Az igazság
 Az igazság



Partnerek:





Pénzügyi ismeretek



“Az a szerencse, hogy az emberek nem értik a bank és pénzügyi rendszerek működését.
Ha értenék, már holnap kora reggel forradalom lenne.”  Henry Ford (a Ford autógyár tulajdonosa)
Az összes nemzet államadóssága: 233 TRILLIÓ dollár, azaz kb. 69 900 000 000 000 000 000 000 HUF mely folyamatosan csak növekszik magyarország államadóságával együtt!! Nade ki felé és miért, amikor mindenki egyre több milliárddal egyre többet törleszt folyamatosan?


Egészen "véletlenül" az összes zsidó IMF szövetséges ország államadóssága folyamatosan nő...
államadósság

A centralizált állami ePénz CBDC ellentéte a decentralizált digitális kripto pénznek!!!:


BRICS BRICS = Brasil + Russia + India + China + South Afrika
Te is tudtad, hogy létezik a BRICS ugye? Nem csak az USA meg EU meg háttérhatalom van ám.. A BRICS 2009-ben alakult az adósság alapú pénzrendszert működtető zsidó IMF ellen (mely minden nyomor és szegénység valódi oka!). Így már se Kína se az oroszok nem hasznának dollárt, amely miatt megy a nagy lejárató kampány Putyin ellen is, mert rettegnek a zsidók, hogy összedől így az USA is.... + a BRICS közös fejlesztési bankot is létrehozott, az IMF helyett sokkal jobb feltételekkel lehet tőlük pénzt is kölcsönvenni, stb. és már számos egyéb ország kifejezte csatlakozási szándékát mint pl. Törökország, Indonézia, Argentína, Egyiptom, Szíria, Nigéria, s persze egyéb szövetségek is keletkeztek már az IMF ellen mint pl.: MINT ( = Mexikó, Indonézia, Nigéria, Törökország ), MIKT ( Mexikó, Indonézia, Dél-Koreával, Törökország ), CIVEST ( = Kolumbia, Indonézia, Vietnam, Egyiptom, Törökország, Dél-Afrikai Köztársaság ), VISTA ( = Vietnam, Indonézia, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Argentína), MAVINS ( = Mexikó, Ausztrália, Vietnam, Indonézia, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság ) de persze az ilyenek, hogy a világ kb. fele (csak pár milliárd ember) mit csinál nem elég fontos ahhoz, hogy a győzike só helyett berakhassák az RTL-en... persze aki inkább a kiknek is a kezében lévő médiákból manipulálódik.. Kár :( ugyhogy tessék tömören pl. :

brics
Ezért több mint 50% az adó az ilyen zsidó IMF-es helyeken, pedig a normális országokban csak 5% az adó és mégis fejlődnek gyorsabban mint amerika... érdekes..
pénz adósság
Biztos véletlen, hogy a fejledt gépesítés és modern technológiák ellenére is szinte mindenki egyre többet dolgozik és mégis egyre kevesebbet keres.. ...és még az árak is mennek egyre csak felfele...Anno ha egy átlag földművesnek ilyen gépesítése, pl. kombájnja stb. lett volna, alig melózott volna (a sok kézi locsolós meg ökrös szántás stb. helyett), mégis 500x annyi pénzt keresne az 500x annyi kiló gépesített locsolás + aratásból, mely takarmány ára így jócskán lement volna, hisz kevésbé hiánycikk..Egy értelmes társadalomban, mely valóban mindenki javát akarná, ott a fejledt technológiák, találmányok és gépesítés sokkal inkább felszabadítaná és gazdagabbá tenné az embereket (mint szegény rabszolgaságba döntené a többséget), hisz a gépek helyettünk dolgoznak fényévekkel többet és gyorsabban..
bank pénzt
Annak ellnére, hogy már olyan modern technológiák, robotizáció, automatizáció és fantasztikus termelékenység (pl. GDP) van, a 99% mégis egyre csak szegényebb...

