Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Mi az igazság a SÁMÁNFŐZETRŐL

(=AYAHUASCA-ról)?Mi az a SÁMÁNFŐZET = AYAHUASCA ?

Druida Panoramix Csodaturmix  sámán mágus DMTs sámánfőzet ayahuasca az Asterix és Obelix filmből Először is az igazság a sámánokról, hogy tőlük ered a sámánfőzet, más néven az Ayahuasca. S fontos, hogy a SÁMÁN, a hivatalos magyar értelmező kéziszótár szerint is "ázsiai buddhista szó eredetileg" mint SHA-MEN = TUDÓ(s)-EMBER-t jelent, hisz mindig a legbölcsebb volt anno az adott csoport sámánja, azaz szó szerint a sámán = "aki tudja a dolgokat".
A sámánfőzet azonban ma is köztudottan a legerősebb "pszichedelikus tudattágító" anyag az összes közül, jóval erőteljesebb és "spirituálisabb", mint bármely LSD vagy hallucinogén pszilocibin gomba vagy salvia vagy egyéb hasonló... Az ayahuascát a sámánok már évezredek óta használják gyógyításra és a spirituális világgal való kapcsolatba lépésre.
Mi a SÁMÁNFŐZET = AYAHUASCA élettani hatása?

Mi a ayahuasca sámánfőzet hatása? ENSZ (= Egyesül Nemzetek Szervezete) ayahuasca sámánfőzet tea hivatalos és a legapróbb részletekre is kiterjedő vizsgálatairól, HETI rendszeres sámánfőzet fogyasztók és a nyugati ember fizikai és lelki állapotának összehasonlításáról is beszél többek között Dr. Feldmár András pszichológus (Kanadában él ezért ilyen az akcentusa. Részlet a Van-e Élet a Haláls Előtt c. filmjéből:):A SámánFőzet 2 FŐ hatóanyaga:Druida Panoramix Csodaturmix  sámán mágus sámánfőzet ayahuasca DMT 2 fő hatóanyaga van, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben elég ezen 2 anyag kombinációja a teljes sámánfőzetes ayahuasca hatás eléréséhez, s az így már teljes értékű sámánfőzetnek nevezhető.
Minden más egyéb anyag csak módosító tényező vagy "extra kombó mix koktél" és igazából szükségtelen az alap és mégis TELJES ÉRTÉKŰ sámánfőzethez! Ennek ellenére néha mint pl. az Asterix és Obelix filmekben bemutatott egyes népek raktak bele még cannabist és hallucinogén gombákat is (anno a sört is így főzték pszichedelikus gombákkal és marihuánával sok helyen), vagy egyéb növényeket is raknak bele itt ott néha hisz ugye a sámánok értenek hozzá, hogy kiknek mivel lehet még megfűszerezni, hogy igazán kihozza a pikantériát! ^^ (Pl. álomteával, abszintium növénnyel, stb.). Ám sokan nem sámánok, hogy egy feltuningolt és jól bevált arányú személyreszabott mixet kotyvasszanak, vagy "hatékonyan megemésszenek mentálisan is" ^^ s nem is kémikusok, hogy minden más anyagot előre kivonjanak a főzetből, így ezért olyan változó a végtelen sokféle sámánfőzet hatása. A kezdőknek tehát még a 2 fő összetevős alap mix is BŐVEN elég, s néha még akár az is "túl sok" lehet...! ;P

Tehát a régóta szokásos alap natúr sámánfőzet alkotóelemeiből a 2 db fő alap és szükségszerű hatóanyag a:
DMT sámánfőzet ayahuasca főzet hatása 1.: DMT:

