Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Mi az igazság a föld valódi alakjáról?

Gömbölyű-e, lapos-e, üreges-e a

föld igazi valódi formája valójában?


Kb 50 kilóméter után már az alját biztos nem kéne látni a vitorlásnak:


Műholdakkal a lefedettség így nézne ki??? ( hivatalos telekom térkép):
Műholdak vs. lefedettség lefedettségi térkép
A GPS lefedettség is kb. ilyen, bárki tapasztalhatja ha kicsit messzebb megy járt vidékektől, pedig annak is már full műholdakkal kéne mennie, pedig ha a 40 000 műhold csak úgy száguldozna 80 000 kilóméter sebességgel minden irányban csillag magasságokban a puszták és hegyek felett is..
Mi a föld valódi alakja? Mi az igazság a föld igazi alakjáról?
Őrült vagy? Ne légy hülye! Hát nem egyértelmű a föld valódi alakja??? Íme AZ "ŰRFOTÓ"!!:
A föld valódi alakja?
A SÁRGA szín ugye csak képszerkesztési utómunka, hogy érzékeltesse a különbséget... Talán azt, hogy netáán lehet, hogy az egész "űrfelvétel" csak képszerkesztési utómunka??? Hm.. badarság, ez csakis valami tévedés lehet! Hisz annyi de annyi hivatalos "fotó" van a "bolygó"nkról, és mind hasonló:
A föld igazi alakja?
Na, ez is mind hivatalos "fotó" s a méretek és színek eltéréseinek ellenére azért látszik, hogy mind gömb alakú! Ennyi ;D Vagy nem egyértelmű? Nem is tudom, nekem azt tanították a földrajz órán, hogy a föld ALAKJA IGAZÁBÓL GEOID, azaz ELLIPSZISES LAPOSTOJÁS SZERŰ FORMÁJÚ, sőt, mostanság már inkább körtéhez hasonlítják, de akkor meg, hogy a fenébe lehetne az, hogy az "űrfelvételek"en a föld MINDIG MINDEN szemszögből MINDENHONNAN MINDEGYIK MINDIG CSAK TELJESEN TÖKÉLETES KÖR ALAKÚ? ? ?? S egy kicsit se hasonlít egy ellipszisre egyik nézőpontból, egyik "felvételen" se:
Milyen a föld igazi alakja?
Szerintem nem kell 3 diploma ahhoz, hogy képes legyen egy 80 IQ-nál eeeelvileg többel rendelkező ember pl. Te, megkülönböztetni egy tojást egy szabályos körtől. Tehát már csupán ebből is látszik, hogy valami nem stimmel a föld igazi, valódi alakjával, az igazságról hazudnak a hivatalos források! Pedig sokaknak milyen egyértelmű, hogy szabályos gömb vagy geoid formájú (angolul Oblate Spheroid), nem? Azonban mindkettő nem lehet...!! De jobbat mutatok:

A NASA HIVATALOSAN IS ELISMERI, hogy

ezek igazából NEM ŰRFOTÓK hanem

csak számítógépes grafikák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ Egyéb interjúkban is hivatalosan elismerik hivatalos NASA "vizualizációs" munkások, hogy hogyan photoshopolják meg a nasa felvételeket pl. eme videóban 21:12-tól (+több órányi egyéb nasa kép és videó hamisítással..!)
+ Néhol még ilyen "apró véletlenül eltitkolatlan elírásokat" is lehet találni, melyben a legutolsó oldalon a 16. bejegyzési rész 2. sorában: "FLAT, NON-ROTATING EARTH" https://www.nasa.gov/centers/dryden/pdf/88104main_H-1391.pdf azaz egyértelműen kijelenti hogy ezen tesztelési cuccok és az összes számítás értelmezési tartománya egy NEM FORGÓ LAPOS FÖLD...!!!! Őrület mik vannak ^^
Milyen a föld valódi alakja?
Meg lehet nézni a NASA saját hivatalos weboldalán (a korábbi sárga háttérrel kiemelt mondatban belinkelt videóban mutatja, hogy pontosan hol), hogy írja a NASA a saját hivatalos weboldalán, hogy miként rakták össze képszerkesztő programmal ezeket, külön helyről a felhőket, külön más helyről, más évjáratból a jeget, kontinenseket több számos kép alapján, stb.. S ez már mióta mennyire nyílvánvaló és egy kicsit se titkolják, s bárki láthatná ha egy kicsikét is venné a fáradságot a sok IQ-huszár robotparaszt "gömbölyű föld vakhívő", hogy utána nézzen miben is hisz valójában..:
Mi az igazság a föld valódi alakjáról formájáról?
Tehát ugye azok után, hogy a NASA hivatalos weboldalán is elismeri, hogy ezek nem egy teljes gömb bolygó távoli valódi fotói, hanem csak magasból történt felvételekből összetákolt grafikák, remélem érted a különbséget és továbbléphetünk. De mivel tudom, hogy az átlag vakhívő a végletekig ragaszkodni fog a hazug parasztvakításhoz, ezért íme még pár "űrfelvétel":
Mi az igazság a föld igazi formájáról alakjáról?
Mindegyik nemzet hivatalos "űrfotója" valahogy mindig tökéletes kör alakú, de mégsem ugyanúgy néz ki..:
föld alakja foto nasa űrfotó kamu
Ezek is mind ugye 100% hiteles vaóldi "űrfotók", még akkor is ha a föld ellipeises / körte geoid alakú: ^^
az igazság a nasa űr- azugságairól
De de a holdraszállás, meg a többi űrszonda fotó meg NASA videó mondhatnád.. igen. A többi "űr-fotó" és videó is MIND ilyen összetákolt, egyik sem a valódi űrben készült igazi felvétel a föld valódi alakjáról, hanem MIND csak egy gömb formájúra összetákolt számítógépes grafika. Ezekről is számos bizonyíték található, a lentebb beágyazott videókban is, melyekből egyellőre íme pár kép előzetesen, kedvcsinálónak, hogy legalább hajlandó legyél megnézni őket a sok parasztvakítás helyett, olyan bizonyítékokkal, melyeket bárki le tud ellenőrizni A SAJÁT SZEMÉVEL, vagy pl. egy képszerkesztő programmal:
Milyen a föld valódi formája mi az igazság?