Hisz a soha nem látott technológiai fejlődéssel párhuzamos szokott lenni a szegénység és szenvedés ugye...
pénz thomas jefferson
+ Persze az infláció is ugye egy természetes folyamat.. ^^


pénz adósság

pénz adósság

pénz államadósság
Felirat a képről: "Már 68 375 Euro adósságom van (kb. 20 mill huf), pedig még csak egy babaházam van.."




pénz wall street
Godfrey BLOOM ( Szabadság és Demokrácia Európája képviselőcsoport: Európai Parlament Tag):

width="633"
+ pl.. 9 000 000 000 000 $ hiányzik az amcsi államháztartásból
pénz bankárok igazság
Az izlandi elnök: hagyni kell a bankokat csődbe menni:


pénzügy igazság a pénzügyről pénzrendszerről Ezen weboldal szerint az összes állam és bank JOGERŐSEN felszámolás alá került. A kamat törvénytelenné vált, a banki adósságok JOGERŐSEN eltöröltettek. Az emberi egyéni szabadságjogok vissza lettek adva.
Az ÖSSZES banki és állami alkalmazott, pl. bíróság, rendőrség, hadsereg érvényessége hatályon kívül van helyezve JOGERŐSEN. Erre 2012 december végefelé került sor... Most nézek utána vajon mennyire igaz..: https://op.iuste.biz !
Amerikai álom, gazdasági válság valódi okai online film AZ AMERIKAI ÁLOM
[ Online nézés: itt] (30 perc, magyar felirattal)
"Nem véletlenül hívják ÁLOMNAK...."
Esti mese helyett: Pörgős, tömör, felébresztő, vicces rajzfilm a valóságra. Magyarán, hogy miért is dolgozik mindenki egyre többet úgy, hogy mégis mindenki egyre kevesebbet keres. Ez nem véletlen. Tudatosan tervezték ilyenre a jelenlegi pénzrendszert. 0,01% meggazdagszik, a többi kisemmiződik. Komolyan bevetted, hogy az infláció, azaz a pénz romlása természetes és elkerülhetetlen folyamat? Hát..Nagyon mélyen aludhatsz komám.. Ha a hagyományos pénzrendszert használod, akkor elkerülhetetlenül részese vagy "Az Amerikai Álom"nak.. ;)
the corporation a vállalat a pénz birodalma film online filmnézés ingyen letöltés A PÉNZ BIRODALMA = A vállalat = A társaság ( = The corporation )
[ Szinkronosan online nézés 2 részben: 1./2 , 2./2 , 144 perc ]

A vállalatok kialakulásának története, a mamutvállalatok hatalomra kerülése, hatalmuk valódi nagysága és befolyásuk a világra valamint jelenleg folyó ökológiailag fenntarthatatlan tevékenységeik pusztító hatása mind emberileg mind a környezetre nézve.

Az egyik leghasznosabb, legalapvetőbb felébresztő film az igazságról.
Pénzurak online filmnézés ingyen letöltés the money masters A PÉNZ URAI (PÉNZURAK) = THE MONEY MASTERS
[ online 2 részben magyar felirattal itt: 1. + 2. , 3 óra 29 perc ]
TÉMÁK:
A pénz rendszer kialakulása, irányítói, működése.
Mi a probléma a jelenlegi pénzrendszerrel?
A probléma jelentősége, ami az egész világot rabszolgaságba és válságba dönti.
Az igazság a gazdasági válságról, a gazdasági válság valódi igazi okai, tudatos tervezői, kik és miért és hogyan manipulálnak a NAGYpénzzekkel..
A Pénz mint adóság, stb. (209 perc)
jelenkép a pénzügyi rendszerről JELENKÉP - A világ s Magyarország pénzügyeinek jelenlegi helyzete
[ magyarul nézhető itt , 89 perc ]
Mely országok mennyi államadóssággal rendelkeznek jelenleg? Miért nőtt évtizedek óta az államadósság mindenkinél, miközben a GDP is nött?? A bankok teremtik a pénzt a semmiből? + Sok egyéb probléma és megoldás.
a pénz mint adósság filmnézés online szinkronosan money as debta pénz mint adósság 2 3 filmnézés online szinkronosan money as debtA PÉNZ MINT ADÓSSÁG = MONEY AS DEBT ( 57 perc )
Magyar szinkronosan online nézés itt
( Ugyanez Angolul magyar felirattal 5 részben online nézhető itt )
Micsoda? A pénz adósság? Nanee...?
ALAPVETŐ PÉNZÜGYI ISMERETEK!


a pénz mint adósság 2 filmnézés online szinkronosan money as debt A PÉNZ MINT ADÓSSÁG 2 = MONEY AS DEBT 2.
[ online magyar felirattal nézhető itt ] (76 perc)



A Pénz mint Adósság film készítőinek újabb nagyfilmje a témában.



