Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Felvilágosító videók

FONTOS!!!: A felvilágosító videókat, filmeket folyamatosan pakolom külön külön az egyes egyéb menüpontok alá témák szerint szétválogatva, így a legtöbb filmet már csak az adott téma (menüpont) alatt találod meg, tehát itt már nem!! Előbb utóbb minden film szét lesz így szelektálva! ;)

Nézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!


KISVIDEÓK:

"The Grey State" filmelőzetes:Branded ( = Márkásítva ) , az egyik legbrutálisabb film előzetese [ + letöltés és feliratosan ONLINE NÉZÉS ]:


Charlie Chaplin 71 évvel ezelőtti HIHETETLENÜL HATALMAS beszéde:

Egyéb nyelveken is megtalálod itt a leírás résznél! TERJESZD!
NAGYFILMEK:
"Ki az árnyékból":


"A cabal bukása":


A luciferi új világrend:
A nagy globális felmelegedés swindli hazugság film online filmnézés ingyen letöltés A NAGY GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS SWINDLI / HAZUGSÁG ( online nézés itt ( 75 perc, feliratos)
Az emberiség széndioxid kibocsátása okozná a globális felmelegedést? Ezt halljuk egész nap a hírekből. De mi van ha nem a széndioxid szint határozza meg a légkör hőmérsékletét, hanem pont fordítva működik a dolog, azaz a légkör hőmérsékletéhez igazodik a széndioxid szint? "Ahogy kerestük az új ellenségképet, mely egyesítheti az embereket, arra jutottunk, hogy a környezetszennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és az ehhez hasonlók tökéletesen megfelelnek minden szempontból." Vitathatatlan bizonyítékokkal teli film. S vajon kik és milyen célból hazudnak? ALAPVETŐ, KÖTELEZŐ FELÉBRESZTŐ FELVILÁGOSÍTÓ FILM! Hasonlóan a globális felmelegedés kamuról szóló dokumentumfilmek:
- GREEDY LYING BASTARDS! ( nagyfilm )
- Több szén-dioxidot! - Nemere István ( 8 perc )
paradicsom vagy feledésbe merülés paradise or oblivion online filmnézés ingyen PARADICSOM VAGY FELEDÉSBE MERÜLÉS = PARADISE OR OBLIVION
[ magyar felirattal online nézés itt ] ( 48 perc )
A Vénusz Project alkotóinak legújabb 2012-es filmje Jacque Frescoval. Röviden kifejti a jelenlegi gazdasági, pénzügyi és termelési rendszer fenntarthatatlanságát és bevezet abba amit ő Erőforrás Alapú Gazdasági rendszernek hív, ahol nem tudatosan tervezik elavulóvá a termékeket és nincs korrupció, adóság, őrültség, és a bolygó erőforrásainak kisemmizése és tönkretétele a profit miatt, hanem ahol mindent a józan ész irányít. Technológiával valós paradicsomot tudnánk teremteni. Hivatalos honlap: https://www.paradiseoroblivion.com/
Aaron Russo interju film online nézés ALEX JONES: AARON RUSSO FILMRENDEZŐVEL és HOLLYWOODI PRODUCERREL KÉSZÍTETT INTERJÚJA
[ feliratosan online nézés 2 részben: -1- , -2- , 69 perc ]
Aaron Russo egy amerikai filmkészítő (1943-2007). Pl. a Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere") volt. Újabb hieteles ember meséli el a korrupt amerikai kormányzat és a háttérhatalmi erők szervezkedését, emberiséget érintő hihetetlen terveit. Megdöbbentő információk egy hiteles embertől. Aaron Russo az egy órás interjú második részében felfedi, hogy a pénzuralmi rendszer birtokosai milyen dramatikus jövőt szánnak az emberiségnek és felszólít az ellenállásra, a felébredésre és arra, hogy ne dőljünk be a félelemkeltő propagandának.
Ébresztőfilm online filmnézés ingyen letöltés ÉBRESZTŐFILM [ online nézés itt vagy itt ] (229 perc, magyar felirattal)
Az egyik legütősebb leleplező tényfeltáró felébresztő felvilágosító film!
TARTALOM: A Globális Elit, Probléma-Reakció-Megoldás, Elme Kontroll, Korrupt bankrendszer, 9/11, Hatalmas történelmi hazugságok, Tudatos népírtás, Az oktatás mint butítás, Titkos társaságok, Tömegmanipuláció, Az Új Világrend kitervelői, céljai, következményei, stb.
thrive növekedés gyarapodás szinkronos film online nézés THRIVE ( = Növekedés / Gyarapodás )
( Magyar szinkronosan online nézés HD minőségben itt , 132 perc )

A Thrive elég kendőzetlenül fellebbenti a fátylat arról, hogy mi is folyik valójában a világunkban. A pénz útját követve feltárja a globális háttérhatalmat, mely tudatosan nyomja s nevetségesíti el az UFO-k s a végtelen ingyen energia témáját is karöltve a kormányokkal. Ezzel párhuzamosan számtalan bizonyítékot vonultat fel ezen 2 dolog tényleges létezésére. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit is, melyekkel egész bolygónk életét változtatjuk majd meg.
A filmben bemutatott tények mind igazak! Túl durva lenne? Nézz utána a bizonyítékoknak! Az összes bizonyíték dokumentációját megtalálod a film hivatalos oldalán azaz itt:
https://www.thrivemovement.com
zeitgeits 5 online filmnézés ingyen letöltés ZEITGEIST = A KORSZELLEM
Több évszázados tömegmanipuláció vallással, politikával, 911-el, pénzzel és médiával, az egyik legalapabb film!
- ZeitGeist 1:: Online nézés itt (teljes, 122 perc),
+ A ZeitGeist 1 kereszténységgel kapcsolatos részéből részlet itt. Egyik lényege, hogy Jézus nem létezett, mert félre fordítás történt, s jézus igazából a nap, az apostolok meg egyéb égitestek, s hasonló ókori csillagászati és egyéb (pl. egyiptomi, görög) bölcsességekből ollózták össze a Bibliát úgy, hogy a lényegi dolgokat elferdítették egy rabszolgafilozófiává....
- ZeitGeist 2 = ZeitGeist Addentum: online nézés magyar szinkronnal , 123 perc
- ZeitGeist 3 - Előrelépés (Moving Forward): Szinkronosan magyarul online nézhető itt! (161 perc)
https://www.zeitgeistmovie.com/
Végjáték online filmnézés ingyen letöltés VÉGJÁTÉK: A világ leigázásának forgatókönyve
[ online nézés angolul itt vagy magyar falirattal 20 részben itt , 139 perc ]
Szintén az egyik legütősebb leleplező tényfeltáró felébresztő film!
Aki fel kíván ébredni, annak kötelező!
A Témák hasonlőak a fenti Ébresztőfilmhez, de egyáltalán nem ugyanaz minden. ALAPVETŐ FELÉBRESZTŐ FELVILÁGOSÍTÓ FILM!
Bilderberg csoport Jesse Ventura összeesküvés elmélet online filmnézés ingyen letöltés Bilderbergek és Depopuláció: [ online nézés itt!] (44 perc, magyar felirattal)
Jesse Ventura: Ex kormányzó leleplezi azt az összeeküvést mely keretében jelenleg is folyamatban van az egész népesség csökkentése 80-95%-kal! Oltásokkal, kreált járványokkal, stb. Eredj te is a bizonyítékok nyomába!
Maxwell Igan az ébredés film magyar felirattal online nézés AZ ÉBREDÉS ( Maxwell Igantól ) [ online filmnézés ITT! ]
(kb. 70 perc, magyar felirattal 7 részben)

HIHETETLEN brutális film sokmindenről.
az igazság az  annunakikról NE NÉZD MEG FILM ! = ANNUNAKI DON'T WATCH THIS film/movie !
[ angolul online nézés itt , 32 perc ]