Milyen a föld igazi formája mi az igazság?


Az igazság a holdról:

Remélem Te is látod, hogy mi az igazság a holdról: Színváltós az is!!
Mi az igazság a holdról?
+ Méretváltós is a földdel együtt!! xD
Az igazság a holdról!

Tényleg megtörtént-e valóban a holdraszállás Mi az igazság?
Tehát így higgy Te is a hivatalos NASA "űrfotók"ban !! 50 IQ-.. xDDDD
az igazság a holdról
+ Ha a Holdra szállások mindegyike a Föld felé néző oldalon történt, miért látható az ott készült képeken a Hold horizontja? Hisz felfelé kellett volna, "fel a hold égre" irányítaniuk elvileg a hold-földről a kamerát, hogy a földet vehessék mivel a világos oldalon voltak, s nem csak sréhen oldalra..
+ Ha az összes hold krátert becsapódások okozták akkor MIÉRT MIND TÖKÉLETES KÖR ALAKÚ?? Hisz az aszeroidák nem mind PONT 90 fokos szögben csapódnának be....!!
+ Hogy lehet az, hogy a holdnak MINDIG tökéletesen pontosan ugyanazon részét látja MINDIG MINDENKI MINDENHONNAN? Az északi és déli féltekről legalább egy picit más részét kéne látni, de mégsem ez a helyzetm, mert a holdnak akármikor akárhonnan nézve csak egy arca van..!
+ Az már csak hab a tortán, hogy a holdat és a napot is minden nap keletről látni felkelni és nyugaton lemenni, a napot nappal, a holdat éjjel és még is sok NASA hívő azt hiszi, hogy a hold nyugatról kel fel és keleten nyugszik és 28 naponta kerüli meg a földet. Ha 28 naponta kerülné meg, akkor nem minden este kellene hasonlóan látni a holdat hanem néha egyáltalán nem kéne látni, néha meg nappal kéne látni a nap mellett, és hasonlók, de aki robot az ugye nem szeret megfigyelni és gondolkodni.. :(
Az igazság a holdraszállásról:


Remélem Te is látod, hogy mi az igazság a holdraszállásról...
Hivatalos "holdraszállás"i képek: Ilyen árnyékok 1 napból? ? xD
Valódi holdraszállás eredeti felvételei
Nem is tudtam, hogy 2 napunk van :D
Igazi holdraszállási eredeti felvételek
holdraszállásról az igazság holdraszállás átverés
Szinte már 70 IQ kell hozzá, hogy felismerd! xD
Mi az igazság a holdraszállásról?
Felirat e képekről magyarul:
"Az első ember a holdon: Neil Amstrong fényképésze"
"Itt egy kép a legelső holdraszállásról. A gond csak ez: Ki készítette a képet??"
Mi az igazság a holdra utazásról?
Mi az igazság, holdraszállás hazugság bizonytékok

Mi az igazság, holdraszállás hazugság bizonytékok

Mi az igazság, holdraszállás hazugság bizonytékok

Mi az igazság, holdraszállás hazugság bizonytékok

Mi az igazság, holdraszállás hazugság bizonytékok

Az igazság az űrfelvételekről bővebben megtalálható a lentebbi beágyazott videókban, kedvcsinálónak egyellőre csak ennyi:
Mi az igazság a NASA űrutazásról?
Számtalan módon látszik a sok NASA átverés, ezekről is temérdek videó van, pl. az "antigravitációban" a haja az égnek áll folyton rugózva, nem pedig ahogy valódi antigravitációban lenne (videóösszehasonlítás:):


+ "lobog", a szoknyája persze meg lennt marad végig.. :(
NASA átverés
Rengeteg filmben, sorozatban, zeneklippben is benne van amúgy a sok NASA hazugságról az igazság, mint pl. a Gru-s Minyonok c. közismert filmben az igazság a NASA holdutazásról szóló hazugságáról (49:08-nál):
NASA hoax kamu hazugság filmekben gru minyonok
Ám most a Föld valódi alakjáról van szó ugye, csak először muszáj volt rávilágítanom arra, hogy vajon azok akik FOLYAMATOSAN HAZUDNAK, azok szavai közül egyáltalán érdemes-e BÁRMIT elhinni?? Pl. hogy a föld gömb alakú...(Tudom van élő közvetítés is a NASA "űrállomás"ról, az is elég vicces CGI animáció, lásd a lentebbi videókat..).

Mi az igazság a műholdakról

Mi az igazság a NASA-ról, az űrállomásról?


+ Még sok-sok NASA kamu hazugság leleplezése videó pl. itt, s hasonlókkal TELE van az internet ha rákeresel..!! De pl ez nagyon durva, amikor szembesítik a NASA űrhajósokat a hazugságaikkal!! Már csak a reakcióikból is látszik, hogy nem volak őszinték, pl. a CIA-t akarja ráhívni, hogy kinyírassa, meg nem mer felesküdni, hogy igazat mond, stb.


