Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Szuperfejlett technológiák

FONTOS: Ha kevésbé fejledt de elég jó technológiákra is kíváncsi vagy, akkor nézz körül a gazdaság és társadalom menüpont alatt is, mert itt a VALÓBAN szuperfejledt technológiákról lesz szó mint pl.:
- Ingyen energia a vízből vagy a "semmiből" végtelen mennyiségben bárhová vezetékek nélkül mindenkinek
- Antigravitáció, mesterséges gravitáció, Térhajtómű
- Sokmilliószoros kapacitású Quantum számítógépek, Digitális világok, 3D-s Virtuális valóságok
- Időjárás befolyásolás, Bolygó Terraformálás
- Holográfia, Párhuzamos univerzumok, Többlet Dimenziók, Teleportáció, Időutazás
- "Természetfeletti képességek", Quantum vagy magasfrekvenciás felfedezések ill. tudat befolyásolás , ..stb.

szuperfejledt technológiák

Szerencsére a "kevésbé brutális" találmányok is már kezdenek elterjedni...


FILMEK:

Nikola Tesla találmányai videoi videókban, filmekben online filmnézés NIKOLA TESLA - A VILÁG LEGNAGYOBB FELTALÁLÓJA ! ! ! (1856-1943)
Nobel díjas. A több mint 700 találmánya közül pár: VáltóÁram, Modern (Váltóáramú) Motor, Rádió, Telefon, Távirányítás, Radar, Neon Lámpa, (Fluoreszkáló) Fénycső, Árnyékíró berendezés mely Konrad Röntgen röntgengépének előfutára volt, Napenergia Erőmű, LézerTechnológia, Csillagháborús (pl. részecske- / frekvencia-) Fegyverek, Robotok, Üzemanyag nélküli autó, Teleportáció, INGYEN ENERGIA VEZETÉK NÉLKÜL AZ EGÉSZ BOLYGÓNAK, quantumfizikai áttörések, stb. Einstein felett is több szinttel állt, fényképszerű memóriájával nemcsak mindent megjegyzett (18 évesen már 6 nyelven beszélt!) hanem fejben tervezett. Képzeletében a legapróbb részletekig 3D-ben összeszerelte, tesztelte találmányait, s az anyagra csak a már működő verziót vitte át!! Ki tudott még ilyet??? Neve 1-2 találmányának eltitkolása miatt nem közismert, s ezért több másik közismert találmányát is másoknak próbálják tulajdonítani. Megálmodta még pl. a TV-t, és az Internetet is! Egyszer Albert Einsteint megkérdezték, hogy milyen érzés a világ legokosabb emberének lenni, erre ő azt válaszolta, hogy "Nem tudom, meg kell kérdeznem Nikola Teslát."!! Ha választania kellene vallást az a Buddhizmus lenne mondta anno Nikola Tesla. Diplomát nem szerzett tesla. Sokan nem tudják róla, de azt is egyértelműen kijelentette, hogy a föld az nem egy bolygó!! Az erről szóló pontos idézetét az igazság a lapos földről menüpont alatt találod!!
- 10 perces összefoglaló kisfilm Nikola Tesla legendájáról
- T akták - A Zseniális Tesla: 47 perces szinkronos film Tesláról (nemrég napvilágra került iratok alapján)
- A titokzatos Tesla (2000): 50 perces újabb szinkronos film
- Nagy álmodozok. Tesla szabadenergiaja (52 perces félig dokumentum jellegű film , a DaVinci-s)
-
Egely György - Tesla villanykörtéje VNTV (25 perc)
+ Angol 15 perces (NEM doksi!) rövidfilm életéről
+ Angol 9 perces doksi film
+ Az életéről készült több rendes nem-dokumentum film is pl. "Nikola Tesla Az Elfelejtett Varázsló" = "Nikola Tesla története" = "The Secret of Nikola Tesla" = "Tajna Nikole Tesle (1980)" , vagy a "Synchronicity Movie CLIP - Tesla (2016)" stb. pl. imdbn és youtubeon tonnaszám!
