Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Az Igazság Játékokban ? ! ? ! ?

Igen, végre!! =) Illetve már régóta pakolgatnak Játékokba is egyre több igazságot, csak egyesek mintha őrült időpazarlásnak nézvén őket nem akarnák észrevenni a változást a játékoknál is.. Persze egyáltalán nem minden játékban van eltitkolt igazság, s nem is mindent gyűjtöttem ki ide, amiben van valami igazság, csak azokat, melyekben olyan igazság is van, amit nem mindig adnak le az RTL-en meg ilyenek.. ezért nem kerül fel ide a sok sima sims meg középkoros meg háborús játék, csak azok melyekben durva vagy olyan igazság is van, ami a hivatalos oktatásból és médiából többnyire kimaradt ugye ( s még talán nem annyira túl elvont / scifi / magasröptű ).. ;).. Tehát témába vágó! S persze egyáltalán nem állítom, hogy minden igaz, ami bennük van, de elég elgondolkodtató, hogy egyre inkább ilyen játékok is vannak:az igazság játékokbanDREAMFALL: THE LONGES JOURNEY
Jövő, (Álom)Technológiák, Korrupció, Robotok
Múlt, Misztikum, Önismeret, Hatalom, Mágia, Párhuzamos világok..

Kedvenc játékom arról, hogy kik is vagyunk valójában.. ;)
Nem lövöm le a lényeget, játszd végig és megtudod Te is, ám fontos, hogy ez a DreamFall a 2. része ezen sorozatnak, tehát kezd a sorozat 1. részével, ami csak simán "The Longest Journey", de legalább a végigjátszását nézd meg itt + a itt az elsőrészének is, mert ez a valóság s enélkül a 2. rész se olyan jó (ami amúgy már 3D-s FPS-es)!! ;)
Az igazság a valóság, ami már 3D-ban is élő sebességen: A "régi, elavult" azaz a poligonos 3Ds szemüvegeket is majd le fogják váltani a VÉGTELEN felbontásban, VÉGTELEN részletességgel és a valóságot 3Dsben nem csak tökéletesen beszkennelni képes, de valós időben feldolgozni és végtelen részletességgel berepülni is tudó Euclideon új poligon helyetti végtelen atom-pont 3D technológiája a valóságokat is lényegében teljesen digitalizálni fogja:
S mindezt akár az interneten keresztül, s ez így az utazási-, pornóipart és MINDENT meg fog gyökeresen változtatni scifibb módon mint a filmekben pár éven belül, mert elsőre ugyan hihetetlen, de eme új technológiával a számítógépenkek a szó szerint VÉGTELEN adat feldolgozás ellenére is olyan gyors, hogy még internetről, vagy USBről is tud futtatni! Pl. valós templom 3D beutazása itt), s eme videók már 1-2 évesek, tehát képzeld el most milyen szinten lehetnek és pár éven belül mi lesz ebből, mert ahogy szines kép a fekete-fehéret, úgy ez is le fog cserélni MINDEN létező 3D motort, azaz az össues "régi típusú" poligon alapú 3Ds játékot, programot, hisz ez már élő sebességen képes lejátszani és berepülni is akár interneten keresztül is bármilyen valóságról 360 fokban bescannelt VÉGTELEN adathalmazt is, ami elmondhatatlanul nagy áttörés és az összes csúcstechnológiás "unreal 4", meg Crytek stb poligonos 3D motort le fogja cserélni, hisz VÉGTELEN adatfeldolgozás végtelen erőforrás nélkül, USB és internet sebességen is s a hologram és virtuális valóság így már valóban teljesen (99%ban) valósághű, mire egyik másik 3D-s szemüveg nem képes (mivel poligonos technológiákon alapulnak!)!! Elsőre tudom hihetetlen, de nézz csak utána jobban ez a jövő! ;)Játék az egészséges táplálkozásról ( A Játék neve: The Scarecrow ):Ez egy 2012-es játék. Igen, egy JÁTÉK. Bizony, már ilyenek vannak! ;) (A Játék neve: Watch Dogs)
2027: Technológiák, Vállalatok, Korrupció, Mindentlátó Szem, Háttérhatalom.. (Deus Ex Human Revolution, 2010)


DEUS EX: MANKIND Divided Trailer (2015):2084: Még fejledtebb technológiákkal már emlékeket is lehet cserélni.. Ha nem ez lesz a jövő akkor mi? ;)

+ 2. féle előzetese a Remember Me-nek


Civilization Beyond Earth:WE KNOW YOUR GAME.........