+ A sok asztroKAMUta habzószájjal begurul, amikor felkérik esküdjön meg arra, hogy valóban járt-e a holdon..!!! A nevüket kiírja a részletesebb interjúk előtt, ellenőrizd le!!


További BIZONYÍTÉKOK a NASA hazugságaira:- Hol vannak a csillagok? NASA ellentmondás.. How can NASA recover from this, EVER???
Ed White AsztroKAMUTA alatt a "bolygó" kicsit röhelyesen forog, bolyog... (picit felgyorsított a klipp, de Ed White mozgásából látni, hogy nem napok, sőt nem is órák teltek el, tehát ennyi idő alatt tuti nem kerülhették meg ilyen random irányváltós csigavonalban a teljes "bolygót" jópárszor, tehát biztos a "bolygó" ilyen furfangosan bolyongva forgásirányváltós... hja nemis! Megvan! Bolygósebességgel ráncigálják szegényt ide oda random irányokba hirtelen forogva fél fénysebességen a bolygó körül ^^):

Buzz Aldrin "holdraszálló asztronauta" is egyszer ezt mondja 1x meg a totál ellenkezőjét arról, hogy látszódnak-e a csillagok..:
( + Pl. Michael Collins asztrokamuta is a hivatalos interjún azt mondta nem látott csillagokat, aztán később az "Apollo expeditions to the moon" könyvében meg azt írja, hogy látott.. )

- FLAT EARTH PROOF ! NASA CAUGHT LYING moon landing hoax 2017 Part 2
- GET OUT OF THE POOL NASA! More Space Bubbles
- A NASA egy méhecskét vett fel az űrben ^^ ( Bee in Space?! Total proof Nasa is FAKE )
- A Rakáték NEM működnek a vákumban = űrben, kísérletezd ki magad így!
- Kismillió NASA hazugság, átverés s az igazság a holdraszállásról: A Funny Thing Happened on the Way to the Moon
- Truth Does Not Fear Investigation (Documentary)
- WHO FORGOT TO SPIN THE EARTH ?
- NASA hoax ISS Actornaut Chris Cassidy accidentaly admits they are filming in the USA!! (+ vajon miért nincs 1 árva fotó / videó se az ISS megépítéséről.. )
- Flat Earth admitted by NASA scientific
- Flat earth We did'nt land on the Moon Former NASA Scientist admits Game over for NASA
- NASA ADMITS THE TRUTH!!! OPEN YOUR EARS!!
- ISS vs. REALITY - LIVE - Let's Compare The Two
- Interview w/ Former NASA Employee Turned Flat Earther
- A NASA hamisítás, átverés módszerei: drótok, CGI, greenscreen, stb. ( ISS | Smoke & Mirrors | Redux )


Ezekhez hasonló trilliárd videót, bizonyítékot lehet találni, s egyre többet még úgy is, hogy folyamatosan törlik őket és az egész youtube csatornájukat is (vajon miért, én is már sokadikat látom megszüntetve egész csatornástul! Tehát MENTSD le az ÖSSZES ilyen bizonyítékos videót és töltsd fel őket ahova csak tudod és osszt meg Te is!!)

Tehát ha az "űrből" készült felvételek mind kamuk, akkor mi az igazság, milyen formájú a föld valójában?

Milyen formájú, alakú a föld igazából??

A föld valódi, igazi formája, alakja :

Az ENSZ (= Egyesül Nemzetek Szervezete) és pár hasonló nemzetközi szervezet szerint csakis lapos lehet, hisz a logójukban is a LAPOS FÖLD TÉRKÉPE van benne, nem pedig a gömbölyűé..!!! (Ez nem egy gömb felülnézete, hisz ha az lenne, akkor a déli részek, pl. ausztrália se látszódna):
Lapos-e a Föld? Mi az igazság?
Lapos-e a Föld? Mi az igazság???
Lapos Föld logó

Mielőtt az erről szóló bárki által könnyen leellenőrizhető bizonyítékokkal TELI lévő videókra rátérnénk, szeretnélek emlékeztetni arra, hogy a hivatalos oktatástan szerinti elvileg körte-tojás-ellipszis-geoid ám az összetákolt NASA "fotók" és animációk alapján mégis mindig tökéletes kör (vagy gömb) alakú földről látott ÖSSZES videó igazából animáció, egy kitalált hazugság. NINCS EGY DARAB VALÓDI GÖMB FÖLDET ÁBRÁZOLÓ ŰRFELVÉTEL SE, mely NE ANIMÁCIÓ LENNE. A NASA hivatalosan is elismeri az utószerkesztést, ahol mégis látni görbületet, annak mindig a (ma már szinte minden [pl. GoPro] kamerával alapból együtt járó) úgynevezett "FISHEYE" optikai torzító lencse az oka!! S azért használják általában, mert így többet látni a térből, viszont görbíti a horizontot föl és lefele is homorú földet is csinálva, nem csak gömböt, íme így:
A föld görbületének valódi oka:
Eme FISHEYE lencsetorzításról itt egy másik videó is, mert EZT látni az extra magasról leugró RedBullos Felix Baumgartneres videóban is:
Mi az igazság valóban egyenes-e görbül e a Föld horizontja?
Láthatod a bizonyítékot magad is. Sőt a 4. percnél még egy kifordított homorú földet is látsz!! ;DAz összes hivatalos "gömb föld"ről készült videó / oktató dokumentumfilmen is csupán ezt a FISH-EYE optikai torzító lencse hatását látni csupán, s ez a gyorsan változó görbületből / homorú földből vagy a föld közvetlen felszínén / alacsony magasságokban is jelen lévő hatalmas horizont torzulásból is egyértlmű!!! Vagy pedig egyértelműen látni azt, hogy számítógépes animáció mint pl. eme hivatalos National Geographicos "űrfelvételes" videón is pl. 20 perc 50 másodpercnél a fények alapján egyértelműen látni, hogy 1 nap tellik el elvileg, mégis 1 nap alatt 666 négyzetkilómétert változik az anktartisz felülete.. nem is tudtam hogy ilyen fürge xDD érdekes... Csak nem tudom miért akajrák egyesek valódi igazságként beadni ezeket, mint a föld meg az anktartisz valódi alakja, holott még a hülye is látja, hogy szerkesztett animáció, hisz 1x megy csak körbe a napfény.. S számos hasonlót úgy állítanak be még általános iskolákban is, mintha valódi űrfelvételek lennének, de tudom, hogy ezek után is sokan kétkedni fog a többség ezért kaptok előbb még pár vicces "űrfotós" képet:
Mi az igazság az űrszondákról?