+ Nikola Tesla vs. Thomas Edison rap + Nicola Tesla dicsőítő zeneklip infókkal ;)
+ Tesla (2020) -as mozifilm
+ IDÉZETEK Nikola Teslától:
"Ha csupán a 3 6 9 számok NAGYszerűségét, pompáját ismernéd, akkor már is meg lenne a kulcsod az EGÉSZ univerzumhoz."
Nicola Tesla
a rend  online filmnézés ingyen A REND - Ajándék a Magyaroknak
[ magyarul online nézés itt , 51 perc ]
Ajándék elfeledett technológia és önismereti segítség az Aranykorból (pl. ingyen [élet])energia előállítás) .. mert "Nincs benned félsz?? A MAGYAR itt úgy is RENDet tesz...." ( + PDF formátumban letöltés itt )
végtelen ingyenes energia előállító termelő készülékek gépek berendezésekvégtelen ingyen energia előállító termelő készülékek gépek berendezések INGYEN ENERGIA ELŐÁLLÍTÓ KÉSZÜLÉKEK TALÁLMÁNYOK:
Rengeteg ilyen ingyen energia termelő gép van már régóta. Pl.:
- Nikola Tesla 3 6 9 számíira épülő ingyen energiaelőállító készülék működési elve, s a 3 9 6 csoda számok végtelen ingyen energia termelő technológia hogyanja a tóruszon, a számok működése s a tórusz vortex matematika lényege és részletezése alapoktól konkrétan itt ha meg akarod érteni, hogy pontosan hogyan és honnan jön a plussz ingyen energia (+ 2. rész itt ).
- A Keshe Alapítvány Ingyen Energia Készüléke napi töbszázas pélbányban van sorozatgyártva és bárki által megvásárolható 800 euróért!!! + Letölthető működési infók
- A Keshe Alapítvány bemutatója újabb féle ingyen energia és egyéb szuperfejledt technológiákról !
- A legegyszerűbb ingyen áram otthoni eszközökből
- 30 éve létező hidegfúzió (vízzel működő motorok, free energy motorok, bendini motor) 
- Infinity SAV infinitysav.com
- SEARL VÉGTELEN INGYEN ENERGIA TERMELŐ készülék alkotója + 3D prezentáció itt
- SEARL VÉGTELEN INGYEN ENERGIAGENERÁTOR VALÓS MŰKÖDŐ példánya itt vagy itt vagy itt pl
- 1 liter vízzel 500 km-t tesz meg a brazil “vízmotor”: San Pauloban élő brazil férfi Ricardo Azevedo T Power H20 találmánya
- QEG ingyen energia termelő generátorok ( Nicola Tesla plejádi fényküldött technológiáira alapuló ingyen quantum energia generátor )
- Egyéb fajta végtelen ingyen energia termelő készülékekből is van rengeteg működő modell pl. ez vagy ez =) Na és EZ MI? Vagy ez? Vagy ez? vagy ez? s ez (12 részes!) ? vagy ez? vagy ez? vagy ez? vagy ezz?
+ Ingyen energia készítés otthon lépésről lépésre számítógéphűtő ventillátorból egyszerűen pl. itt vagy itt!
+ Ingyen energiához bizonyítékok, feltalálók: Mi a Teremtés nagy trükkje? - Dr. Egely György, Jakab István
+ Ingyen energia készítéshez hasznos infók: Hol tartana a világ ha a döntéshozók rendelkeznének a megfelelő tudással? - Dr. Egely György
+ Ingyen áramhoz itt is van elvileg sok videó: Hidden technology
+ Még több: www.overunity.com , www.overunitybuilder.com + ez + ingyen energia másképp
- Hogyan építsünk mi is végtelen ingyen energiát termelő készüléket? "lépésről lépésre" oktatóvideó itt
- Gróf Spanyol Zoltán magyar feltalálótól ingyen energia a vízből itt + További infók erről itt!