a pénz mint adósság 3 filmnézés online szinkronosan money as debta pénz mint adósság 3 filmnézés online szinkronosan money as debt A PÉNZ MINT ADÓSSÁG 3. = MONEY AS DEBT 3.
[ online angol felirattal nézhető itt ] (62 perc)







A Pénz mint Adósság film készítőinek újabb nagyfilmje a témában.



zeitgeits 5 online filmnézés ingyen letöltés ZEITGEIST = A KORSZELLEM
Több évszázados tömegmanipuláció vallással, politikával, 911-el, pénzzel és médiával, az egyik legalapabb film!
- A ZeitGeist 1.-nek a 3. része is a pénzrendszerről szól : Online nézés itt ( 122 perc),
- ZeitGeist 2 = ZeitGeist Addentum, avagy a pénzügyi rendszer valódi működése: online nézés magyar szinkronnal , 123 perc
- ZeitGeist 3 - Előrelépés (Moving Forward): Szinkronosan magyarul online nézhető itt! (161 perc)
https://www.zeitgeistmovie.com/
ÓZ TITKA = THE SECRET OF OZ online filmnézés ingyen ÓZ TITKA = THE SECRET OF OZ
[ magyar & angol felirattal nézd online itt , 112 perc ]

A Pénz Urai c. film alkotóinak új dokumentumfilmje. A szerző L. Frank Baum szerint is az embereknek és nem a nagy bankoknak kellene kontrollálni a nemzet pénzét. Sok új történelmi áttekintés és pénzügyi ismeret van benne! Az 1900-ban megjelent Óz, a csodák csodája c. mesében fellelhető szimbólumokon és utalásokon keresztül mutatja be a világ pénzügyi és gazdasági problémáit s a lehetséges megoldásokat. Pl.: A sárga köves út (az arany középút), Óz smaragd városa (dollár bankjegyek).
a pénz rendbetétele the money fix online filmnézés ingyen A PÉNZ RENDBETÉTELE = THE MONEY FIX
[ magyar & angol felirattal nézd online itt , 79 perc ]

Újabb tényfeltáró film csomó olyan pénzügyi ismerettel, hogy mi a pénz, hogyan és kik teremtik, stb. Ám e film már tovább is megy és arra is ad választ, hogy miként lehetne megoldani a problémákat, és hogyan vehetnék az emberek vissza az irányítást.
Akarom a pénzed, I want your money film online filmnézés ingyen letöltés I WANT YOUR MONEY = AKAROM A PÉNZED
[ online nézés itt, 92 perc, angol ]

Újabb leleplező nagyfilm ;)

Kik, hogyan és miért lopják szanaszéjjel az emberek pénzéd és taszítanak tudatosan elkerülhetetlenül folyamatosan növekvő adósságba?

kapitalizmus szeretem film online filmnézés ingyen letöltés KAPITALIZMUS: SZERETEM!
[ Magyar szinkronnal online itt, 144 perc ]

Michael Moore az Egyesült Államokat körbejárva keresi a 2008-ban kialakult, és igen komollyá fajult gazdasági válság kiváltó okait, hogy ki tehető felelőssé mindezért. Néhány amerikai nagyvállalat, akik bármit képesek megtenni a magsabb profitért? Esetleg az amerikai lakosság, akik folyton hitelbe verik magukat, mert sosem tudják mennyi az elég? Vagy maga a kapitalizmus, mely nem tud határt szabni a különböző gazdasági folyamatoknak?
Háború a nemzet ellen 1. dvd online filmnézés ingyen letöltés HÁBORÚ A NEMZET ELLEN [ 1. DVD, szinkronos, online nézés itt] (2009, 85 perc, magyar hanggal)
A film azt a történelmi folyamatot, annak mechanizmusát mutatja be, ahogyan a belső és külső hatalmi erők felszámolták a nemzeti vagyont, átjátszották és játsszák át mindazt az örökölt és megtermelt felbecsülhetetlen tulajdont, amit őseink évszázadokon át, nagyszüleink, szüleink és mi magunk létrehoztunk.
Beszélgetés a filmről az Echo TV-ben az alkotókkal, online nézés itt!
hogyan jött létre a pénz online filmnézés ingyen letöltés Hogyan jön / jött létre a pénz?
Szinkronos Zeitgeits Addendumból 25 perc
1. rész: https://www.youtube.com/watch?v=DehpIYqSpJw
2. / 2: https://www.youtube.com/watch?v=QMsUy-kP9mM
pénz money ISAAC ISITAN - Money = PÉNZ
[ Szinkronosan online nézhető 2 részben: 1./2 , 2./2 , 102 perc ]
Az argentín és a török válságról és annak VALÓDI okairól szóló film.
Mikor fog ez is menni az RTL-en??
Irwin Schiff írt egy könyvet "Federal Mafia" címen, amiben elmagyarázta és bebizonyította, hogy
alkotmányellenes a személyi jövedelem adó.