HIHETETLEN DURVA DOLGOKAT közöl gyors, pörgős, tényszerű formában, pl. hogy mi az igazság az annunakikról, stb.!
UFO fajok, genetikus manipulációk, emberiség eltitkolt múltja és jelene, háttérhatalom, szuperfejledt technológiák, stb..
Ebből még én sem hiszek el mindent, majd jobban utánajárok még.
2. része és hivatalos oldala is van a filmnek részletesebb infókkal: https://dontwatchthisfilm.com
jézus táborJÉZUS TÁBOR = JEZUS CAMP
( online nézés feliratosan itt, 89 perc )
A vallási fanatizmusról a legtöbb embernek talán nem egy nagy tömegű keresztény egyház szokott az eszébe jutni, hanem sokkal inkább kis szekták vagy az iszlám stb.. Ez a film ellenben az amerikai evangélikus egyház követőit mutatja be, kik teljesen elvakulva követnek szinte bárkit Isten nevében, még akkor is ha azt a valakit a köztudottan a háttérhatalomnak dolgozó s "új világrend"et tervező George W. Bush-nak hívják. A filmben fókuszban vannak a gyerekek, hogy őket miként képzi ez a vallás igazi fanatikussá, akik életüknek minden területét átszövi a keresztény vallás. Csak keresztény zenéket hallgatnak, nem járnak iskolába, mert otthon tanítják őket a szüleik, nehogy olyan nézeteket vegyenek fel a világi iskolákban, amik nem egyeztethetők össze a dogmáikkal. (pl. UFO-k, vagy valódi önismeret )
A kereszténység ezen irányzatának csak az USA-ban 80 millió tagja van, ezért talán érdemes közelebbről is konfrontálni velük..
facebook hátrányaiFACEBOOKOS BUKTATÓK
( online szinkronosan itt, 54 perc )

A Facebook a világ nagyobb közösségi hálója közel 1 milliárd felhasználóval, és a legtöbb közülük az összes gondolatát, emlékét, a kapcsolatait, kb. az egész életét felteszi az oldalra. Ez alapjaiban változtattja meg rengeteg dolgot.
Talán túloz picit a film, s ugye a negatív oldalát mutatja meg ennek a dolognak, hogy mik is történhetnek akkor ha bárki hozzáférhet bármilyen infóhoz.

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresésGREEDY LYING BASTARDS!

Az élet hívó szava (= Call of Life) c. film a pusztuló életvilágról bolygónkon. Előzetese:
https://www.youtube.com/watch?v=3RYQ-iDLjRk

Még nem hallgattam meg de érdekesnek tűnik:
A Hold, és amit el akar titkolni a NASA:
https://www.youtube.com/watch?v=tldUuSIYh7o&feature=related

+ RENGETEG további VIDEO forrás ittMondanivalós mozifilmek:

--> Mondanivalós mozifilmek a PÉNZ témájában itt!!!!!"Többszintes valóság" + önismereti mozifilmek:

- A legyőzhetetlen (1978, Bruce Lee segítette elkészíteni !!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Csoda (2015, török film igaz történet alapján)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Baba (2002, A guruk gurujáról Mahavatar Babaji-ról indiai mozifilm) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Doktor Strange 2016 + 2022 + Doktor Strange (2007, a RAJZfilm!!!!!!!!!!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Dark City (1998) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Tistou A zöld hüvelykujjak (anime) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- eXistenZ - Az Életjáték !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Úttalan út (2002) !!!!!!!!!!!!! ( A vissza a jövőbe c. filmek alkotóitól!!)!!!!!!!!!!
- Dűne (1984) + az új és a régi (2x3 részes) Dűne nagyfilmek és a 2020-as önnálló mozifilm is!! Dune !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( vedd észre, hogy csak leszimbolizálnak dolgokat.. ;) )
- Solaris (1972) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Indigo (2003, Neale Donald Walsch-tól, a Titok c. film egyik készítőjétől !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- 13. emelet (kb. a Mátrix 0. része teljes film online itt!!!)
- Matrix 1 + 2 + 3 + 4 + Animatrix!!!!!!!!!!!!
- Eredet
- Vanilia Égbolt (2001, Vanilla Sky, Tom Cruise)
- A Kék Hold völgye = Lost Horizon = Shamballa és a Belső Föld az ősi buddhizmus szerinti Új Világ / Mennyország (a régi 1973-as és az új film is!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Logan Futása (1976, 2370-ben mi lőn a jég falon túl a búrán belül....!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- EYES of Mars (1993, több tízezer évvel ezelőtti spirituális technológiák !!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ízek, Imák, Szerelmek (Julia Roberts + ázsiai Bali )
- Cycle [ magyar nyelvű előzetes ]
- Coco (2017)
- Hook (Robin Williamses Pán Péteres) + Összes Pán Péteres pl. Pán Péter (2003), Pán (2015), Pán Péter (1953), Pán Péter 2 - Visszatérés sohaországba, + Én, Pán Péter (a sztory eredete!!!!!), Pán Péter és Kampó Kapitány (1988), stb. ;))))))))
- TükörÁlArc !!!!! !!!! !!!!
- Forráskód
- Ryuho Okawa Buddhareinkarnációs filmjei [ pl. Az Örökkévalóság Törvényei online nézés itt ]
- A sötét kristály (1982, TELJES FILM ONLINE) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Forrás (2006, örök fiatalság és élet..? ;)) ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Henry Sugar csodálatos története (2023, 3. szemmel látás) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A szent hegy (1973) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Apróláb (2018, szabadKŐműves párzuham ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Alsógatyás kapitány - A film (2017) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Good Will Hunting (1997) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Yamada család ( 1999, ghibli anime) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az alkimista és a szűz (magyar film, 1998, az aranycsinálásról az igazság ára + lényege ;DDD) !!!!!!!!!
- Az utolsó kardvágás (2003, az igazi japán mentalitás ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ready Player One (2018) !!!!!!!!!
- Münchausen báró kalandjai (1988) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Zorba, a görög (1964) !!!!!!
- Más Világ (Nicole Kidman)
- Az előadás (1970, psy multi drogz + wtf wtf hátán) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Avalon - Virtuális csapda (2001)
- Lego kaland 1 (2014, Szupi Szuper részlet itt!!!) + 2 !!!!!
- LIGHT YEARS = GANDAHAR ( 1988, Isaac Asimov egyik Avatáros filmje! ONLINE NÉZÉS ITT!) !!!!!!!
- A halhatatlanság halála + Sötétedés (1988) (mind2 ISAAC ASIMOV könyvéből filmfeldolgozás!)
- John meghal a végén (2012)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Lucy [ 2014, előzetes ]
- Zu legendája (2001) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Majom Király (összes, de főleg az első része)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rontó Ralph 1 (2012) + 2
- Rango
- Az igenember (2008, Jim Carreys)
- Bolond mozi mozibolondoknak (1982) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az utolsó kardvágás (2003, a legjobb mozifilm a szamuráj hitről, becsületről, tisztességről ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Vérző Acél (2017, Jackie Chan, génmanipulált műszerves bioroid emberi kiborgok a jövő ?? ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Raya és az utolsó sárkány (2021) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A sárkány árnyéka (1993, Jet Li, jó rossz shaolin tanítványok) !!!!!!!!!!
- Cosmoball (2020, orosz scifi a jövőről) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A nevem Gabriel !!!!!!!!!!!!!!
- Életerő (1985) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Agymanók (2015)
- Álomháború
- Önkívület (Self-Less, 2015)
- Dante 01 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Kis Némó Álomországban
- Álomország (Slumberland , 2022)
- Mr. Nobody (2009) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ex-machina (2015)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pillangó Hatás 1,2,3!!
- 1996-os Raszputyin ( Piton professzorral, sok magyar színésszela sok kamu raspitin ferdítés helyett az igaz történetéről) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Álomépítők (2020)
- Túltolva (2019)
- Shazam (2019)
- Ainbo - Spirit of the Amazon (2021, sámános pénzdémonos ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Xico utazása (2020, korrupt gazdag vállalkozók aranyhegye vs. helyi polgáárok) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A kis herceg (2015)
- A boldogságtól ordítani (1998) !!
- Csodás Álmok Jönnek !!
- Enter the Void ( tudattágító drogos + reinkarnációs, nem gyenge ) !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Truman Show
- Samsara
- Játsz/ma (1997)
- A John Malkovich menet (1999)
- Pleasantville (1998) !!!!!!!!!
- A zéró elmélet [ 2013 , szinkronos előzetes ]
- Távkapcs
- Csúcshatás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sorozat is van belőle!)!!!! =))
- Csodakavics (2009) = Shorts !!!!!!!!!!
- Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (2009)
- Münó a holdbéli manó (2015)
- Tranzit a mindenhatohoz
- Lelki ismeretek (2020)
- Hatodik érzék (1999)
- Éjszakai Őrség + Nappali Őrség (orosz film, a fény és sötétség csatájáról)
- Wanted
- Horton (2008)
- Esti Mesék
- Az utolsó Mimic (2007)
- Fehérlófia (ősmagyar rajzfilm,Jankovics Marcell filmesítette, Érted miről is szólhat igazából a fehér ló fia? ]) !!!
- Mondák a Magyar Történelemből (1988, összes fejezet)
- Mátyás király mesék, Turull madár, ősszellem segítők, stb.. ;) ) !!!!!!!!!!!!!!!
- János Vitéz (1973)!!!!!!!!!!!
- Ludas Matyi ( s pár további régi magyar rajzfilm, mint a Szaffi ) ;)))))
- Gyermek az időben
- Egyenesen át 1 + 2 (1990 + 2017, ami van a halál után...)!!!!
- Esély a Halálra !!!!!!!!!!!!!!!!!
- A látszat öl ( A tudat valódi hatalma ;)) )
- 9 - A szám hatalma (2007)
- Halhatatlanok (Immortel, 2004) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A titkok kulcsa ( Stephen Kinges mágiás wudus )
- Blueberry a fejvadász !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vadnyugatos, sámános, ayahuasca sámánfőzetes)
- Végtelen Történet 1 + 2 + 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Horthon [ szinkronos előzetes ]
- Az Arany Iránytű
- A fűnyíróember 1 + 2 (Stephen Kinges)
- Mr. Magoorium meseboltja ( Natalie Portmanes) !!!!!!!!!!!!!!!
- Álom, édes álom !!!!!!!!!!!!
- Rejtekhely (1995) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Tágra nyílt elme (1986, 3. szem tobozmirigy felébresztő rezonátoros + párhuzamos valóságsíkos) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Halálos igézet (1991, Lovecraft!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A kiállhatatlan ;)
- Walter Mitty Titkos élete (2013) + Walter Mitty titkos élete (1947) !!!!
- Megmentőm a fény
- A csodabogár 1 + 2 (1996, John Travoltás ufo képességes) !!
- Az arc (Powder, 1995, mégdurvább ufó képességes ;) ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- He Man = He-Man = A világ ura (1987) (részlet pl itt) !!!
- Rezdülések (1988, Jeff Goldblumos, sokféle "termfeletti" képességes)!!!!!!!!!!!!
- Donnie Darko + 2. része: S. Darko (időutazásról) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Út a pokolba (1997)
- A kölyök ( Bruce Willis "felnőtt" s elvesztette gyermekkori álmait és kapzsi lett, de.... ;)) )
- 12 majom (Bruce Willises) !!!
- Időhurok (2014)
- 2047 - Virtuális forradalom (2016, mátrix eredet virtuális 3D-ben mint a Ready Payer One kb.)
!!!!!!!! - A szerencsés sárkány (1998-2009)
- Farkangyal
- Különös kínai történet (A Chinese Tall Story) (2005)
- Ha Igaz Volna
- Az elveszett csillag (2007)
- Mennyei Prófécia (2006) !!!!!!!!!!!!
- Új múlt (2021)
- Beszélgetések Istennel (Neale Donald Walsch-tól a Titok c. film 1ik készítőjétől !!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Sorsügynökség
- Téli mese
- Undipofik (2019)
- Sárga tengeralattjáró (1968, Beattles csinálta)
- Eleven Testek - Warm Bodies (2013)
- Király Ötletek (2006)
- A Karib Tenger Kalózai 1-2-3-4-5 + !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A halál prófétája (1992)
- Tintin kalandjai ;]]
- Lélekölő (2009)
- Szikraváros
- Golyóálló szerzetes (2003)
- Megtehetek bármit (2015, Absolutely Anything)
- Páratlan prédikátor (1992)
- A Mágia Színe (egy túrista a mágia univerzumába látogat.. ;D)
- A Maszk (Jim Carrey-s ) ;)
- Az élet könyve (2014, 2en ugyanabba a lányba szerelmesek + túlvilág stb..animációs vígjáték!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Virágok Völgye (reinkarnálódós)!!!!!
- Jonah Hex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Vihar sziget ( Leonardo DiCaprio )
- Next - a holnap a múlté
- Vaiana (2016)
- MR. PEABODY ÉS SHERMAN KALANDJAI (időutazós vígjáték rajzfilm)
- Az időutazás nagy kérdései (2009)
- Jumanji + Zathura (=Jumanji 2) + Jumanji 3 (a Dwayne Johnsonos) + Jumanji 4 (A következő szint = a 2. Dwayne Johnsonos) !!!!!!
- Beowulf (2007, Angelina Jolie) !!!! !! !
- Dr. Strange (Marveles)
- Álomküzdők (1984)
- Ilyen nincs (No such thing)
- A Lazarus hatás (2015) !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!
- Az ismeretlen Drakula (2014) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gonosz Halott 1,2,3 ;)
- A mágus (Uri Gelleres filmek egyike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A mágus (Az Illúzionista, The Illusionist, 2006)
- A Kis Buddha (1993 , igaz történet alapján !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- KUNDUN (1997, a Buddhizmus Tibet megszállása idején igaz történet alapján) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- Pio Atya - A Csodák Embere ( 2000 , igaz történet alapján TELJES FILM ONLINE ingyen itt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- Szent Patrick legendája
- Pál, Krisztus apostola (2018)
- Az utolsó pogány király (2018)
- Milarepa ( buddhista term feletti képességes igaz történet alapján !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) )
- Az élet nyomában
- Krrish 1,2,3 (Krisna scifi =) ) !!!!!
- 1 (magyar film, csak ennyi a címe: "1") !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A FUTUROLÓGIAI KONGRESSZUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A pofonok földje !!!!!! 2004
- Simon Mágus (1999)
- Elvarázsolt kastély (2003, Eddie Murphy)
- Titkok kertje + Viszatérés a titkok kertjébe + Titkos kert (2020). Ez MIND jó és kb. ugyanaz: a pszichoszomatikus hülyeségek vs. boldogság + természet gyógyító erejéről