az igazság a vízrőlAZ IGAZSÁG A VÍZRŐL:
Az igazság a vízről, hogy NEM AZ, aminek az átlag ember hiszi. Nem sima folyadék. Egy hihetetlen bonyolult mintázatokat, emlékeket is rögzíteni képes valami. És rögzít is MINDENT, amivel kapcsolatba lép! Ezt már számos híres, elismert Dr. professzor, egyetemi kutató, kémikus, fizikus a legmaterialisztikusabb legprecízebb kísérletekkel be is bizonyította már:
Tehát HIHETETLEN videók, filmek a vízről, a víz memóriájáról, emlékező képességéről, vízkristályokróll! ;)
az igazság hitlerrőlaz igazság hitlerrőlHITLER UFO REPÜLŐ CSÉSZEALJAI:
Hitlerék valójában találkoztak UFO-kkal s az ő tőlük kapott segítséggel "hagyományos" repülő csészealjakat is csináltak. Valójában magukat is egy ős ufó népnek hitték, ezért volt szvasztika a jelképük és gyűjtögették annyira az okkult ereklyéket és tudást a világ minden tájáról (pl. tibetieket raboltak el, stb..) Számos hihetetlen természetfeletti képességű népet kényszerítettek együttműködére és közös kutatásra mint pl. Helena Blavatskyt, a Teozófia megalapítóját aki szintén beszámolt könyvében is a sok féle UFO fajról, kik anno is jártak a földön. Majd Hitlerék az anktartiszon is építettek bázist és további szuperfejledt technológiákon dolgoztak még a hivatalos háború vége után is jóval... + Viktor Schauberger ingyen energiával működő UFO-ja itt! ;)
+ Mindezekről szinkronos videók pl. itt + itt, + itt, itt, itt + googleban.. ;) + Repülő emberi csészealj videók és millió éves űrhajó a holdkráterben
az igazság albert einsteinrőlALBERT EINSTEIN: PHILADELPHIA KÍSÉRLET
Einstein életének utolsó éveiben rájött, hogy nem mindig E=MC2 s az új “Egyesitett gravitációs és elektromos mező elmélete” meg stb. alapján éveken keresztül 200 matematikussal számoltatott eztazt s a végén ténylegesen sikeresen dematerializáltak s teleportáltak csatahajókat meg ilyenek...
Persze ezt már nem tanítják a suliban róla, s hivatalosan is mindent tagadtak, de számos filmet is ihletett a story.. s youtubeon is van róla kismillió doksifilm.
thrive növekedés gyarapodás szinkronos film online nézés THRIVE ( = Növekedés / Gyarapodás )
( Magyar szinkronosan online nézés HD minőségben itt , 132 perc )

A Thrive elég kendőzetlenül fellebbenti a leplet arról, hogy mi is folyik valójában a bolygón. A pénz útját követve felfedi a globális háttérhatalmat, mely tudatosan nyomja s nevetségesíti el az ingyenes és végtelen energia létezését és az UFÓk témáját is karöltve a kormányokkal. Ezzel párhuzamosan számtalan bizonyítékot vonultat fel a film ezen 2 dolog valós létezésére. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit is, melyekkel az egész bolygónk életét változtatjuk immáron meg gyökeresen. =)
A filmben bemutatott tények mind igazak! Ne hidd el, nézz utána a bizonyítékoknak! Az összes bizonyíték dokumentációját megtalálod a film hivatalos oldalán itt:
https://www.thrivemovement.com
Thomas Edison spirit phone spirituális lélek telefonja THOMAS EDISON
[ az izzólámpa, filmkamera, mikrofon, stb. feltalálója.. ]
+ Spirituális LÉLEK / SZELLEM TELEFON stb. találmányairól vajon miért nem hallottál eddig még..?