A könyvet betiltották Irwin Schiff-et börtönbe zárták...

Gondolom azért, mert igazat írt. Ha valaki
hülyeséget ír, arra legyinteni szoktak,
nem agresszíven letámadni...

A könyvet itt tudod letölteni!

A könyvben leírja, hogy a személyi jövedelem adót
a háború alatt vezették be, amit utána "elfelejtettek"
eltörölni. Leírja, hogy ÖNKÉNTES jellegű, és úgy van
megfogalmazva a törvény, hogy emberek
elhiggyék, hogy kötelező. Könyvelő hadsereget
képeznek az államok arra, hogy elhitessék
az emberekkel, de valójában alkotmányellenes.

Ebben a videóban röviden el is van magyarázva:

https://www.youtube.com/watch?v=LKcYNpl5xeM


A vállalkozók nem élték volna túl mutyi nélkül?: - A Mi Hazánk elnöke: nem engedhetjük, hogy kivezessék a készpénzt! !!!:


- 12 éves kislány a bankrendszerről !

+ BROKE nagyfilm



+ Élet kamatok nélkül
+ Nagyon ajánlom a BENNFENTES JÁTÉK c. mozifilmet!

130 ország e-pénz diktatúra híres hollywoodi színész is mondja már!!!: Russel Brand híres színész a pénzrendszer digitalizálásáról:

+ Nigériában is már háborúznak mert betiltottak minden kriptot és állami pénzt IS a diktatúra e-pénzen kívül a 99% akarata ellenére!!!!


Offshore mutyizás helyett az új fidesz találmány: magántőkealap magántőkealapja:


Dr. Hossó Andrea: a digitális pénzről:





Eme videóról bővebb infó: Pénz NagyHatalmi Cenzúra





JELENLEG zajló tüntetések és forradalmak az adósság alapú pénzügyi rendszer ellen:


Persze csak azért mert nem látod a jóságos médiában, ugye attól már nincs is ilyen...

+ pl. Uruguay elnökének csodálatos beszéde:



+ Lacce a magyar vállalkozásokról:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bernard Lietaer - Mi a helyzet a pénzzel? (helyi pénz, kiegészítő pénznemek)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Miként vegyük kézbe pénzügyeinket? (Varga István, 2010)
https://www.youtube.com/watch?v=AenhzvnWUmo
Varga István mérnök-közgazdász előadása a Rózsavölgyi estéken 2010. szeptember 24-én.
-----
+ Sanders Szenátor: "Hol van a pénz??"
-----
+ Ki birtokolja a Federal Reservet? Mi is az igazság??
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+ Bogár László gazdaság
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MATT az államnak
-----------------------------------
"Miért döntenek úgy a kormányok, hogy a pénzt magánbankoktól kölcsönzik kamatra, amikor maga az állam kibocsáthatná kamatmentesen maga az összes szükséges pénzt, amire szüksége van?"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van ilyen "Forint története" is, de ez csak felületes, a valódi lényeg nincs benne mint a többiben:
https://www.youtube.com/watch?v=x5CmteddZcc&noredirect=1

Robert T. Kiyosaki megoldása a pénz problémájára:
https://www.youtube.com/watch?v=QpgnCTd0oAM
https://www.youtube.com/watch?v=h8MAnjvgIBQ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HIHETETLEN SOK DURVA JÓ VALÓDI pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos film van még ezen a youtube csatin is: https://www.youtube.com/user/whereisyourmoney2012
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Itt is van még több pénzügyi ismeretekkel kapcsolatos további hasznos videó:
https://www.utolag.com/Huntv.htm
Meg persze youtubeon ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Bernd Senf: A világ pénzválságának mély okai (teljes)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://infopenz.com/ videók
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van aki eladósodva érzi jól magát:








Nézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!






A MEGOLDÁS talán a Bitcoinhoz hasonló decentralizált pénzek, kriptovaluták lehetnek !





Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Szerinted Mi Az Igazság a PÉNZről?