Mi az igazság a challenger űrhajóról űrrepülésről?
Felirat a fenti képről magyarul: "A Challenger űrhajó legénysége elvileg felrobbant 1986-ban és meghalt,
ám mégis él 7-ből 6 ma is.."

A horizont szó alapvetően ugye vízszintest jelent [=horizontal], s nem véletlenül ez a neve, nem pedig íves, vagy görbületes.
Bizonyítékok a lapos földre:

Józan paraszti ész, 80 IQ bőven elég hozzá, mert bárki könnyen leellenőrizheti, egyszerű, könnyen megérthető több száz bizonyíték arról, hogy a föld valóban lapos, ez az igazság!:


A nap egyszerre látszik az USA-ban, Angliában, és Ausztráliában (gömb földön ez nem lehetséges, csak lapos földön):


lapos Föld

A Föld valódi alakja formája
Felirat e fenti képről: Ha ez még nincs elég magasan, de ez igen, akkor ez mikor kezd ilyenné válni??

lapos Földről mi az igazság

lapos-e Föld mi az igazság

lapos földre bizonyíték
"De hogy lehet akkor, hogy a hajóknak az alja tűnik el először ha megy messzire?" Aha, tehát megfigyelted a saját szemeddel, vagy csak ezt is csak úgy elhitted, hogy ez így van mert ugye a "jóságos színigaz iskolában tanították"? Akkor kérlek figyeld meg a SAJÁT szemeddel (távcsővel) mit látsz, mert pont ez lenne a lényeg, nem pedig a filózás és a hamis dogmák visszaböfögése robotként!!!:

Temérdek hasonló videó van ahol látni, hogy NEM tűnik el a hajók alja úgy ahogy kéne nekik...!!! De ne elhidd hanem nézd meg távcsővel saját magad!! Csak előbb tanulj egy picit a horizont és a perspektíva = a látóhatár működéséről, mert valójában egy lapos földön sem látsz el a végtelenségig, s ahhoz hogy a látóhatárt a görbülettől meg tudd különböztetni, ÉRTENED KELL azt:
lapos Föld perspektíva látóhatár
..azaz íme a látóhatárt, és perspektívát elmagyarázó videó, HIHETETLEN FONTOS, mert a sok gömbös azt hiszi érti a horizont működését, pedig valójában NEM érti!:

Azonban a föld állítólagos görbülete szerint kiszámolhatod számtalan fotó és videó alapján, hogy olyanokat látni, amelyeket egyáltalán nem szabadna látni ha valóban gömb lenne a föld pl.:
lapos Föld bizonyítékok
Vagy pl. ezen hegyeket sem szabadna látni:
A lapos Föld görbülete horizontja görbül-e?

a Föld körbeutazása útvonal térkép
Hogyan lehet, hogy SOHA nem gondolkodtál el Te se azon, hogy miként lehet az, hogy ha a földrajz órai vagy pl. google térképek szerinti valóságban túl sokat mész jobbra akkor a térkép bal szélére teleportálsz, vagy ha túl sokat mész balra, akkor hirtelen a jobb szélén bukkansz fel, azonban SOHA SENKI nem teleportált még az északi sarkról a délire vagy a déliről az északira, sőt, még picit arrébb se teleportált ahogy kellene egy ilyen körbeutazással teleportálnia legalább egy fél bolygónyival arrébb egy ilyen hagyományos googletérképen még akkor is ha horizontálisan feszítjük ki egy gömb térképét laposra..!!!!!!!!!!!! xDD Pedig jópáran utaztak már repülővel is mind a 4 irányba és a teleportáció csak az egyik, CSAK HORIZONTÁLIS irányba létezik (mert a valóságban is csak ez az egy valódi kör létezik..!!!), s aki az északi meg déli sarkokra ment az mind ugyanonnan is jött vissza, soha nem "a túloldal"ról!!! Ne elhidd ezt se, hanem demózd le egy valódi gömb teniszlabdára rajzold föld térkép felvágásával és kilapításával..!! Hisz egy valódi gömbön végtelen sok kör létezik (ahogy körbe lehetne repülni), egy lapos földön viszont CSAK koncentrikus körök..!!! 50 IQ +!!?!?!?! ÉBRESZTŐ!!!!!

a lapos Föld körbehajózása körbeutazása megkerülése útvonal térkép

a lapos Föld bizonyítékai

a lapos Föld bizonyítéka repülési útvonalak
Még több repülési útvonal mely 2x-es távolsűgú lenne egy gömbön mint a lapos földön pl. itt pl. a 6. perctől vagy pl. itt is pár mely a lapos földet igazolja!
lapos Föld bizonyítékok