Ezen animéből hallottam most én is róla: Ryuho Okawa: The Laws of Eternity [ Angolul online nézés itt , 113 perc ]
Tiltott találmányok online filmnézés ingyen letöltés TILTOT TALÁLMÁNYOK
[ Magyarul online pl. itt , 100 perc ]
Ingyen energia termelő készülékek, vízzel működő autó, antigravitáció, örökmozgó.... sorra tűnnek el ilyen találmányok feltalálóikkal együtt. Minden jel arra mutat, hogy évszázadokkal ezelőtt fontos kérdésekben tévútra jutott a fizika, s emiatt a technika fejlődése. Nem túlzás azt állítani, hogy ebbe több milliárd ember pusztult bele ezidáig. Akik látták a kiutat, és működő, olcsó és tiszta többletenergiát adó szerkezeteket is készítettek, azokat eltaposták a tudomány és az ipar vezetői Az Egely György által fémjelzett kutatócsoport azonos című könyve alapján készített filmje 1992-ből. ( A könyv sokkal részletesebb és több infót tartalmaz! ) Egely Györgynek is van több rövidebb felvilágosító videója youtubeon!
Tűrhetetlen találmányok online filmnézés ingyen letöltés TÜRHETETLEN TALÁLMÁNYOK (Egely Györgytől) [ online magyarul nézhető itt, vagy itt 6 részben: -1- , -2- , -3- , -4- , -5- , -6- ] ( 50 perc, magyar nyelvű)
A Tiltott találmányok című film folytatása.
Ma az átlagember fizetésének kb. kétharmadát költi el energiára, pl. fűtést, világítást, benzin, gáz. A technika az utóbbi évszázadban jelentősen fejlődött, csak az energetikában nem. A századforduló idején működő gőzturbina, gőzkazán, belső égésű motor nagyjából ugyanúgy néz ki ma is, mint azoknak feltalálása idején. Az energetikában minden ma lényeges találmány ismert volt már száz évvel ezelőtt is. Mi az oka annak, hogy ma alig vagyunk fejlettebbek e területen, mint száz évvel ezelőtt?
 a tér végtelen energiája NASSIM HARAMEIN HIHETETLEN BRUTÁLIS ELŐADÁSA
[ angolul online nézés itt , 90 perc] (a Thrive c. filmben is szólt pár szót a csóka)
Mi a valóság? A tér egyetlen egy köbcentiméterében annyi energia van, amivel a végtelenségig fenn lehetne tartani az egész földet energetikailag s mindezt ki teremti s ki is vagy Te valójában? Minden atom végtelen energiával rendelkezik és egy felfoghatatlanul nagy feketelyukban élünk? Ha 1 dimenzió nem lenne valóságos akkor hogyan is lehetne abból összerakni akár 2 vagy 3 dimenziót is? Számtalan sok megdöbbentő dolog a fizikustól, számtalan fizikai bizonyítással, képlettel, stb. Vajon ezt is miért hagyták ki a fizika órákról? További videói youtubeon s itt: https://theresonanceproject.org/multimedia
az igazság a haarpról HAARP
A HAARP Nicola Tesla halálsugara, mellyel lehet: Időjárást befolyásolni, tornádókat, hurrikánokat, árvizeket, vulkánkitöréseket okozni, sőt még az emberi elme befolyásolására is képes! Hogyan működik Amerika Halálsugara? Video pl. itt , itt , itt. + számtalan bizonyíték van a létezésére pl. ilyen felhőket sem csinál a természet magától.. + Beismerték nyílvánosan, hogy befolyásolni tudják az időjárást. + videó az egyik beismerésről akár pl. itt + Pilóták, orvosok, tudósok tanúvallomása a chemtrailről stb..
az igazság a humanoid robotokról HUMANOID ROBOTOK
Csak azért mert a közmédiában nem mutatnak még olyan szintű fejledtségű robotokat mint az Én a Robot c. filmben, attól még az nem azt jelenti, hogy nincsenek titkos laborokban. Persze ilyen Surrogates filmből vett fejledtségűeket is egyre inkább mutatnak be a nyílvánosság előtt, melyek már rég tudnak beszélni (2.), járni, futni (2.), ugrani, görkorival nyomulni, ugrani, lépcsőzni, transformerkedni, lépcsőzni, cangázni, hegedülni, táncolni, szemetet szedni , harcolni is! + JIBO a világ 1. KÉSZ házirobotja!
víz technológia
KIFOGYHATATLAN újratermelődő eltitkolt VÍZ készlet van, az óceánok összes vizénél is 5x több! A korábban is köztudott talaj és egyéb vizeken FELÜL mert a föld maga is termel úgy ahogy a sok tudós NEM tudja mert eltitkolják, mert így bárhol vizet lehet termeltetni a földdel kb, azaz vizet FAKASZTANI a semmiből ingyen, a legtisztábbat ahogy sokezer helyen már megtették és 503231 módon utána lehet nézni eme újabb CSODAtechnológiának is pl.!!!:
Egyre inkább tele van a net az úgy nevezett "Primary Waater" nevű szűz tiszta vízzel, amit a föld termel. Tehát nem a szokásos köztudott módokon, hanem olyan helyeken is lehet vizet FAKASZTANI a semmiből ahol a legtöbb tudós nem hinné, mert a föld maga is tud termelni, nem pedig csak úgy van és átalakulgat. + A sok "nincs víz" hiszti ellenkezője az igaz rengeteg ilyen videó szerint ha rákeresel pl. eme infókra, nevekre, tudósokra:
- Víz Fakasztás a semmiből, BÁRHOL!: VAN VAN VAN VÍZ Pauer Páál emlékére Nagyon fontos videó Suzanne Szárai
- Nem vízhiány van valójában hanem víztöbblet!! Kifogyhatatlan megújuló vizet termel a föld!: AZ ELTITKOLT VÍZFORRÁS! NEXUS TV, JUHÁSZ ZOLTÁN ÉS SZÁRAI ZSUZSANNA
- primarywater.org
- A fő magyar tudós honlapja primarywaterinstitute.org
stb, keress rá, mert nekem is még új hogy miez!
+ ÉRDEKESSÉGEK:
- Világító egér ( génkísérlettel )
- UFO víz mint memória
- Pusztán a tudattal irányítható berendezés, elég precízen ( NeuroSky )
- A jövő közvetítő módszere mobil és pc között ( Microsoft Surface )
- 3D-s térbe kivetített hologram ( Cheoptics hologram )
- Semleges áram ( Csefkó Pál feltalálótól, cspenergy.eu )
- Soha ki nem égő fénycső ( Csefkó Pál feltalálótól, cspenergy.eu )
- NEM newtoni "élő" folyadék hangszórón
MAJD:
- Eltitkolt magyar találmányok - Dr. Horkovics Kováts János (pl. cukorbetegség gyógyítása és hasonlók)
- Hutchinson effektus (antigravitáció)
- Montauk-kísérletek
- A philadelphia kísérlet és a Montauk kísérlet folytatása: Blue Beam project? Kék sugár project?
- Miért is durva a Holográfia valójában?
- A lézer valójában nem a hagyományos fizikára épül?
- Hitler titkos kutatásai és technológiái
- Grebenikov levitáció kísérlet, mint pl. a légy antigravként repül stb..
- Max plank
- Dr. Steven Greer (szuperfejledt UFÓ technológiák)


