Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Mi az igazság a Magyarról, Magyarokról Mi az igazság a drogokról?

Az igazság a drogokról: DROG = "Testre és tudatra ható szer"
Ezen belül sokszor inkább a káros drogokra szokták a drog szót használni, holott nem minden drog káros, régen a gyógyszereket is drognak hívták, igy lett a drogéria szó is nem kábítószerbolt. Mert a kábítószer az már egy teljesen másik szó... O.O Tehát itt nem annyira a kábítószerekről lesz inkább szó, s nem állítom, hogy minden drog ugyanolyan, ponthogy egy épelméjű elme minél inkább próbál különbséget tenni közöttük, a drogériában kapható drogok és pl. a káros drogok között. Ami itt nincs a listában arról nem állítok semmit és nem azonosítom őket egymással, Te se tedd! S ne higgy el Te se semmit csak úgy innen se, hanem nézz utána tudományos kutatásoknak, orvosi statisztikáknak pl. stb..

AZ IGAZSÁG A TÉLAPÓRÓL, MIKULÁSRÓL: Ő 1 pszichedelikus hallucinogén gomba hozó sámán!AZ IGAZSÁG A TÉLAPÓRÓL, MIKULÁSRÓL, KARÁCSONYRÓL: A télapó egy pszichedelikus hallucinogén gomba hozó sámán!
Mi az igazság a karácsonyról, a mikulásról, a télapóról? Elsőre tudom őrültségnek tűnik, de ha eme cikket végigolvasod, vagy akár csak a képeket végignézed róla rájössz, hogy a bizonyítékok a napnál s világosabbak.. mármint arra, hogy ős eredetileg a télapó és az egész vele járó mikulás mítosz és rituálé eme a rénszarvasok által valójában nem mérgező légyölő galócás sámánoktól ered, s ebből fejlődött tovább az egész (eme adatok nélkül totál értelmetlennek tűnő) fenyőfadíszítési, téridőn felett repülő rénszarvas utazási, északi sarkos, fenyőfa alatti ajándékozási, kéményenbemászós, apró manós gombákat fenyőre aggatós sztory!! És teljesen világossá válik, hogy miért is alakul úgy, hogy ez lett kb. a legnagyobb ünnep olyan szinten hogy eme őrült képtelen sztoryval még a tinédzsereket is hülyítik hogy szín igaz és repülnek a rénszarvasok, meg manók segítik a télapót téridőn felül kerekedni, hogy 1 nap alatt utazza körbe az egész világot és még egyéb összefüggő dolgokról, mint pl. a szerencsét hozó kéményseprőkről, vagy a kanibál módon jézus testét ostyaként evő kereszténységről is az igazság brutálisan meglepő fátylai lehullanak.. Kötelező cikk mindenkinek!!
az igazság drogokrólAZ IGAZSÁG A SÁMÁNFŐZETRŐL, (DMT-s AYAHUASCA-ról)
Új cikk rengeteg videóval, doktorokkal, kémikusokkal, vizsgálatokkal, egészségügyi tanulmányokkal, bizonyítékokkal, élménybeszámolókkal és frenetikus, az igai élményt valóban visszaadó 3D-s hatásleanimáló videókkal..!
mi az igazság drogokról MI AZ IGAZSÁG A KENDERRŐL, FŰRŐL, CANNABISRÓL, MARIHUÁNÁRÓL? RÁK GYÓGYMÓD?
( kender = kannabisz = marihuána = "fű" )
Figyelem: Ez NEM a bioboltokban kapható kender-MAG-olaj, hanem az itthon illegális kábítószernek minősített THC tartalmú kenderolaj!
Dr. Zacher Gábor főorvos (a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője), Dr. David Bearman, Dr. Robert Melamede PhD a kolorádói egyetem professzora, Dr. Donald Tashkin a Los Angelesi egyetem kutatója, Dr. Jeffrey , Hergenrather MD., + a SETH kaliforniai kutató laboratórium is demonstrálta, ahogy a kanabisz megöli a rákos sejteket, Dr. David Suzuki, Dr. Manuel Guzman ( Spanyolország ) , Dr. Sam Epstein a Chicago Egyetem Professzora: Cancergate c. könyve + "Chasing the Cancer Answer", Dr. Donald Abrams, Dr. Nagarkatti, Dr. Raymond DuBois, M.D., Ph.D. ( Igazgató és alelnök az Anderson Rák Központnál ), Dr. DingZhi Wang, Ph.D., Haibin Wang, Ph.D., Wei Ning, Michael Backlund, Ph.D., Dushansu K. Dey, Ph.D., Dr. Sean McAllister, Dr. Lester Greenspoon prof emeritus, Dr. Sanjay Gupta és még számtalan a marihuánát kutató orvos támasztja alá a következő igazságokat...
az igazsag az alkoholrólAZ IGAZSÁG AZ ALKOHOLRÓL
Eme részletesebb cikkből a lényeg, hogy az alkoholról az az igazság, hogy nem emaitt egészséges sok alkoholos ital, hanem a gyümölcsök és egyéb bennük lévő növényi anyagok miatt. Pusztán csak az alkohol maga egy erjedéses azaz magyarán rothadásos folyamat eredménye, s....