- Agyrém (1994)
- A vágyak szigete (2020)
- Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz (2003)
- Halálosan Vicces
- Az Égig Érő Paszuly (2010)
- Én és Én meg az Irén ( Jim Carrey )
- Az elvarázsolt erdő 1 + Az elvarázsolt erdő 2 - A Varázskalap (földanya őstűzszellem + sámánfőzet, stb..) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- (A) Bámulatos Csavarfej (2006)
- Lelkük rajta (1993) !!!
- Pinokkió (összes)
- Az őslakó (2007, The Man from Earth)
- ParaNorman (2012)
- A.I. - Mesterséges értelem
- Kocka 1,2,3
- Világok őre (2018)
- Fehér éjszakák (2019, túl spirituális őrült szekta mozifilm) !!!!!!!!!!!!!!!
- Tron 1+2
- Legyetek Jók ha Tudtok
- Alíz Csodaországban ( van vagy 6 féle verzió már az Alice Tükörországban (2016)-al együtt) !!!!!!!! !!! ! !!!! !!! !!!! ;)
- Zuhanás - The Fall (2006)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Trollok (2016) + Trollok a világ körül (2020) !!!!!!!!
- Don Huan ( Johhny Deppes ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DON JON
- Kegyetlen Játékok 1,2,3 !!!!
- Egy őrült szerelem balladájai
- Bűbáj és Kéjelgés
- Gonosz csoda (2021) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Sámán ereje O.O
- Kung Fu Yoga (2017, Jackie Chan Buddhizmus + Hinduizmus)
- Xuan Zang (2016, híres kínai Buddhista zarándok útja Indiába)
- Sámán (1996)
- Dorian Gray ( örökké fiatal maradós ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Roger Nyúl a Pácban
- Kung Fu Panda 1 + 2 + 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Trancsírák !!! !!! ! !!!!!!! !!!!!! !! !!!!!! !!!! !!!!!!! !!!!!
- Niko
- Noé
- Manu, a legsirályabb fecske (2019)
- Az óriás
- A Cipőbűvölő (2014)
- A légy (1986) + A légy 2 (1989)
- A remény rabjai
- A Tenger Dala [ elég Avatáros, földanyaszellemes film ;)), + feliratos előzetes ]
- A Békés Harcos Útja (2006)
- Lecso ("s az EGÓ lelépett..")
- Mogyoró Meló 1 + 2 !! !! [ az elveszett nAtlantisz mókusoknak, + szinkronos előzetes ] ;D
- Tutál Turbó (a mátrix készítőitől!) !! !!! !!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!! !! !!! ! ! !! !!! !!!!!!! !! !!! !!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!!! !!!!!! !! ! !!!! !!!!! !!!!!!!!!!!!
- Turbo (2013, DNS természetanyuci csigalassúság vs. cél-tudat-akarat..;))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az energia (2009) = "Push" !!!!!!
- Új múlt (2021)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Felettünk a föld
- Jól áll neki a halál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ÖRDÖGI ÚT A BOLDOGSÁGHOZ (2004)
- Amerikai Szépség !!!!!!!!
- Semmi
- Bioshock 3 Infinite (walktrough, játék végigjátszás ;)) )
- A holtsáv (1983) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Marsbéli krónikák 1 + 2 + 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Eszeveszett Birodalom 1 + 2 !!!!!!!!!!!!! 
- A Rabbi Macskája (2011)
- Shazam! (2019)
- Túl szexi lány (2018)
- Akkumulátor (1994)
- Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje (2014) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Riddick 1: Peach Black, Riddick 2: A Sötétség Krónikája, Riddick 3 (2013), + Riddick: A Sötét Düh!!!!!!!!!
- Légió (2010)
- Konstantin - A Démonvadász
- Joker (2019)
- Nyughatatlan lélek (2006)
- Csillagpor
- Bombaklón (2002, csaj pasiból ^^)
- A Hazugság Feltalálása = Lódító hódító = Invention of Lying !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A kétszáz éves ember (1999, Robin Williamses)
- A Mindenható (Jim Carrey)
- TintaSzív
- A leleményes Hugo
- Blues Brothers 1 + 2 (A ritmus életerejeeee ) !!!!!!!!!! =D
- Bájkeverő
- Vissza a jövõbe 1,2,3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)
- Perzsia hercege - Az idő homokja
- Bill és Ted 1. (Oltári kalandja) + Bill és Ted 2. (Haláli Túrája) (1991) !!!!! !!!!!! =DD
- Connected
- Diszkópatkányok (1998)
- Shrek összes (az első része azzal kezdődik ha még emléxel, hogy az ÖSSZES mágikus lényt elfogják..)
- Mackotestvér
- Időgép a jacuzziban = Vissza a jelenbe = Hot Tub Time Machine (2010, van 2. része is !!)
- Woody Allen-es filmek közül több pl.: Csillagporos emlékek (1980) !!! Szerelem és Halál stb.
- Ádám almái (2005)
- Mary Poppins (régi + új is) + Banks Úr megmentése
- A bakancslista
- Életre valók
- Croodék 1 + 2
- A cipőbűvölő [ 2015, szinkronos előzetes ]
- Csak egy kis pánik + Még egy kis pánik ;D
- Mocsok (2013) !!!!!!
- Dogma (1999)
- Barlangember (1981) !!!!!!!!!!!!
- OroszlánKirály régi + a 2020-as élő szereplős is!!!
- Ég és Föld harcosai (2003, Buddhista vidék és power + a béke + Kína Aranykorának kezdete)
- A Muzsika Hangjai
- Mr. Bean Nyaral =)
- Az Ember Tragédiája
- Csillaghercegnő (2012)
- Watchmen = Az őrzők
- A fekete lyuk (1979)
- Nyomul a nyolcadik dimenzió (1984)
- +1 (2013, plus one)
- Előre a múltba (1986)
- Hipervándor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!! !! !
- Pulykaland
- Sátánka
- Gamer - Játék a végsőkig
- Az Egyetlen (Jet Lee-s)
- Egyiptom Istenei (2016)
- Az Időgép
- A Madagaszkár Pingvinjei sorozat 1. évad 34. része: Jungle Law = A Dzsungel törvénye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az idő urai (1982)
- My Science Project (1985)
- Simon Birch, a kisember (1998, Jim Carrey)
- Agyfürkészők (1981)
- Bébi Úr 1 + 2
- Csodapark 2019
- Lost Highway - Útvesztőben 1997
- Bűvölet (1993, Nicole Kidman, Alec Baldwin orvosi istenkomplexus)
- Árnyékzóna (1990)
- Ferngully, az utolsó esőerdő
- Reanimátor (1985)
- A szivárványvarázsló (2008)
- Reszkessetek nem félek
- Superfantozzi és az összes többi Fantozzi-s film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;DD
- Waking Life (2001)
- Brilliáns Meló
- A Barátságos Óriás (2016)
- Azután (2010 a halál után..)
- Ideggyogyó (1988-as, pszichiátereket kiparodizáló vígjáték mozifilm )
- A szem tükrében ( I Origins, 2014, reinkarnációról bizonyítékok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- Olivér és a szellem (2011)
- Viy (összes féle, de főleg az újabb "Forbidden Empire")
- A névtelen harcos (2005) !
- Angyalok a pályán
- Egy csodálatos elme (2001)
- Seholország [ szinkronos előzetes ]
- Az öt legenda [ 2012, szinkronos előzetes ]
- A Zöld Urai [ szinkronos előzetes ]
- Csokoládé (Chocolat, 2016, a fehér az igazi rasszista faj)
- Felforgatókönyv (2006) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Minden kutya a mennybe jut 1 + 2
- Repo! The Genetic Opera (2008)
- A Robinson család titka (2007)
- A Sötét Igazság Ligája (2017)
- Casshern
- Állati csetepata 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!
- Virsliparty (2016)
- Szuperagy (2020)
- Warcraft (2016)
- Expedíció (2018)
- Mezsgye 1 (2006, Pulse + Mezsgye 2, 3 is akár)
- The Frame (2014)
- Hirokin
- A Jel
- I Dreamt I Woke Up
- Victor Frankenstein (2015) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Időcsavar - A Wrinkle in Time (2018)
- IBoy (2017)
- Egy kutya négy útja (2019, reinkarnáció kutty)
- Aladdin 1 + 2 + 3 + disney Aladdin sorozat + Aladdin csodái + Aladdin és a Csodalámpa (1982- JapánAnime) + A 2019-es Aladdin Will Smithel stb.! =)
- Artemis Fowl (2020)
- A szamuráj (2003)
- The Legend of Buddha for kids ( angol animációs film buddháról )
- Little Krishna - The Darling Of Vrindavan ( angol hang )
- Ramayana ( indiai hindu önismereti mozifilm )
- Betétember (2018, valós történet alapján, egy átlagemberből, hogyan lesz "őrült", majd milliomos és india megmentője)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bahubali 1 + 2 !!!!!!!!!!!
- Előérzet (2004, jövőbe látó látnok nő igaz történet alapján ázsiai film)
- HaVer = Ha-ver = Ha / ver
- Randiguru
- Szexi szörnyeteg (1999, férj lezbi 3-as hármas szex feleség gruppen)
- A Mitchellék a gépek ellen (2021)
- Amerikába jöttem 2 (2021)
- Csereélet (2020)
- Sátánfajzat (1993)
- Karate kölyök (1984)
- Maximum Ride (2016, angyalos scifi)
- Oviapu (2003) !!!!!!!!!!!!!
- Négy gyerek és az izé (2020)
- Elfújta a szél (1939)
- Kaptál még egy esélyt (2021)
- Hangyás kincskeresés (2020) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A titok - Merj álmodni (2020)
- Staten Island királya (2020, zűrös gyereknevelésről)
- Don Juan kopaszodik (2020)
- The Legend of Sirius (The Sea Prince and The Fire Child)
- Encanto (2021)
- Farkastotem
- A kör (2015)
- A Platform (2019)
- A vörös halál álarca (1964) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Avatar 1 +2
- Az otthagyottak - (Left Behind 1-2, 2000, keresztényes, jézusos, olyasmi mint az omega kód)
- Brahmastra (2022, hindu indiai shiva) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Komfortos Mennyország (2009, reinkarnációs)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Letaszítva (reinkarnációs rendőrös ördögdémon wtf) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - A Glória
- Átjáróház ( magyar film )
- Változó állapotok (1980)
- Konstrukció (2023)