Hogyan lehet BÁRMILYEN SZEMETET ÜZEMANYAGGÁ ALAKÍTANI?: Free Energy 400 Billion Dollar Secret:
https://www.youtube.com/watch?v=LUfFrTPYuHM

Gróf Spanyol Zoltán Vízel működő motor találmánya másként működik?
https://www.youtube.com/watch?v=laRrpaZvPY8&feature=related

Mire képes a nanotechnológia?

Elképesztő hajtórendszer

+ Minden rezgés: Golflabda 70 000 képkocka/másodpercnél életre kel

A Modern Quantumfizika

mi a csudát tudunk a világról what the bleep do we know film online nézés letöltés szinkronosan magyarul MI A CSUDÁT TUDUNK A VILÁGRÓL? [szinkronosan online nézés itt] (82 perc)
Amerika leghíresebb egyetemeinek PhD-s quantumfizikus tudósai számolnak be arról, hogy a legmorednebb legmaterialisztikusabb quantumfizikai kísérletek milyen dolgokat bizonyítottak be. QuantumFizikai bizonyítékokem csupán arra, hogy "működik a vonzás törvénye" de bizonyítékok arra is, hogy a szó legszorosabb értelmében véve mi magunk teremtjük meg a FIZIKAI univerzumot is. Igen még az atomokat is és minden fizikai tárgyat is. Igen, NEM önmagától létezik az anyag sem hanem itt és most a jelenben teremti a sok tudat. Végre a legmaterialisztikusabb quantumfizika a legprecízebb megismételhető kísérletekkel is igazolja, amit Buddhától kezdve már oly sokan mondtak.
mi a csudát tudunk a világról 2 lent a nyúl üregében what the bleep do we know 2 down the rabbit hole film online nézés magyarul MI A CSUDÁT TUDUNK A VILÁGRÓL 2 - Lenn/Lent a Nyúl Üregében
[ angolul online nézés itt , 155 perc ]

Az egyel feljebbi film folytatása egyetemi PhD-s quantumfizikusokkal hasonló témákról, csak sokkal bővebben, több quantumfizikai tudományos kísérlettel, részlettel.
Persze csak ha elég bátor vagy megtudni az igazságot.. ;)
3 Dr. Quantum animációs kisvideók kivágva e filmből:
SíkFöld , Kettős rés kísérlet SZINKRONOSan , Összekapcsolva
(nemsokára felkerül a 3. része a nagyfilmnek a "Mi a csudát tudunk a világról? - Kvantum kiadás (6 DVD-s!)


- A fizika fokozatos fejlődése a 11 dimenziós párhuzamos univerzumos valóságot leíró tudományos egyenletekig!!: Tökéletes világmindenség(e film címe: The Mystical Laws [ 2012, angol online nézés itt, előzetes 1 + 2. itt! ,120 p. ])


Több egyéb szuperfejledt technológiát és quantumfizikai cuccot találsz még az igazság önmagunkról rész alatt!!!

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Szerinted Mi Az Igazság a SzuperFejlett Technológiákról?