Az igazság a lapos föld holdjának pályájáról (a napé is hasonló ha megfigyeled..!):
az igazság a lapos föld holdjának pályájáról
Ha a nap valóban 150 000 000 KILÓMÉTERRE lenne a Földtől akkor pár tíz kilóméter ide vagy oda nem változtatna többszörösen a méretén, ahogy a valóságban, vagy pl. eme videó elején Még kb. 2-10 %-ot sem szabadna változnia se a hold se a nap méretének bárhonnan is nézzük bármikor az év bármely szakában! Mégis a 2x-esére meg akár a 10x-esére még többszörösére nő nem is egy fél év hanem egy PÁR ÓRA alatt??? TE a valóságban mit látsz???? A tankönyveknek hiszel vagy a saját szemednek?! ?! ?! ?! ?! ?! ?

az igazság a radarok működéséről lapos földön gömbölyű földön

az igazság a lapos óceánokról tengerekről

a nap távolsága mi az igazság a napról
Az igazság a holdról sincs elmondva persze, pl. az sem olyan távol van mint mondják..!!
az igazság a hold valódi távolságáról
és pl..:
az igazság a holdrólMi a baj ezzel a képpel?
lapos-e Föld igazából mi az igazság?

Lapos Föld hitű népek civilizációk a történelemben:
Lapos Föld hitű népek civilizációk a történelemben
"A föld az egy birodalom/sík/világ, s NEM egy bolygó. A föld nem egy tárgy, tehát nincs széle. A földet leginkább úgy lehetne definiálni mint egy környezeti rendszert. A föld valójában egy gépezet is, egy "tesla coil". A napot és a holdat egy elektromágneses tér (az éter) látja el vezeték nélküli energiával. Ez az erőtér tartja az égitesteket elektromágneses levitációval. Az elektromágneses levitáció megcáfolja a gravitációt mert ez az egyetlen erő amivel számolni kell. A szabad gondolkozás és cselekvés mellett mi is mint a csillagok a kupolán elválaszthatatlanul össze vagyunk kapcsolva. "
Nikola Tesla

Albert Einsteint egyszer megkérdezték, hogy milyen érzés a legokosabb embernek lenni a Földön, erre így válaszolt: "Nem tudom, meg kell kérdezzem Nikola Teslát." ( Ha netán nem ismernéd Nikola Teslát akkor nézd meg pl. a semmiből végtelen ingyen áram energia találmányok armadával a szuperfejledt technológiák közt!!! )
"A józan paraszti ész azt mondatja velünk, hogy a Föld LAPOS." Albert Einstein


10 bizonyíték arra, hogy miért gömbölyű a föld? Íme a 10 cáfolat ezekre...!!:


+ Pár leellenőrizhető bizonyíték a lapos földre 5 percben !


+ 200 db bizonyíték arra, hogy a föld tényleg lapos:Miért a legfontosabb igazság a lapos föld?
The Glass Ceiling:


+ Magyar csóka magyarul meséli a lézertesztes kísérleteit a balatonnál a lapos földről (Te se elhidd hanem csináld utána magad!!)"Tudom, hogy intelligens vagyok, mert tudom, hogy nem tudok semmit."
Szókratész

"Elkezdtem úgy látni, hogy a Föld mozgását nem lehet megfigyelni semmilyen optikai kísérlettel."
Albert Einstein
Forog-e az állandó föld, nem forgó forgásáról az igazság?


LAPOS FÖLD A BIBLIÁBAN:

- A Föld mozdulatlan ( 1 Chronicles, 1 Krónika 16:30, vagy Zsoltár 93:1, vagy Zsoltár 96:10, vagy Zsoltár 104:5 )
- A Nap és a Hold és a Csillagok is mind a Föld kupolájába BELÉ vannak ékelve mint fények (azaz NEM a Földön kívülre jó messzire..!) ( Genesis, Teremtés könyve 1:16 - 17 )
Igen a holdról is azt írja, hogy a nappal együtt a 2 nagy földi fény egyike. S hogy nem a napról veri vissza a fényt több féle képpen le lehet ellenőrizni. Pl. műszerekkel, hogy úgynevezett hideg a fénye (a napé pedig meleg), meg teljesen más bizonyos jellemzői. Vagy megmérheted egyszerű (pl. pontosabb digitális hőmérővel) a hőmérsékletet is: A nap árnyékában hűvősebb van a nap fényéhez képest, a hold árnyékában viszont melegebb van a hold fényéhez képest. Ne hidd el, mérd meg magad! Nem véletlen nevezik nem csak a bibliában de sok keleti bölcsességben is a Jing és a Jangnak a Napot és a Holdat, azaz két ellentétes ám hasonló nagyságrendű pólusnak (hisz valójában a méretük is kb. azonos).


Persze ennél ugye messze sokkal logikusabb ama hit, hogy eredetileg soha nem volt semmi, minden mindenhol semmi volt és semmi nem történt soha a nemlétező semmivel, aztán hirtelen a semmi csak úgy semmi hatására teljesen véletlenül akkorát ősrobbant, hogy abból lett minden, és ez az öntudat és abszolút irányítás nélküli semmi aztán szintén teljesen véletlenül önmagát reprodukáló egységekké szerveződött, melyből lett az ember. Csak úgy a semmiből teljesen ok és irányítás nélkül, véletlenszerűen. Teljesen logikus.