MoziFilmek az Iskoláról, Oktatásról:

- Adj rá kakaót (1990) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Holt költők társasága (1989) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az élet iskolája (2005) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A kiskrapek visszavág (2001) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Cincin Lovag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Osztály vigyázz! (1996) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rossz tanár
- Kiborgtanárok (1990)
- Fák jú Tanár úr 1+2+3
- Folytassa, tanár úr! (1959)
- A mintatanár
- Anyámon a tanárom (2007)
- Segítség, összement a tanárom! (2015)
- Éretlen időkig (2014)
- Töketlenek (1995)
- Vesper 2022, a jövőről génkezelt omg ?!?!)
- Csak az erős gyözhet
- A hullám (német diktatúra iskola teszt )
- Leó (2023, önfejlesztő gyerekeknek)

MoziFilmek a Háttérhatalomról, MédiaManipulációról,
Agymosásról, 3. világháborúról, Politikáról:

- Koponyák 1-3
- Egyenesen Comptonból (2015) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Lakott sziget 1 + 2 (= Inhabited Island, orosz, de nagyon durva, angol előzetes itt + itt, )állítólag be is tiltották, magyar felirattal youtubeon is fenn van a teljes film)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- Jim ( Trailer 1)
- Elpusztithatatlanok (1988) = They Live !!!!!!!!!!!!! ( RÉSZLETÉT NÉZD MEG AZONNAL ITT MOST )!!!!!!!!!!!!
- Nyomd a sódert (1998) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- I mint ikarusz (1979) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Tágra zárt szemek (1999) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Equilibrium !!!!!!!!!!!!!!!
- Bízd a Hackerre! ( = Antitrust, Bill Gates hasonmás és a szabad kommunikáció elnyomása, korrupció, stb.)
- BRANDED ( 2012 ) ( HIHETETLEN DURVAJÓ OROSZ film! ! ! )
- The East = A kelet (2013) !!!
- Bennfentes játékok !!!!!!! ( A Bank új tulaja TE vagy! [EGÉSZ FILM ONLINE ITT]) ;)))))))
- Hálózat (1976) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Éjjeli féreg (2014, a hiradóból, híradásból meggazdagodás kulcsa..!!!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- V mint vérbosszú [ a Mátrix készítőitől! , + előzetes ]
- Az Emlékek Őre (2014, kb. mint az Equilibrium!)
- Pajzán Kalandok Rómában !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Akció az elnök ellen (1973, George F. Kennedy WTF) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rose Island (2020, igaz történet saját független szigetállamról) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Az álcázás mestere (2002, biztos nem a szabadkőművesekről szól ugye kifordítva, a sok mindentlátó szem szimbólum után..)
- Malcolm X (1992, néger Muszlim elnyomásos)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Jelcin Project ( Valós story: Oroszoknál hogyan mentek manipulálni politikát az amcsik hazug gaz mód... )
- Lopott Idő
- Hülyék paradicsoma ( 2006 )
- Atlas Shrugged 1, 2 ( szintén az ingyen energia elnyomása..)
- Láncreakció (1996, Keanu Reeves, ingyen energia találmány elnyomós..)
- Dark Prince - The True Story Of Dracula - 2000 (az igazság drakuláról, dragula gróf igaz története valójában !!!!!!!!!!!)
- Megiddo + 2 az omega kód 2. része (+ az 1. is jó, keresztényes, jézusos)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gemini Man (2019, Will Smith klónozás) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Klónok (2018, Keanu Reves család klónozás) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Az ördög ügyvédje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Kínai történet (1991, = Volt egyszer egy Kína, Jet Lee) + 2. 3. része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Végzetes hazugságok (2012, Richard Gere jogászos nagy céges hatalom alibi ) !!!!!!!!!
- Mongol - The UnTold Story of Genghis Khan ( 2007, Dzsingisz Kán IGAZ története és hatalomba felemelkedése, orosz film) !!!!!!!!!!!
- Legbelső félelem (1996, Mathew Mcconeghy, ügyvéd + kamus ügyfelek)
- Jogász
- Greatland (2020)
- A feltaláló (2020, a magyar béres csepp feltalálójáról)
- Kutyák szigete (2018, japán, vírus, médiamanipuláció kutyukkal leszimbolizálva) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gandhi (1982, India létrejötte + az angol gyarmatosítók elnyomása + muszlimok azaz Ghandi élete)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Marco Polo (igaz sztory:a buta nyugatiak mit nem hittek ázsia jóvali fejlettebbségéről) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A menekülés (1994, robotok bevezetésre a rendőrségbe)
- JFK-a nyitott dosszié (1991, Kennedy)
- A kör (2017, Hermione + Tom Hanks a jövőből)!!!!!!!!!!!
- Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni (1964) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Mandela
- A végsőkig (2016, szintén a feketék elnyomásáról)
- 12 év rabszolgaság (2013)
- Arábiai Lawrence (Az angol gyarmatosítók elnyomása az arab országokban anno)
- Szabadság Szerelem (a magyar 1956-os forradalmi események összegzéséről)
- Sérülés (2015, Amcsi Focimaffia + Will Smith) !!!!!!!
- 451 Fahrenheit (1966, állami cenzúra)
- Isteni szikra (2008, szabadalmi találmány ellopó nagycég vs. feltaláló)
- Isten hozta, Mister! (1979, legvégén óriási szabadkőműves szimbólum piramis)
- Valerian és az Ezer Bolygó Városa (2017) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Fortress - 33 emelet mélyen a pokolban (1992, a jövő: a műszervek világában a "túlnépesedés miatt" már a 2. gyerek szülése is szuperbörtönbe juttat..!!!!!!!)
- A nagy dobás (2015, bankárok banki és befektetési csalásainak igaz története [ szinkronos előzetes ])
- Intim részek (1997, a rádiózást forradalmasító Howard Stern igaz története alapján!!! ;DDDDDDDD )
- Mocskos Zsaru New Orleans Utcáin
- Szögevő (a félig materialista szegény zsidók hazudozva meggazdagodnak és..)!!!!!!!
- Rémálmok Hatalma
- Iron Sky 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A menekülő ember (Schwarzeneggeres, Stephen Kinges új világrendben médiamanipulációs..)!!!
- A csőd szélén (2017, nagy bankok legnagyobb benfentes illegális kereskedése, tömegek anyagi tönkretétele a 10 kb. évenként előidézett gazdasági csődökkel)
- A Közellenseg (1998)
- Metropia (2009)
- A luxusbunker (1989, Enki Bilal film)
- Mindent bele sracok (1994)
- Larry Flynt a provokátor (1996,a szex legális, jó, etikus, a gyilkosság illegális, rossz, etikátlan mégis a TV..)
- T.S. Spivet különös utazása (2014, ingyen energia találmányos )
- Különvélemény
- Anon (2018, privát szféra a jövő digitális világállamában)
- A terminátor a csúcsra tör (2005, Arnold Schwarzenegger élettörténete, NEM dokumentumfilm, hanem mozifilm!!)
- Állatfarm (1954) + Állatfarm (1999)
- A majmok kastélya (1999)
- Államtrükkök !!!!
- A nőkért (2017, egyenjogúság) !!!!!!!
- Gulliver utazásai (összes féle)
- Fertőzés [ szinkronos előzetes ]
- Amikor a farok csóválja (állami hazugságok végeláthatatlan kampánysora..) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- HantaHiradó (2008) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
- A sötétség után (2013, Philosophers [atomvilágháború közben mit tennél])
- Hogyan lettem Vezérigazgató (Louis De Funés) ;)
- Zoolander, a trendenkívüli 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!!!
- Pancser Police
- Jud süss c. film, az örök zsidó c. film, Hanry Ford a nemzetközi zsidó, cion bölcseinek jegyzőkönyve
- Veszélyes kölykök (1995)!!!!!!!!!!!!
- Patch Adams (Robin Williamses, a kórházak és hivatalos egészségügy tévútja és a megoldás.. ;) )
- Ébredések (Robin Williamses + kórházak és hivatalos egészségügy tévútja újra )
- 1984 ( A film George Orwell-től!)
- Che Part One (2008, + összes Che Guevara + Kuba + 3. világháború délamerikáért doksifilm is)
- Összeesküvés elmélet (1997, Mel Gibson-os!!)
- A beavatott 1 + 2
- Snowpiercer (2013) !!!!!!!!!
- Ezüstsólyom (2004, Tudtirányító implant chipes)
- Háborús játékok (1983, arról, hogy az atomvilágháborús fegyverkezélsi játékok igazából megnyerhetetlenek..)
- A Túlélők (1983, Robin Williams & Walter Matthau )
- Hackers 2 = TakeDown
- Tad Jones csudálatos kalandjai ( sok hihetetlen, történelmet megváltozató régi lelet eltiprásáról és felfedezéséről vígjáték animációs, szinkronos előzetes )
- Babylon A.D.
- Bloodshot (2020)
- Gyávák és hősök (Tom Cruise) !!!!!!!!!!!!!!!
- Dredd Bíró ( 1995 , Sylvester Stallone, erről koppintották a 2012-eset!) + Dredd ( 2012 )
- Istenek fegyverzete (1987, Jackie Chan + drog mix + háttérhatalmi szektás)
- Szabad préda (1992, szupefejledt rendőrállam kialakításos ezis, ahol már lélektranszportáció is van!!!!!)
- Az Esőcsináló ( az igazság a biztosítótársaságokról )
- Inside job = Bennfentesek
- Szebb holnap 1-4
- A bennfentes (1999)
- Prototipus (1992)
- Játékszerek - Toys (1992, Robin Williams!)
- Végrehajtók (=Repo Men,2010, A jövőben a szerveket már hitelre is kicserélik, de ha nem fizeted a hitelt..)
- Ron Burgundy legendája 1+2 ( média agymosásról )
- Asterix – Az istenek otthona ( LÉNYEGI RÉSZLET ITT! ;D, + szinkronos előzetes )
- Kecskebűvölők (kormányok titokban hogyan kísérleteznek a természetfeletti képességekkel ;) )
- Képtelen kampány
- Szentfazék (Eddie Murphyvel)
- Viktória királynő és Abdul (2017, Indiai megmillásodik)
- Örömváros (1992, Indiai elnyomásról) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Út Indiába (1984, Az angol gyarmatosítók indiai kizsákmányolásáról, elnyomásáról)
- Az alkirály háza (2017, Viceroy's House, indiát kizsákmányoló, elnyomó angolokról)
- A sivatag oroszlánja (1981, Líbia vs. fasiszta olaszok)
- Wayne világa 1 + 2 ( Mike Meyerses: Őrült hobbi TV műsorát eladja-e nagypénzekért..) ;DD

