Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Háttérhatalom

A háttérhatalom a gyűjtő, összefoglaló neve az összes háttérben működő hatalomnak.
Lehet, hogy beletartoznak ebbe a Bilderbergek, Rockefellerek, Medicsiek, szabadkőművesek, illuminátusok, koponyák, zsidók, stb..

Nem az a lényeg, hogy most azon vesszünk össze, hogy milyen néven illessük őket.

A lényeg, hogy a háttérhatalom rossz, mert minden valamire való tisztességes vezetés:
- Nem rejtőzködik úgy, hogy legtöbbször még a saját létezését sem vállalja fel
- Nem a háttérből irányít jelentős hatalmi szálakat az emberek megkérdezése és beleegyezése nélkül a népesség többségének a kárára
- Nem fizet le senkit, nem korrumpál és fenyeget, nem kényszerít senkit sem hazugságokra és nem cenzúrázza el az igazságot
- Nem indít háborúkat, legyilkolva emberek millióit az állampolgárok adójából, hogy méginkább növelje saját hasznát és kontrollját
- Nem teremt hazugságokkal tudatosan félelmet, válságot, adósságot, rabszolgaságot, betegségeket és halált csak azért, hogy méginkább kontroll alá hajthassa a népet
- Nem iktat törvénybe olyan dolgokat, melyek az emberektől jogokat, és pénzt vesznek el hazugságokra alapozva, úgy hogy ezt ráadásul úgy tünteti fel, mintha az ő érdekeiket szolgálná..
- stb, stb..

>> Nade kik ők igazából? Mit is akarnak valójában és konkrétan milyen célokkal, módszerekkel eddig mit értek is el és mit is kéne akkor nekünk most tenni ezzel kapcsolatban?

Íme egy jó kis összefoglaló mely valójában egy kiszivárogtatott illuminati videó a kezdő újonnan csatlakozott szabadköműveseknek:
- Magyarországi rendőrök terjesztik a kábítószert a háttérből és egyéb

- A szabadkőmüvesség igazi arca

- Titkos társaságok - illuminátusok 1/5

- Mit akarnak a világ irányítói? ( HUN SUB George Carlin )Nézd meg az Alcyoni Plejádok TÖBBI ÖSSZES részét is youtubeon itt!


- Dr. Drábik Jánost a háttérhatalom új világrenddel kapcsolatos terveirol s a Bilderberg-csoportól + Sok Dr. Drábik János írás itt!

- Itthon is van háttérhatalom? Betiltott video

- Most kelj fel!


pénzügy igazság a pénzügyről pénzrendszerről Ezen weboldal szerint az összes állam és bank JOGERŐSEN felszámolás alá került. A kamat törvénytelenné vált, a banki adósságok JOGERŐSEN eltöröltettek. Az emberi egyéni szabadságjogok vissza lettek adva.
Az ÖSSZES banki és állami alkalmazott, pl. bíróság, rendőrség, hadsereg érvényessége hatályon kívül van helyezve JOGERŐSEN. Erre 2012 december végefelé került sor... Most nézek utána vajon mennyire igaz..: https://op.iuste.biz !
BRICS BRICS = Brasil + Russia + India + China + South Afrika
Te is tudtad, hogy létezik a BRICS ugye? Nem csak az USA meg EU meg háttérhatalom van ám.. A BRICS 2009-ben alakult az adósság alapú pénzrendszert működtető zsidó IMF ellen (mely minden nyomor és szegénység valódi oka!). Így már se Kína se az oroszok nem hasznának dollárt, amely miatt megy a nagy lejárató kampány Putyin ellen is, mert rettegnek a zsidók, hogy összedől így az USA is.... + a BRICS közös fejlesztési bankot is létrehozott, az IMF helyett sokkal jobb feltételekkel lehet tőlük pénzt is kölcsönvenni, stb. és már számos egyéb ország kifejezte csatlakozási szándékát mint pl. Törökország, Indonézia, Argentína, Egyiptom, Szíria, Nigéria, s persze egyéb szövetségek is keletkeztek már az IMF ellen mint pl.: MINT ( = Mexikó, Indonézia, Nigéria, Törökország ), MIKT ( Mexikó, Indonézia, Dél-Koreával, Törökország ), CIVEST ( = Kolumbia, Indonézia, Vietnam, Egyiptom, Törökország, Dél-Afrikai Köztársaság ), VISTA ( = Vietnam, Indonézia, Dél-Afrikai Köztársaság, Törökország, Argentína), MAVINS ( = Mexikó, Ausztrália, Vietnam, Indonézia, Nigéria, Dél-Afrikai Köztársaság ) de persze az ilyenek, hogy a világ kb. fele (csak pár milliárd ember) mit csinál nem elég fontos ahhoz, hogy a győzike só helyett berakhassák az RTL-en... persze aki inkább a kiknek is a kezében lévő médiákból manipulálódik.. Kár :( ugyhogy tessék tömören pl. :

brics

(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])

+ 20 megvalósult összeesküvés elmélet

+ mozifilmek az illuminátiról

+ SZÁMTALAN egyéb háttérhatalommal is kapcsolatos videót, filmet találsz az egyéb menüpontok alatt is! Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Te Mit Tudsz még a HáttérHatalommal kapcsolatban?