+ Pár érdekes lapos föld bizonyíték:
lapos föld bizonyíték
Ugye a "nagy okos tudósok" szerint a gravitáció miatt van légkör, azonban a gravitáció egy hihetetlen gyenge erő a többi erőhöz képest (pl. elektromágneses, atomi szintű, stb.) illetve a vákum szívó erejéhez képest. Próbált csak ki, hogy vákumot hozol létre egy lezárt csőben, majd azt függőlegesre állítod és az aljára légmentesen egy nagyon nehéz vasgolyót illesztesz. Úgy fog FELfelé röppenni a vasgólyú alulról a vákum miatt mint a pinty, simán legyőzve a gyönge kis gravitációt. S egy nehéz vasgolyót fel tud szippantani egy picinyke vákum is, azonban egy univerzumnyi végtelen űrvákum már nem tud felszippantani a vasnál messze könnyebb levegőt.. 50 IQ+..


Az igazság a gravitációról:
az igazság a gravitációról
Felirat a képről: Ha a fémeket felmelegítjük akkor elveszítik a mágnesezhetőségüket és a mágneses képességeiket. A gravitáció, azaz a föld mágnesessége meg onnan ered, hogy a föld fő tömegeként középen egy szuperfelhevített olvadt folyadék van fémek egyvelegéből.."

Hogyan működik a GPS a lapos földön akkor? Íme a GPS működése a lapos földön:
a GPS működése a lapos földön

léteznek-e - Nincsenek műholdak a lapos földön! Az igazság azigazsag.hu

Az űrhajósok és NASA kamerák az űrben SOHA nem forogtak még körbe 180 fokot sem az egész világtörténelem során SOHA sem (nemhogy 360 fokot..!):
lapos föld kamera

A lángoknak nincs árnyéka, a fények nem vetnek árnyékot, de sok designer ezt nem tudja:
lapos föld láng bizonyíték

Gömb vs. lapos föld éjjel nappal térkép (ne hidd el, hasonlítsd össze magad!):
lapos föld éjjel nappal térkép

A rakéták SOHA nem mennek fel rendesen felfele, miért?
lapos föld rakétákAz igazság a NAPról, a napunkról:


Sokkal, de sokkal közelebb van, és sokkal de sokkal kisebb mint állítják és más a pályája is. Bizonyítékok s a valódi pályája a fenti lapos földes videókban, vagy pl.:

Mi az igazság a Nap méretéről?

Napról az igazság?

Mi az igazság a Napról?

Mi az igazság a Napunkról?

Mi az igazság a Nap távolságáról?

Napsugarak a lapos földről

Mi az igazság a Nap méretésről és távolságáról?Hogyan süthet a nap 3 HELYEN EGYSZERRE ? Ez NEM sima gyűrű..!!

E jelenség elnevezései: sun halo , sundog , chembows

Az igazság a CSILLAGOKról, BOLYGÓKról:


Mi az igazság a csillagokról?Ezt se elhidd, hanem figyeld meg SAJÁT MAGAD ezt is!! Vegyél Te is egy 200-300$-ért egy 80x-os optikai zoommal rendelkező kamerát és nézd meg magad! Íme pl. a Vénusz NIKON P900 géppel 83x-os optikai zoommal:

Mert amiket FENN látni bolygók azok egyértelműen nem a földhöz hasonlóak és a csillagok meg egyértelműen nem a mi napunkhoz hasonló napok és azok is sokkal közelebb vannak, nem pedig "fényévekre"....

Mi az igazság a csillagképekről?
Felirat-e fenti képről: "A kérdésem ez: Ha a föld 1000 mérföld per órával pörög, és a nap körül kering 66 600 mérföld per órával, és a naprendszer pedig 450 000 mérföld per órával száguld az űrben (és a tejút mégsebesebben szalad és pörög egy 4. irányba..), akkor hogyan lehetséges, hogy a csillagképek nem változtak már évezedek óra? (mint pl. vízöntő stb.)


+ Házi készítésű rakéta fellőve BELEÜTKÖZIK A BÚRÁBA, s bizonyítja, hogy nem űr, hanem folyadék szerű sűrűbb anyag van a fejünk felett (egyesek szerint éter)!!!!! Tehát nem üres űr, hanem pont az ellentéte annak amit hazudnak..!! !
( BIBLIA: Mózes I. könyve 1. rész:
6. És monda Isten: Legyen mennyezet a víz között, amely elválassza a vizeket a vizektől.
7. Teremté tehát Isten a mennyezetet, és elválasztá a mennyezet alatt való vizeket, a mennyezet felett való vizektől. És úgy lőn. )


Mi az igazság az Anktartiszról?:


Mi az igazság a déli sarkról, az anktartiszról, a lapos föld széléről? Valóban nincs? Vagy tényleg létezik?
Valóban nincs déli sark? Mi az igazság?

A LAPOS föld széle anktartisz széle igazság

A déli sarkról mi az igazság valóban létezik-e?

Mi van a lapos Föld szélén túl?
Mi van a lapos Föld széle szélén túl?

Oké, ez a lapos föld széle, node mi van az Anktartisz jéghegyein túl?
Anktartisz széle délisark pereme az igazság

Mi van a magyar népmesék üveghegyein is túl?? Íme egy ősi Buddhista térkép:
Nagyobb teljesebb lapos föld térkép
Ezt a térképet amúgy egy 1907-es újság címlapján közölték, s írták, hogy eredetileg egy ősi Japán Buddhista templomban találták elzárva legalább 1000 évig titokban tartva. Erről és egyéb bizonyítékokról az anktartiszon túli világokról, lapos föld peremén kívüli földekről, kontinensekről beszél pl. Admiral Byrd is, aki járt ott 1946-47-ben az "Operation High Jump" nevű küldetésben s visszatérte után beszélt erről pár interjúban pl. ebben, hogy majdnem amerika nagyságú új ismeretlen kontinenst talált az anktartiszon túl!
Egy másik lapos föld térkép szerint ilyesmi van a lapos föld szélein túl, az anktartiszon túl:
Mi van a lapos föld szélein az Anktartiszon túl térkép