A teljes cikkért kattints a címre!
az igazsag a dohányzásról cigarettázásrólAZ IGAZSÁG A DOHÁNYZÁSRÓL, CIGARETTÁZÁSRÓL, NIKOTINRÓL
Az igazság a dohányzásról, hogy a cigarettázáskor a tüdőbe kerülő anyagok valószínűleg képesek regenerációs energiát elvonni a szervezettől, és bizony a sok homosapiensnek nem mindig ufo szinten van-e regenerációs képessége, node még a homo sapiensek se csak simán a tüdőbe kerülő anyagok miatt, szoktak emiatt tüdőrákban meghalni, hisz találtak olyan soktízéve dohányzó tüdőket, akik képesek voltak jobbra "beregenerálni" a tüdejüket, mint egy egészséges, soha egy szál cigit el nem szívott tüdejű emberé, de már pl. az új medicína is bebizonyította, hogy " rák nélkül nincs evolúció" s a tüdőrák, nem a dohányzástól van hanem a halálfélelemtől ( tehát pszichoszomatikus betegség ez is), sok tízezer orvosi lelettel és dokumentumokkal alátámasztva, amiket bárki leellenőrizhet.. De persze ettől még mire jó a cigi? Hát arra, ami VALÓJÁBAN benne van.. ;PP
+ Azért tessék pár örömteli dohányreklám ;D :
https://www.youtube.com/watch?v=ZyO-2JQR7Fo https://www.youtube.com/watch?v=pUOuP1OJF3I https://www.youtube.com/watch?v=5zWB4dLYChM
az igazság drogok hatásárólAZ IGAZSÁG A PSZICHIÁTRIAI DROGOKRÓL
A teljes cikkért kattints a címre!
az igazság a fluoridról AZ IGAZSÁG A FLUORIDRÓL - Ami a Fogkrémben, Csapvízben, és már a Sókban, Ásványvizekben, Üdítőkben, Bébiételekben, Tejporokban is van!
Az igazság a fluoridról RÖVIDEN ITT ( FLUORID = IDEGMÉREG )
Bővebben és sokkal részletesebben kifejtve számtalan BIZONYÍTÉKKAL pl. itt.
- Sebestyén Balázs is mondja egyik előadásán, hogy Amerikában és Svájcban már betiltották a fluoridot tartalmazó fogkrémeket, stb. amik nem a fogakat fehérítik hanem idegmérgek és tompítanak. Vajon miért nem jobbak a fluoriddal dúsított ivővizű országok fogászati statisztikái HA a fluorid tényleg használna a fogaknak? Vajon miért ponthogy rosszabbak? Számos orvosi tudományos kutatás igazolja, hogy a fluorid nem csak roncsolja a fogakat és az egész szervezeted de még az IQ-t is csökkenti!
Ne hidd el, kismillió bizonyíték van rá, pl. keress rá googleban: "fluorid idegméreg" , stb..
monsanto szerint a világ online filmnézés ingyen letöltés AZ IGAZSÁG AZ OLTÁSOKRÓL:
- Bizonyító tanulmányok: A nem oltott gyermekek egészségesebbek!
- Dr. Lenkei Gábor H1N1 részletes videointerjú
- Dr. Lenkei Gábor véleménye a H1N1 oltásról írásban
- Szendi Gábor és a H1N1
- RTL klubbon azért egy ilyet le mertek adni az higanyos oltásokról
- H1N1 a FOX csatornán
- A lengyel egészségügyi miniszter parlamenti hozzászólása ( A nő, aki szembeszállt az ördöggel )
- Már a MÉZGACSALÁDBAN is megmondták
- Mit is okoz valójában a higany az oltásban, Fehérház előtti beszéd!!
- David Icke(!) bestseller könyvíró beszél a H1N1 átverésről, ártalmairól, céljairól
- H1N1 vakcina biznisz
- H1N1 átverés Manipuláció-e a H1N1 járvány? – Az Európa Tanács vizsgálatot indít.
+ A gyógyszercégek és a WHO kapcsolata:
https://antalvali.com/hirek/europa-tanacs-vizsgalat-h1n1-vilagjarvany-who.html
- Szerencsére már sok háziorvos sem ajánlja
- Sertésinfluenza, csalás
- (védő?)oltás H1N1 szívrohamot, bénulást okozhat
- Sertésinfluenza, vakcina, népirtás, az Új Világrend szolgálatában
- H1N1 a haláldózis
- Védőoltástól allergia
- H1N1 és az INVÁZIÓ
További hasznos infók: https://neoltsal.blog.hu -> Facebook csoportja itt.
+ FankaDeli zenéje az oltásról
+ ajándék BETILTOTT H1N1 rap: https://www.youtube.com/watch?v=AWslA5FZdWo ;D
HIHETETLEN DURVA!!!: Bill Gates + Oltások, vakcinák, hogy is van ez??

