Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Társadalmi struktúra

A társadalmi struktúra alatt itt az IRÁNYÍTÁS struktúráját értjük.
A KONTROLL struktúráját a társadalomban.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EZ HIHETETLEN DURVA, VAJON MIÉRT MARADT KI A TÖRIKÖNYVEKBŐL?
FELTÉTLEN NÉZD MEG HA KÍVÁNCSI VAGY A TÁRSADALOM VALÓDI STRUKTÚRÁJÁRA:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az irányítani és kontrollálni sokmindent lehet:
- Pénz: Pénzkibocsájtás, pénzügy
- Államok, Politika, Törvényhozás
- Gazdaság, Ipar, Mezőgazdaság, Termelés, Gyártás
- Erőforrások, ENERGIA, Olaj, Földgáz, Ásványok, Áram
- Javak Elosztása
- Technológia (a szuperfejledt technológiáktól kezdve a mindennaposan használtakig minden)
- Katonaság, Hadsereg, Fegyverek
- Média, Tv, Újságok, Internetes portálok
- Emberek, tömeges vélemények
- Egészségügy (működő és működésképtelen gyógymódok tömeges elterjesztése, cenzúrázása..)
- Mamutcégek, Vállalatok, Szervezetek, Csoportok

Nini mit talált a csapat!:
társadalmi struktúra

a társadalmi struktúra

társadalmi struktúra
Ez nem a valódi társadalmi struktúra, ez legrosszabb esetben is csak egy bohém látszat! ;)

A háttérhatalom és az új világrend különben sem létezik, mert már aranykor van ugye! ;)

A Szabadkőművesek szintjei sem oszlanak olyan többtucat szintre ahol az egyel lejjebb lévőknek is titkos, hogy milyen brutál dolgok vannak a következőn:
társadalmi struktúra, szabadkőművesek szintjei

Nézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!pénzügy igazság a pénzügyről pénzrendszerről Ezen weboldal szerint az összes állam és bank JOGERŐSEN felszámolás alá került. A kamat törvénytelenné vált, a banki adósságok JOGERŐSEN eltöröltettek. Az emberi egyéni szabadságjogok vissza lettek adva.
Az ÖSSZES banki és állami alkalmazott, pl. bíróság, rendőrség, hadsereg érvényessége hatályon kívül van helyezve JOGERŐSEN. Erre 2012 december végefelé került sor... Most nézek utána vajon mennyire igaz..: https://op.iuste.biz !
BRICS BRICS = Brasil + Russia + India + China + South Afrika
Te is tudtad, hogy létezik a BRICS ugye? Nem csak az USA meg EU meg háttérhatalom van ám.. A BRICS 2009-ben alakult az adósság alapú pénzrendszert működtető zsidó IMF ellen (mely minden nyomor és szegénység valódi oka!). Így már se Kína se az oroszok nem hasznának dollárt, amely miatt megy a nagy lejárató kampány Putyin ellen is, mert rettegnek a zsidók, hogy összedől így az USA is.... + a BRICS közös fejlesztési bankot is létrehozott, az IMF helyett sokkal jobb feltételekkel lehet tőlük pénzt is kölcsönvenni, stb. és már számos egyéb ország kifejezte csatlakozási szándékát mint pl. Törökország, Indonézia, Argentína, Egyiptom, Szíria, Nigéria, s persze egyéb szövetségek is keletkeztek már az IMF ellen mint pl.: MINT ( = Mexikó, Indonézia, Nigéria, Törökország ), MIKT ( Mexikó, Indonézia, Dél-Koreával, Törökország ), CIVEST ( = Kolumbia, Indonézia, Vietnam, Egyiptom, Törökország, Dél-Afrikai Köztársaság ), VISTA ( = Vietnam, Indonézia, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Argentína), MAVINS ( = Mexikó, Ausztrália, Vietnam, Indonézia, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság ) de persze az ilyenek, hogy a világ kb. fele (csak pár milliárd ember) mit csinál nem elég fontos ahhoz, hogy a győzike só helyett berakhassák az RTL-en... persze aki inkább a kiknek is a kezében lévő médiákból manipulálódik.. Kár :( ugyhogy tessék tömören pl. :

brics

(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Te Mit Tudsz még a Társadalmi Struktúrával kapcsolatban?