Roppant érdekes módon a föld legtöbb nemzete folyamatosan vitatkozik és jó része háborúzik is, és a legjelentősebb kérdésekben mint pl. pénzrendszer, egészségügy, drogok, energiaellátás, erőforrások, természeti kincsek, földterületek, vallások, szokások, törvények, szabályozások stb. általában NEM szoktak TELJESEN egyetérteni, azonban figyelemre méltó módon kivétel nélkül MINDEGYIK nemzet TELJES mértékben egyetért abban, hogy az "anktartisz" egyik országhoz se tartozik, mégsem háborúznak érte, sőt, még csak nem is vitatkoznak a területi jogaiért, hisz egy olyan megóvandó természetvédelmi terület ahol CSAK jegesmedvék és pingvinek élnek és mégis csak bizonyos kutatócsoportokat engednek oda egy picike kis apró részére megfelelő kísérettel (az eltitkolt expedíciókon és a meghamisított anktartiszi túristautas weboldalakon kívül természetesen [ezekről is sok bizonyíték youtube videókban!]), hisz még a repülőjáratok se mehetnek át "felette" ugye úgy mint grönland felett.. és hihetetlen módon, ezen egyetértés átível MINDEN országhatáron, bőrszínen és kultúrán. Nagyon érdekes.. :
az igazság az anktartiszról"Adjuk le nekik a GLOBÁLIS híradót egy lapos föld térképről csak a hecc kedvéért":
Lapos föld igazság xD
( pl. Ausztrália sem látszódna ha egy gömb felülnézete lenne csak ugye..!)


Gömbölyű Föld? xD
Felirat-e fenti képről magyarosítva: Ti igazságkeresők elvehetitek tőlem a korrupt hazug politikusokat, kormányokat a hataloméhes gonosz hazug háborúival és játszmáival és tömegpusztító fegyvereivel, a gyógyszermaffiát a gyilkos oltásaival, a fluoriddal, és egyéb "egészséges" mérgeivel és átveréseivel stb., a 911-et, az adósság alapú pénzrendszert és médiamanipulációkat és egyéb átveréseket, de ehhez a drágaszág bogyómhoz akkor is ragaszkodom..! ;D xDD
Persze aki tudja, hogy az igazság felszabadít annak biztos logikus, hogy az efféle hazudós gyilkos rabszolgatartók a legfontosabb dolgokról persze mindig odaadják az igazságot Neked.. ;))

KERESS RÁ A LAPOS FÖLDRE, már magyarul is rengeteg infó van róla youtubeon is!! NE HIGGY EL CSAK ÚGY SEMMIT, ELLENŐRIZD LE MAGAD, JÁRJ UTÁNA, S A SAJÁT SZEMEDNEK HIGGY!!!


Az igazság, hogy elég vicces, hogy aki TÉNYLEG ALAPOSAN utánajár azok közül mindenki lapos föld "hívő" lesz xD

Ehhez ugye az szükséges, hogy BÁRMIT, amit nem értesz arra keress rá szépen pl. "flat earth antartica", "flat earth horizon how works / seasons / sun / moon / stars / dome / satelites" stb. vagy kezdésnek inkább ajánlott inkább olyanokra rákeresni, hogy "NASA lies / hoax / fake moon landing" stb. mert annyira mélyen ősgyökeres "nasa" logikával és vakhittel "gondolkodik" az átlag, hogy először ilyesmivel kellene kezdenie mindenkinek, különben "úgy is jobban fogja tudni, hogy mivel az okosak jobban tudták helyette már alapból mindenről tudja hogy hogy van" és fel sem ismeri, hogy csak olvasott dolgok, emlékek, implantok alapján reagál, s nem pedig a valóságban ellenőrzi le a dolgokat SAJÁT MAGA!! S sajnos ez annyira igaz, hogy még aki aktívan rákeres MINDENRE, és azon belül is MINDENRE, és maga ellenőrzi le MINDET SAJÁT SZEMÉVEL, még úgy is sok hétbe, hónapba szokott tellni, mert bizony nem 2 nap kigyomlálni a hamis implantokat, melyek alapján az összes nézőpontod, egész lényed működik ("a szaktekintély úgy is jobban tudja és már rég megmondta, én meg csak úgy elhittem mert furfangos ügyességgel adták elő" rabszolgaként)....


+ Itt van újabb TÖBB SZÁZ kép + VIDEÓ BIZONYÍTÉK becsomagolva egybe letölthetőként (bár ezek közt is sok a hülyeség, s még én sem néztem át jól, nem ellenőriztem még le mindent hisz ez termérdek csomag): KÉPEK.ZIP !!!!


+ Már vannak magyarul is facebook csoportok is pl.: Lapos Föld Flat Earth Hungary (Lapos Föld vs Gömb Föld) !
Már van magyarul is Lapos Föld Társaság a Facebookon (titkos csoport már, meghívóval működik :( ) is!
+ Van még 1 is legalább, de ott csak a gömbösök őrülnek.. ^^+ Ezek persze elég lehengerlőek lehetnek ha nem ismersz némi igazságot önmagadról és talán egy csöpp igazságot a valódi emberi történelemről.. ;P

A LAPOS FÖLD MOZIFILMEKBEN és ZENÉKBEN!:Még több hamarosan:

- A Mágia Színe (2 részes, 2 teljes nagyfilm ami ugyanannak a folytatása. mindkettő teljesen a lapos földön játszódik, amit mágia teremt )
- a Gru-s Minyonok c. közismert filmben az igazság a hazug NASAról (49:08-nál):
NASA hoax kamu hazugság filmekben gru minyonok
- Rick és Morty sorozat 3. évad 10. részében 17:02-kor egyértelműen ott van, hogy csak forgatták a holdraszállást is..!
Ha ezek ugye csak egy gömb felülnézete lenne akkor ugye ausztrália sem látszódna..!:
- A "Vissza a jövőbe" 1 legelején a professzor egyik óráján lapos föld térkép van (2:20-2:34-ig látszik!)!
- Egyiptiptom Istenei (43:00-kor)
- Az "Én a robot" Will Smithes filmben a fő professzor szobájában hatalmas lapos föld térkép (pl. 37:08-nál)!
- Estély habfürdővel (1968) mozifilmben az "egyik főszereplő" élő kiselefánt homlokára írták nagybetükkel, egyértelműen: "a világ lapos"
- A "Támad a Mars"-ban 37:22-nél Jack Nicholson egy hatalmas kivilágított lapos föld térképen sétál át mint az USA elnöke.
- Animátrix mozifilm 2. reneszánsz részének első felében ( azaz pl. itt 8:06-kor indavideo.hu/video/Animatrix_-_Masodik_Reneszansz_teljes_magyar )
- "Az Utazás a Föld középpontja felé"-ben 1:24:02-től baszott nagy lapos föld térkép a háttérben folyamatosan....
- Az "ApróLáb" 2018-as szinkronos mozifilm, jetis rajzfilm "hegytető lakhelyük = gömb föld párhuzam" szinte teljes egészében erre alapozódik ha kicsit is jobban megnézed pl.: "kövek = stones = (szabad)KÖművesek" örzik a hazugságokat, és egy egész zenés rappes részt is csináltak csak eme hazugsággyár részletes bemutatására amivel eltakarják a VALÓDI világot (hegytető alatti, felhők alatti részt) + 1:02:14-nél a "mindentlátó piramis alakú fejű mágus kamu világában szarják el az idejüket akinek a sapkája a holdas csillagos kamu" amire utal is kicsit később a konkrét ábra egy nyíllal hogy a "hegytetős hazugság = műholdak a gömb föld körül", meg egyik előzetesében is csak a gömb föld látszik a jeggytetővel azonosítva őket, stb. csak nyílván kifordítva óriások helyett apróakkal, hogy nehogy túlságosan megijedjen a sok vérengző apró-nép a lapos földön lévő valódi óriásoktól akik lehet a "virsliparty" mozifilmhez hasonló módon vannak a lapos földön... ;D Előzetes itt + itt. Előzetesből persze semmi nem jön át ebből, ezért feltétlen nézd meg teljes filmet, mert NAGYONDURVA film, mindenkinek KÖTELEZŐ, mert eme világhazugságra épül az egész csak nyílván nem mondhatták ki konkrétan különben cenzúráznál mint a youtube csatornákat!!


- A "Culombo" sorozat 1. évad 2. részében is ott a lapos föld térképes óra
- Egyiptom Istenei (2016): 42:50-percnél mutatja, hogy egy lapos korongon élnek, amit ré isten teremt fénnyel, hogy ne nyelje el a sötétség.
- Dark City (1998): Szintén a tudattal teremtett lapos föld, mely tágul ha teremtik, s eltűnik ha nem..!!
- Monty Python: Az élet értelme mozifilm 14:44-től szó szerint kimondja, hogy "A modern elmélet a föld alajáról teljesen téves" és közben egy lapos föld szélét mutatja!
- Logan Futása (ez eléggé gyanús, mert búra alatt érl mindenki és az igazi kinti világ a búrán és a jégfalakon túl van)
- Csodacsibe (szintén mindenki búra alatt él)
- A Simpson család - a búra alatt
- Szinbád
- Aura (2014, magyar filmben is levegőbuborékbúra a sok víz alatt)
) - King Kong (egyikben van búra)
- Csillagkapu alap sorozat: 7. évad 5. rész: A csökkenő búra alatt scifi de agymosó központi internettel
- One Piece anime Doflamingós (Dressrosa Saga) részeiben (721. rész körül) is tucatnyi részeken keresztül csökkenő búra alatt rekednek ;P
- Laws of Eternity animációs mozifilmben is van búra, kupola a 8. dimenzióban
- Sárkányölők (animációs mese, amiben sok a semmiben lebegő lapos föld és világsíkféleség)
- Red Hot Chili Peppers - Californication
( 2:12:-nél még animálva is van ahogy forgatják az űrjeleneteket)

+ szövege ekkor: "Space maybe the final frontier,
but it's made in a Hollywood basement" = magyarul: "Az űr talán a végső határ, de azt egy hollywoodi pincében alkották meg."
- Lapos Föld mozifilmekben - The Flat Earth - The Truth Movie Trailer 2017
- Lapos Föld mozifilmekben - The Flat Earth Hollywood Connection HD (2017) Part 4
- Lapos Föld mozifilmekben - Flat Earth in Movies and TV Shows 2016 (Truth hidden in Plain Sight)

- Dear NASA, Why Are You Lying? Anti NASA Song

- Brickleberry 2. évad 11. NASA hazugságai pl. kamu Holdra,Marsra szállás

- 206 - Gumimacik - Az ellopott varázskódex I. (For Whom The Spell Holds) [+ 2. része itt, melyben gömb földdel akarja rabszolgásítani a búra alatti börtönben sínylődő gonosz a gumimacikat + ki akar ugye szabadulni a varázsbúrabörtön alól ;D ]
- Postal (2007, 06:18)


Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Tudsz még Te is többet arról, hogy mi az igazság a föld valódi alakjáról, igazi formájáról?