vagy szabadkőműves Naaagy véleményformálók is alátámasztják...

Az IQ hiány netovábbja....

A fenti kép szövege: " Lépj be a seregbe! Utazd be a világot! Találkozz érdekes emberekkel!
...és ÖLD MEG ŐKET ! "

+ Az igazság a zsidó iszlám palesztin arab izraeli háborúkról:


A Simpson Család is ugyanezen a véleményen van, mint e fenti kép a katonaságról, háborúkról..(18/5.rész):Amikor egy politikus végre igazat mond a megrendezett háborúk igazi céljairól!:Az USA legalább 8 millió ártatlan embert mészárolt le a második világháború óta.. :
társadalmi probléma usaSzámtalan felébresztő doksifilm és írás van még ezen témákról...
Nézz utána a googleban vagy pl. a 911 összeesküvés , az új világrend, a társadalmi problémák vagy a felvilágosító videók közt...

Nézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!


pénzügy igazság a pénzügyről pénzrendszerről Ezen weboldal szerint az összes állam és bank JOGERŐSEN felszámolás alá került. A kamat törvénytelenné vált, a banki adósságok JOGERŐSEN eltöröltettek. Az emberi egyéni szabadságjogok vissza lettek adva.
Az ÖSSZES banki és állami alkalmazott, pl. bíróság, rendőrség, hadsereg érvényessége hatályon kívül van helyezve JOGERŐSEN. Erre 2012 december végefelé került sor... Most nézek utána vajon mennyire igaz..: https://op.iuste.biz !
BRICS BRICS = Brasil + Russia + India + China + South Afrika
Te is tudtad, hogy létezik a BRICS ugye? Nem csak az USA meg EU meg háttérhatalom van ám.. A BRICS 2009-ben alakult az adósság alapú pénzrendszert működtető zsidó IMF ellen (mely minden nyomor és szegénység valódi oka!). Így már se Kína se az oroszok nem hasznának dollárt, amely miatt megy a nagy lejárató kampány Putyin ellen is, mert rettegnek a zsidók, hogy összedől így az USA is.... + a BRICS közös fejlesztési bankot is létrehozott, az IMF helyett sokkal jobb feltételekkel lehet tőlük pénzt is kölcsönvenni, stb. és már számos egyéb ország kifejezte csatlakozási szándékát mint pl. Törökország, Indonézia, Argentína, Egyiptom, Szíria, Nigéria, s persze egyéb szövetségek is keletkeztek már az IMF ellen mint pl.: MINT ( = Mexikó, Indonézia, Nigéria, Törökország ), MIKT ( Mexikó, Indonézia, Dél-Koreával, Törökország ), CIVEST ( = Kolumbia, Indonézia, Vietnam, Egyiptom, Törökország, Dél-Afrikai Köztársaság ), VISTA ( = Vietnam, Indonézia, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Argentína), MAVINS ( = Mexikó, Ausztrália, Vietnam, Indonézia, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság ) de persze az ilyenek, hogy a világ kb. fele (csak pár milliárd ember) mit csinál nem elég fontos ahhoz, hogy a győzike só helyett berakhassák az RTL-en... persze aki inkább a kiknek is a kezében lévő médiákból manipulálódik.. Kár :( ugyhogy tessék tömören pl. :

bricsSzámtalan egyéb felvilágosító dokumentumfilm is szól erről, de a lényeget leginkább ez a film ragadja meg:

(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésSzerinted mi az igazság a háborúkról?