Ez amúgy a 2013 elején megjelenő Devil May Cry 5, s van még egyéb zsír előzetes pl. itt , itt vagy itt ;)Persze nem azt mondom, hogy nem raknak néha egy kis túlzást a játékokba a játék kedvéért, viszont régen mennyire raktak egyáltalán bármi olyasmit is a játékokba, hogy pl. jelenlegi vagy jövőbeli politika, korrupció, a médiával agymosnak és a bankrendszer rabszolgasorba dönt??


Van még pár témába vágó feelinges játék (egyáltalán nem sorolom fel az összeset), pl.:

az igazság játékokbanHOMEFRONT

Egy újabb lehetséges(?) jövőkép a jelentől 2027-ig a 3. világháborúig...

Mondjuk ha továbbra is diktatúra és kommunizmus lesz ázsiában....
az igazság játékokbanMIRRORS EDGE + MIRROR'S EDGE CATALYST [2015]
Nem sokkal játszódik a jövőben, ahol már olyan szinten van a korrupció, hogy mivel lehallgatnak minden elektronikus kommunikációs vonalat, ezért egykét lényeges üzenetet s dolgot személyesen kell továbbítani a felhőkarcolók közt
+ Harcolni néha a háttérhatalommal.. Realisztikus s gyönyörű látványvilág..!
az igazság játékokbanaz igazság játékokbanGTA 5 + összes része ;))
A valóság komplett lemodellezése. Mindent lehet, ami a valóságban van... MINDENT.... ;)
+ betekintés: Alvilág + "kisebb" háttérhatalmak
az igazság játékokbanASSASIN CREED sorozat összes
Érdekes módon nem csupán a középkori háttérhatalomról és korrupcióiról szól, de még az ufók is...
Nade nem lövöm le előre a lényeget... ;))
Amúgy meg a jövőben vagyunk igazából, csak "visszaemlékezünk a múltba"..


Raving Rabbids ;) (+ előzetes itt, itt és itt)


+ Pl. már anno a Red Alert sorozat legelső részébe is beletették Tesla + Einstein egyes eltitkolt találmányait , nem is beszélve a mai játékok technológiájáról s mondanivalójáról.. (pl. hogy 3. világháború mely felek közt..):További pár kedvenc, talán kicsit elvontabb / kevésbé témába vágó játék:
- Prey ( sámános, testelhagyós, van 2. része is: Prey 2 ;) )
Crysis 3
Half Life 2 (FULL HUN) Persze a sorozat összes része jó ;) Titkos kormány projectek dimenziókapukkal, ufokkal... persze a valóságban hasonló sincs, a bermuda háromszög is csak legenda ugye... ;)

Portal 2
Decfon ( 3. világháborús stratégiai játék atomfegyverekkel =D )
The Moment of Silence [ előzetes ]
Bioshock Infinite
Csillagkapu játékok
Xcom (2)
Imperium Galactica II
Starcraft összes ;)
Samantha swift and the mystery from Atlantis
Beyond good and evil
Halo 1-3
Jaquette a new beginning
Singularity
Alpha Protocol

+ Releváns Játék Cikkek:


- A valósághoz szorosan kapcsolódó, tényleg reális pénzügyi IQ-t növelő, fejlesztő játékok listája saját vállalkozás indításához!

- Ha közvetlenül játszással, azaz magával a játékkal akarsz pénzt keresni: játékokkal pénzkeresés!

- Steam pénzkeresés + játék kiegészítőkkel kereskedés videó mellé részletesebb infók!

- A sokkal részletesebb játék paletta: a pl. számtalan kincskeresős, meg "nem teljesen valós, de akár luxus gazdag életérzésre motiváló" játékok listája a pénzről, meggazdagodásról, luxusról, gazdagságról, milliomos életérzésről!

+ Érzelmi IQ fejlesztő, Önfejlesztő, önismereti játékok listája! ;)

+ Sikeres StartUp vállalkozás indítás akár eSport gamer app / játék készítéshez közösségi pénzgyüjtéssel!

+ Játék App programozás vs. Diploma 3 perces vicces videó! ;DAz igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Tudsz még Játékokat az Igazsággal kapcsolatban?