Számtalan videó, cikk, írás, honlap található még a neten bizonyítékokkal, hivatalos dokumentumokkal, orvosokkal, kutatásokkal! Pl. ORVOS, aki ÉLŐBEN mondja a CNN tv adón, hogy IDEGMÉREG az ellenszer, meg ilyenek...
A vakcina császárság összeomlott. Lehet, hogy nem hallatszott idáig a robaj, de megtörtént… A Cochrane Collaboration, egy széles körben elismert kutatás-elemző csapat végignézte az összes bizonyítékot és meghozta a következtetést: az egészséges felnőttek körében az influenzaoltás nem nyújt semmilyen védelmet! Bummmm!!! Az oltás nem véd az influenzavírus egyik személyről a másikra történő átvitelével szemben sem. Bummmm!!! Tehát az összes oltáspromóció, minden médiapublicitás, megfélemlítési taktika és az összes „orvosi szakvélemény” mind-mind értéktelen, felesleges és irreleváns! Az influenzaoltásról szóló, dollármilliárdokkal finanszírozott hazugság nem volt más, mint ami: hazugság!
- epilepszia görcs az oltástól
- TV2-n a védőoltásokról ( epilepszia, majd halál a védőoltástól..)
- RTL-en: Beszédzavar, alvászavar, allergia, epilepszia a védőoltástól..Minden gyógyszer is drog, de nem minden drog gyógyszer... !
drogok igazság
Sok élelmiszer is drog..
igazság drogok
De nem minden drog élelmiszer..
igazság drogokról

Hisz nem csak az alkohol lehet túladagolni, de az ilyen kajadrogokat is: (2 perces klipp a kajákról):

+ Tompika kexet főz!