- A Dzsentlemanus (Eddie Murphyvel)
- Krízispont ( nagy céges )
- Cosmopolis ( az új világrend összeomlása után a burzsuj ficsúr wtf csinál..;D )
- Viharok vihara
- Casino Jack
- Zöld zóna
- Rendition
- Echelon conspiracy
- A sasszem
- Világrendőrség (1982)
- Teheráni tabuk (2018)
- FegyverNepper ( Nicolas Cage )
- Behálózva ( Tom Hanks, Dan Akroyd )
- Verdák 2 (a korrupt gonosz olajcégek hazugságai és őrülete az egyik fő téma )
- Az ember, aki túl keveset tudott (1997) ;DD
- Confucius (2010)
- Felvéve
- Csuklyások (2018, KKK KukluxKlános antinéger rasszistás, beépülős)
- Gru + Minyonok
- Toy Story 1,2,3, 4
- Az év embere (2006, Robin Williamses)
- Átnevelő tábor
- Anonymus
- Ébredj Velünk
- Robotzsaru (új és régebbi verziók!)
- Alex cross
- We Steal Secrets [ előzetest ]
- Filmcápák hálójában (1994)
- Az elveszett világ harcosa (1983, új világrendes film, világkormányos elnyomós)
- A szövetség (2003) (szabadkőműves jelkép van 1ik idodájukban.. + ..)
- Æon Flux (2005)
- Az utolsó császár (1987, ázsiai)
- Robot Zsaru (2014)
- A delfin nyomában ( titkos katonai hangfegyver kísérletek )
- Némó kapitány (összes pl.: 1954-es, 1969-es, 1997-es)
- Kingsman A titkos szolgálat (2015)
- Austin Powers 1,2,3 =)
- Leslie Nielsen filmek pl. Mr. Magoo, Csupasz Pisztoly sorozat ;)
- Harcosok klubja (1999)
- Southland Tales ( Magyarul: A Káosz Birodalma )
- Elysium - Zárt világ [ szinkronos előzetes , = a jövő? ? ]
- Ponyvaregény (=Pulp Fiction)
- Helyben vagyunk (2011)
- Amerikai História X
- Abraham Lincoln - Vámpírvadász
- Meztelen Ebéd (1993, kicsit morbidan ábrázolja a sok őrült önismereti válságát és ügynökszerű játszmáit) ;DDDDD - Szellemírtók 1, 2 =)
- Hantaboy ( Jim Carrey )
- Az őrzők legendája
- Barry Seal - A beszállító (2017, Tom Cruise + kokain, fű)
- Keresztapa 1, 2, 3
- Machete 1+2
- Amerikai Ének
- Kőagy Őrnagy
- G. I. Joe 1 + 2 (A kobra árnyéka [2009] + Megtorlás [2013])
- A sziget
- A Diktátor (Borat-tól)
- Nagymenők (1990, + oldschool maffiózók, gengszterek )
- Hanna - Gyilkos természet (2011)
- Hős - Hero (ázsiai)
- 1492 - A Paradicsom meghódítása (1992, Kolombusz, Marco Polo)
- Rettenthetetlen ( Mel Gibsonos , középkoros )
- Vértestvérek ( az indián vagy a fehérember a barbár anno vadnyugaton..)
- Államérdekből
- Nevetséges Napóleon (2004)
- Az informátor! (2009)
- Haverok fegyverben (2016)
- Vállalati csalódások (2010, Ben Afflek nagycéges, Company men)
- Kódjátszma (2014)
- Az Igazság Ára
- Gundala (2019)
- Breaking the Bank (2014)
- A szentjánosbogarak sírja (a világháború szörnyűségeit reálisan bemutató anime)
- Mancs őrjárat - A film (2021, gazdag politikus vs. modern technológiák)
- Grom őrnagy és a pestisdoktor (2021)
- Bender - A kezdet (2021, zsidó maffia vs. orosz utcasrác)UFÓ-s mondanivalós MoziFilmek:

- Az 5. hullám (2016)
Képlet (2009, Nicolas Cages)

- Elpusztithatatlanok (1988) = They Live !!!!!!!!!!!!! ( RÉSZLETÉT NÉZD MEG AZONNAL ITT MOST )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Jupiter Felemelkedése [ 2015, a MÁTRIX készítőitől !! , szinkronos előzetes ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Super Mario Brothers [ 1993, angol előzetes ]
- A testrablók támadása (1978, + e filmből A KÖNYV címe: Immanuel Velikovsky: Világok ütközése ) !!!!!!!!!!!!!!
- Föld invázió (2019, The Blackout, Avanpost), -orosz- űrös scifi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Kapcsolat (1997, Contact, Jodie Foster) !!!!!!!!!!!!
- Segítsetek, űrlakók! (1985) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Babylon 5 ÖSSZES !!!!!!!!!!!!!
- Így csajozz egy földönkívülivel (2017)
- Érkezés (2016)
- Régi Disney sorozat: Nehéz napok a föld bolygón
- Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés (2000, azt hiszik csak a filmekben vannak UFOk, s kiderül, hogy..)!!!!!!!!
- Iron Sky 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 2001: Űrodüsszeia + folytatása:
- 2010 - A kapcsolat éve (1984)
- Csodacsibe (senki se, még fater se hisz fiának, hogy jönnek az UFO-k, pedig de..vígjáték animációs)!!!!!!!!!!!!!
- Earth to Echo (2014) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Harc a Terra bolygóért (2007) = Battle for Terra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Planet 51 (51-es bolygó) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A Nőfaló UFO (2000, What Planet Are You From?) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDD
- Kozmikus latogatok
- Mac, a földönkívüli barát (1988) !!!!!!!!!!!!!!!
- A testrablók támadása (1956)
- Invázió (2007, Nicole Kidman)
- Galaktikus Támadás 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A föld után [ szinkronos előzetes ]
- A földönkívüliek (Not Like Us, 1996) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Flash Gordon (1980)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Csillagvadász - Az Orin Legendája !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(lélekfénykard ;) )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- EPOCH 1 + 2
- Csoportkép Tündérekről - Photographing Fairies (1997) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Selyemgubó 1 + 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dr. Idegen (1989) !!!!!!!!!!!!!
- Zöld Lámpás (1 élőszereplős és 2 rajzfilm féle verzió is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
- A Szörny mentőakció = Escaping from Planet Earth
- Kedves Ellenségem (1985)
- Avatar
- Harmadik típusú találkozások (1977)
- Negyedik típusú találkozások (The Fourth Kind, 2009, VALÓDI beszámólók alapján félik doksi félig mozifilm)!!!!!!!!!!
- Testrablók (1993) !!!!!
- Evolúció (2001)
- Végre Otthon (animációs vígjáték)
- A Burok [ szinkronos előzetes ]
- Feledés [ szinkronos előzetes , Tom Cruise]
- Galaxis utikalauz stopposoknak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ismeretlen ismerős (magyar film!, 1989, istenképességes ufó gyerek lejön az őrült földre.. )
- A galaxis őrzői (2014)
- Elveszve az Űrben = Lost in Space !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Lilo és Stitch 1 + 2
- UFÓk a padláson (2010)
- Az Üresfejű (Eddie Murphys)
- Elrabolt világ (2019)
- Luis és a Zűrlények (2018)
- Csúcsfejek (1993)
- First Light (2018)
- Mars mentőakció (2000)
- Marslakó a mostohám
- Kedvenc Marslakóm (1999) ;)))))
- Anyát a Marsra
- Támad a Mars
- Roswell (1994)
- Csillagközi Invázió 1 + 2 + 3 !!! :D
- Suttogás a sötétben - The Whisperer in Darkness (2011, H. P. LoveCraft )!
- District 9 [ feliratos előzetes ]
- Star Crystal (1986) !!!
- Screamers - Az elhagyott bolygó (1995)
- A hegy gyomrában ( A réégi sorozat + az alapján készült film is ) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Man In Black 1 + 2 + 3 + 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Csoda a 8. utcában (Elem nélkül nem megy) (1987) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Transformers 1,2 (telepatikus akasha krónikák és az irányítás mátrixa), 3 (a hold sötét oldalás előzetes) , 4
- SkyLine
- Explorers (1985)
- Kozmikus látogatók
- Halálkód (First Encounter, 1997)
- Betolakodók (1992) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Fantomok (1998) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Prometheus (2012)
- Az Emberiség Vége (2009)
- Cowboys and Aliens
- Idióták Bolygója (1992, Mom and Dad Save the World)
- CJ7 ( A pofonok földje alkotójától!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői (2016)
- Az Erő Krónikája (ufós termeletti képességmegtanulós)
- K-Pax a belső bolygó
- Riddick 1-3 (Vin Diesel)
- Invázium
- A földi lányok csábítóak
- A Boszorkány-hegy (2009)
- Megaagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Paul
- E.T. - A földönkívüli
- Nukie (1987, telepata energialényufók jönnek földre)
- Csillagok között [ 2014 , szinkronos előzetes ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Szuper haver (1999) = Iron Giant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Csúcsfejek (1993)
- A mélység Titka ( UFÓs )
- Szörnyek az Űrlények Ellen
- Háború a Földön
- A Gömb (1998)
- Star Trek összes
- Heavy Metal (1981) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + Heavy Metal 2000
- Hancock !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rémkoppantók [ 1993, Stephen Kinges ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Talpig majom (2001)
- Pandorum
- Tűzgyűrű
- Sárkányvadászok (2008, a végén a dalból "És majdnem mondtam hova dugd a pénzedet.." ;P )
- A tûz gyermeke (2010)
- Marvel összes filmje pl. Thor 1,2, Bosszúállók, stb. ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Titan A.E. !!!!!!!!!!!!
- Kincses Bolygó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Világvége (2013, kocsmatúrás UFÓ inváziós kegyetlenjó vígjáték a haláli hullák alkotójától!!!!!)
- Amikor megállt a Föld !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Zardoz (1974, Sean Connery !)
- Barbarella (1968) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Space Jam
- Hibrid (=Splice, 2009)
- A negyedik
- Guyver A szuperhős
- Kertvárosi Kommandó
- Legsötétebb óra
- Végjáték (2013) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Csatahajó
- A Doboz ( 2009 ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dr. Wai, a láda szelleme (1996)
- Pixel
- Foldönkivüli (2014)
- SuperMen összes részében ugye ő 1 UFO, ezt az Acélember címűben [ előzetes ] jobban ki is emelik..!
- Csenő manók 1991
- A dolog [ feliratos előzetes ]
- Kristálykoponyák (2014)
- Végzetes erő 1+2

Még bekategorizálatlan mondanivalós MoziFilmek:

- The Secret of Nikola Tesla (Tajna Nikole Tesle, szinkronosan is van , 1980) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Tesla (2020, feliratos )
- A Tökéletes Trükk-(2006, Nicola Tesla találmányával..szinkronosan ;) )
- Kölykök (1995) !!!!!!!!!!!!!!!
- Estély habfürdővel (1968) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Szelíd Motorosok (1969, Easy Rider a film címe, s e kifejezés is innen ered, ízi rájder!! ;)))!!!!!
- SzOlid Motorosok (1990, a Szelíd motorosokhoz hasonló bio hippi forradalmárság és.. ;D) !!!!!!!!!!!
- Ron kapitány (1992)
- Térkép a csillagokhoz (2014)
- Istenben bízunk, avagy vallást akarunk (1980)
- Floridai álom (2017, picit őrült családanya, rossz lurkókkal pénzt akar keresni)
- Fekete Villám
- A kezdő (2015)
- Merlines filmek ( van vagy 5 féle !)
- Egyiptom istenei (2016)
- Aeon Flux (2005)
- Alphaville a titokzatos város (1965)
- Az Ötödik elem =))
- A szerzetes és a fehér kígyó (2011) !!!!!!!!!!!!!!
- Promenád a Gyönyörbe ( vígjáték a hivatalos de őrült, hozzá nem értő orvostudomány kialakulásáról..!!!!!!!!!!!!)
- Monty Python ÖSSZES pl.: Brian Élete, Erik a Viking, Gyaloggalopp, Az Élet Értelme (részlet):