Íme néhány kiemelt példa arra, hogy milyen további jócskán veszélyes drogokra kellene odafigyelnünk :
- amalgám fogtömés (az igazság az amalgám fogtömésről, hogy lassan kioldódó méreg, szedd ki azonnal!)
- Klór, hormonok, aszpartám, fluorid: külföldön van ahol már betiltották, s vigyázz mert már sókbadrogokról az igazság és ásványvizekbe is rakják nemcsak fogkrémbe és a csapvízbe! Ez utóbbira részben az ásványvizeknél is jóval olcsóbb pi víz is lehet egy megoldás.
- Mérgező hatású lassan ölő káliumos konyhasó.
- A Niacin a legerősebb méregtelenítő és sugármentesítő hatású vitamin.
- Gyógyszermellékhatások: Nézz utána az orvosoknak járó gyógyszermellékhatás listáknak is, mert amely listát a köznép számára is beleteszik a gyógyszerdobozokba az enyhén szólva nem mindig teljes.
- Oltások higannyal és egyéb káros anyagokkal, hogy megelőzzük a kitalált influenzákat..
drog igazság

+ Osho véleménye az LSD-ről. Amúgy az igazság az LSD-ről, hogy az eredetileg egy búzafélén növő gombából volt kivonva. Tehát eredeti anyaga 100% gomba.

+ A drognak használt varázsgomba fogja forradalmasítani a gyógyszeripart. Mutatjuk, hogy miért..

+ Varázsgomba: új távlatok a szorongás oldásában?
A hallucinogén gombák aktív összetevője képes "kitörölni" az egerek tudatából a rémisztő emlékeket, illetve serkenti az új agysejtek növekedését - derül ki egy friss tanulmányból.


+ Áthuzalozza agyunkat a varázsgomba

+ Isten közelébe juttat a varázsgomba + 11 érdekes tény a gombáról + érdekességek

+ Jim Carrey új filmje a hallucinogén gombáról és egyéb tudattágító drogokról, pl. sámánfőzetről:
Igaz hallucinációk (True hallucinations 2018) - Előzetes magyar felirattal:
+ Bolívia elnöke Evo Morales az UN-ben sajtótájékoztatón azt meséli, hogy a kokacserje amiből a kokain is van, egy ősi tradicionális gyógynövény volt megfelelően használva régóta délamerikában:

( ennek második része itt )


+ További drog leírások és valódi tapasztalatok itt


+ Az igazság a drogokról, hogy annál inkább rájuk lehet függni, vagy beléjük lehet őrülni, minél kevésbé ismered Önmagad, mert ha pl. a sámán főzet előtt még materialista voltál, aztán megtapasztalsz egy kozmikus történelmet instant és összefosod magad akkor lehet Neked is inkább csak max. Őrült vicces drogos videókat kéne nézned csak s nem pedig innen rendelni online drogot, olyanokat ráadásul, amiket itthon egyáltalán SEHOL nem is kapni (még a Gomoában sem!) mint pl.: Sámánfőzet ( = Ayahuasca ), pszilocybin gomba + instant growkit, meszkalin kaktusz, salvia, magok, és számtalan itthon nem is közismert ősi SZENT SPIRITUÁLIS (GYÓGY)NÖVÉNY!:
www.avalonmagicplants.com
Ayahuasca webshopAzarius Smartshop

+ A megvilágosodott mester 3. szemmel látó Paramahamsa Nithyananda a drogokról Swamiji videó: sámánfőzet, Ayahuasca, cannabis marihuana, LSD, pszichiátriai drogok, méregtelenítés stb ( Ayurvedic Techniques to Detoxify Your Body from Psychedelic Drugs & Fluoride):


+ Mert egyre több az ilyen online gomoa szerű, ahhoz hasonló bolt, webshop (pl. a sámánfőzetes menüpont alatt is mégtöbb!) s így a végén még Te is egy őrült vicces drogos leszel videkon, s mozifilmekben megörökítve...! ;DDD

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Szerinted Mi az igazság a drogokról?