- Stephen King összes filmje: pl. Sorvadj el, Halálsoron, A Köd, Carrie, stb..!
- Az utolsó szamuráj (2003)
- AZ ÖT KEDVENC (2014) !!
- Egy anya bosszúja (2018, luxus plázacica tettetés + alkohol durvulás) !!!!!!!!!!!!!!
- Detroit Rock City (1999)
- Szüzet Szűntess
- Lorax
- Amadeus (1984) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ne szórakozz Zohannal
- Bedrótozva = Hardwired
- Fordított felállás
A Pusztító (1993)
- Eva
- Álmatlanság ( Al Pachino, Robin Williams )
- Kurosawa Akira Álmok (1990)
- Pluto Nash - Hold volt, hol nem volt (2002)
- Az útvesztő (2014)
- A tenger szívében (2015, az ember embertelenségéről)
- Stepfordi feleségek (2004) + A stepfordi feleségek (1975)
- Terhelt Terkel xDDD
- Rocksuli
- Kö kövön (Bio Öko önfenntartó ház megóvó vígjáték őrülteknek ) !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- R.L. Stine's Monsterville The Cabinet of Souls (2015) !
- Villámcsapás
- A szervezet (1971, nemzetközi heroinszervezetes)
- Bölcsek kövére 1
- Johnny Mnemonic - A Jövő Szökevénye (1995)
- Bohém Rabszódia (2019, a Queen együttes története pár ferdítéssel)
- Lejárt lemez
- Az elveszett idő kalandorai, avagy légi kalózok (Sky Pirates)
- Vasember 1-3
- Chappie 2015
- St.Vincent (2014)
- Megint 17
- Kusza kapcsolatok ( After Sex, 2007) !!!!!
- Rohanás (Dwayne Johnsonos)
- Medicine Man (1992)
- Az utolsó akcióhős
- Holnapolisz [ 2015 , szinkronos előzetes ]
- A halál napja ( = Strange Days, 1995 ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Valóságos zseni 1985
- A szellemgyűjtő (2016)
- Egészbetépve (2006) ;DDDDDDDDDDDD
- Kő Kövön ( = Bio Dome, bio öko önfenntartós partyzós vígjáték ;) )
- Derült Égből Fasírt 1, 2 !
- Borat (2006)
- Captain Fantastic (2016)
- Ali G (Borat-tól)
- Brüno (2009, Borat-tól)
- Miért pont Ő (2016)
- A Lordok Bandája (1974)
- Velence vár (2019, őrült szülők)
- Gattaca (1997)
- Szűzőrség (2018)
- A rút kiskacsa és én
- Shaolin (2011)
- Herkules (Disneyes rajzfilm)
- Az emlékmás (az 1990-es Arnold Schwarzeneggeres, erről koppintották a 2012-es Emlékmás c. filmet!)
- A komornyik ( 2013 )
- 300
- Az utolsó egyszarvú (1982)
- Star Wars összes, főleg a Yodásak ;)) !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Cigány törvény
- Project Almanac (2015) !!!!!!!!!!!!!
- Emoji (2017)
- A bűn éjszakája (2013)
- A Tai Chi harcosa (2013)
A herceg és a csillaglány (1979)
- Doboztrollok !!!!!!!
- Egy troll New Yorkban ! !!
- A hercegnő és a kobold
- Wall-e
- Oldboy (2003-as főleg de van 2013-as remake is)
- Charlie és a Csokigyár
- SpermaFióka
- Apádra Ütök (2000) + Vejedre Ütök (2004)
- Bagoly Védők
- A Gyűrű Átka - The Curse of the Ring 1-2 (2004)
- Buhersereg (2001)
- Madagaszkár 1,2,3+pingvinjei + sorozat + összes ;)
- Postás Pat
- A Bermuda háromszög rejtelye 1 + 2 +3
- Pocahontas
- Táncoló Talpak 1 + 2
- Nagyon vadon 1+2+3
- Bolero (1984)
- Mézengúz !!
- A szeretet szimfóniája (2007)
- Batman - A Sötét Lovag
- Hulk
- Hús a húsból 1989
- Fel [ szinkronos előzetes ]
- Atlantisz 1+2 ( Disney animációs )
- Teledili (1992)
- A fekete üst (1985)
- Zűros Kölykök ( 2006 )
- Ken Park (2002, őrült fiatalok, felnőttek, bigottság, aberráció, stb.) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Buli a buszon
- Tizenhárom
- Tini dili (1990)
- DzsungelTúra Lúzereknek (2013)
- Arthur és a Villangók 1-3
- OTIS
- Szégyen és szeretet (anno fekete rabszolgatartás vagy se..)
- Hellboy 1+2
- A Világ Fölmérése (2012, Gauss élettörténete)
- ExCsajok Szelleme
- Az időutazó felesége
- Crank 1,2
- Csak Lazán
- Nekem Lámpáast Adott Kezembe Az Úr Pesten
- A 6. napon (Arnold Schwarzeneggeres)
- Varázslótanonc
- Éjszaka a múzeumban 1+2+3
- 4 dínó
- Medvebocs
- Druidák (2001)
- Warhammer 40 000
- A tébolyultak (2010)
- Heartless (2009)
- ESZEVESZETT MESÉK (2014)
- Trash (2014)
- Re-cycle
- Én a Robot
- X-Men összes
- Scott Pilgram a Világ Ellen
- Csúf Szerelem - Beastly
- Notre Dame-i toronyőr (összes féle)
- Ne Légy Barom - Mikőzben Iszod a Dzsúzod a Gettóban (1994, van még 2 másik része is) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Aranyhaj és a nagy gubanc (2010)
- Grimm (2005)
- Vámpírok kora
- Utódok
- Mellékhatások (Side Effects, pszichiátriás)
- Az Újfiú
- Magányos Lovas
- Rio 1,2 ;)
- OSS 117 Rio nem válaszol
- Én a Nő és Plusz Egy Fő
- A balszerencse áradása
- Édes vízi élet (2004, Bill Murray)
- 12 01 a kizokkent ido
- Az első igazi nyár
- Az orvosdoktor (2013)
- Hasonmás
- _0_ Tök jó, válnak az őseim
- A korábbi "Ernest"-es filmekben is van némi mondanivaló (én 6 db szinkronosat láttam + több angolt ) ;P
- A majmok bolygója összes (majom = homosapiens, ember = aranykor embere ;) )
- Serenity (2005)
- Spirit of the Forest
- Utazás a Föld középpontja felé
- Az Utolsó Léghajlító
- Casper
- Segítség hal lettem
- Száva, a szív harcosa (2015)
- Demóna
- Igor (2008)
- Münó, a holdbéli manó (2015)
- A Hihetetlen Burt Wonderstone
- Csontváros - A végzet Ereklyéi
- BeetleJuice !!! !
- Időbanditák (1981)
- Hápogók (2016)
- A boszorkányfalu (2010)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- A dögös és a dög (2008)
- Willow (1988)
- Oz - A Nagy Varázsló (2012)
- Az idők végezetéig (1996)
- Narnia krónikája / krónikái (az 1988-as régi sorozat: teljes 1. évad online itt )
- Az első lovag (1995, Richard Gere) !!!!!!!!!!!!!!
- Stephen Chow összes filmje! pl.: Pofonok földje, Shaolin Foci - Üsd vágd focizzál (2001), Terminátor 33 egész egyharmad
- Vicky Cristina Barcelona O.O
- Veszélyes Vágy
- A házban
- Udvari bolond (1956) ;DDDDDDDDDDDDD
- Zűrzafír, avagy hajsza a kék tapírért (1977)
- A jövő kezdete (2000, Pay It Forward)


Mondanivalós Japán Animék:


- A legjobb magyar szinkronos animeék, sorozatok magyar felirattal! ;)

Mondanivalós Sorozatok:

- Ki vagy doki? = Dr. Who ( Nagyon durva egykét része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- Végtelen Határok ( Nagyon durva egykét része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
- Hősök = Heroes ( természetfeletti képességeikre most kezdenek ráébredni a népek..)
- Csillagkapu összes + Csillagkapu Atlantisz sorozat!
- South Park ( nem mind, de egykét rész nagyon durva mint pl. 15/8 )
- Simpson család ( közel nem mind, de egykét rész nagyon durva, mint pl. a 18/22.rész! )
- Hupikék Törpikék (Egykét rész nagyon durva, pl. az egészség résznél is nézhető Dr. Sarlatános stb.. ;) )
- A bolygó kapitánya (a négy elemből a földanya szellemének szeretetéből.. ;) 1990–1996) !!!!! ;)))
- Egyszer volt hol nem volt ( az összes mágikus lényt fizikai univerzumba börtönözték képességek nélkül..)
- Power Kapitány és a Jövő harcosai (3. világháború után a 4.et már mesterséges IQjú gépek ellen vívják..)
- V mint veszélyes ( az UFO-k nyílvánosan is megjelentek.. )
- Csillagközi szökevények
- Sliders ( párhuzamos univerzumok.. )
- Madagaszkár Pingvinjei sorozat pl.: 1. évad 34. rész (A Dzsungel Törvénye "LükePék" királyságával):


+ A legjobb filmek egy válogatása =)További felébresztő filmgyűjtemények

Erre az aloldalra csak egy pár válogatás került fel a felvilágosító videók közül, de számos egyéb felébresztő videót találsz még a különböző témákról az egyes menüpontok alatt is.

Magyarul sok magyar témás: https://www.utolag.com/Huntv.htm

https://www.magyarvagyok.com/videok/listak/dokumentumfilmek/

De számtalan további van még a felébredt csoportok filmjei között is! Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Te milyen egyéb, új, az oldalon még nem található felvilágosító videókról tudsz még?