Elsőre talán hihetetlennek tűnhet a sok bekondícionált robotzombi materialista számára, hogy DMT-t minden egyes élőlény (emlős és növény is!!) termel valamilyen mértékben (igen az emberi agy is), s így természetes módon benne van minden élő formában, s egy sejtszintű (általában főleg agyi) kommunikációt elősegítő anyagként tartják számon a tudósok, tehát valójában egyáltalán nem méreg ahogy a valóságshows idiotizmusra reagáló TV2-ben mondták (max annyira, mint amennyire a víz is az ha 100x-osan túladagolod..), mert valójában a legtermészetesebb ingerületközvetítő anyag minden élőlényben, emberben, állatoknak és növényekben is. Az emberi agyban a hipotalamusz, avagy a 3. szemmel látó toboz mirigyünk is termeli folyamatosan, mert létszükséges az agyi működéshez. Vannak akik egy agyi hormonnak hívják. Tehát egy tejlesen természetes anyagról van szó, és fűben fában is nő, csak a legtöbb magyarországi növényben olyan minimális % arányban van jelen, hogy elég sok kilót kellene főzőcskézned belőlük, s akkor már a viszonylag nagy % arányban DMT-t tartalmazó Magyarországon is őshonos és elterjedt növények közül a legegyszerűbb lenne talán a szó szerint minden füves területen apró fűként tonna számra növő "Phalaris arundinacea"-ból kivonni a DMT-t (pl. így ahogy a Pszichedélikus Sámánizmus - Jim DeKorne könyvében a 135. oldalon magyarul írja, csak vigyázz, mert taposni rajta és megfőzni, meg az agyaddal előállítani vagy békáról lenyalogatni még nem illegális [hisz az összes rétet meg parkot meg élőlényt meg az emberi agyat azért még nem illegalizálták], de a sámánfőzet egyik fő eleme, a DMT kivonása ilyen módon már úgy tudom itthon is illegális ha kikristályosítod, hisz az már "veszélyes" mert minimálisan apró helyen is elférő kiristályosított minisámánfőzet alkotóelem drog!!). Meglehet, hogy bizonyos békák nyála is nagyobb mértékben termeli, de a főzetek 99%-a tudtommal béka nélkül készül, hisz az kevésbé undi ha csak növényekből is elő lehet álltani. A sámánok által is régóta használt nagy % arányban is több DMT-t TARTALMAZÓ NÖVÉNYEK pl. (csak itthon nem mind őshonos) az: ősi egyiptomi "élet fája" az Acacia Nilotica, vagy a fehér virágú Mimosa Hostilis (gyökérkérgét kozmetikai cégeknél is kapni olcsón mert ráncfeltöltésre is használják sok termékben), vagy Psychotria Viridis, vagy Phalaris arundinacea, Diplopterys cabrerana, Phalaris aquatica, stb..DMT sámán főzet ayahuasca hatása 2.: MAO-gátló:

A sámánfőzet második szügségszerű hatóanyaga a MAO-Gátló szintén sokféle növényből lehet. Ez egy olyan anyag, ami meggátolja azokat az agyi gátló sejteket, amik a véragygátban amúgy szabályoznák, meggátolnák az agyba jutó anyagok jó részét, s így meggátolnák a túl sok bejutó DMT-nek a megszokottnál nagyobb mennyiségben történő agyba jutását is. Tehát lényegében csupán a fő DMT nevű hatóanyag bejutását segíti elő ezen második összetevő és semmilyen egyéb funkciója nincsen, tehát a fő anyag a DMT és a mao gátló csak a DMT hasznosulását segíti elő. Különben a "MAO" (avagy a "véragygát") meggátolná a szokásosnál több DMT agyba bejutását (hisz alapból is termeli és használja a DMT-t az agyunk is ugye)!
Ehhez még azért hozzá kell tenni, hogy ugye a mao gátlás nem csak a DMT-ből enged be így több anyagot az agyba hanem sokminden másból is, ezért iszonyatosan kell figyelni a sámánfőzet ivása előtt már legalább 2-3 héttel az étkezésre, hogy ne egyél műanyag mérgeket, húsból kioldódó hormonokat meg nehézfémeket, és lehetőleg húst se, stb.. S ezen felül bizonyos plusz anyagokat meg 1-3 nappal a sámánfőzet előtt érdemes kerülni mint pl. tejtermékek, alkohol, egyéb drogok stb. hacsak nem vagy sámán szinten vagy nem valami sámán szaki mondja, hogy nyugi mi a szitu. ;) Tehát ha valakinek nagyon "bad trip"-je volt, azaz nagyon rossz élménye, akkor az legtöbbször abból szokott fakadni, hogy egy műanyag hormonos nehézfémes hús-zabáló gép volt 0-24 vagy alkohollal kombinálta a sámánfőzetet vagy ilyesmi!!!
Ahogyan a DMT is, a MAO-gátló is sok ezer féle teljesen legális növényben is megtalálható itthon is, csak a többségében még apróbb mennyiségekben, s így tudni kell, hogy pontosan mely 2 félét lehet érdemes hány (4-5 vagy több) órán keresztül összefőzni, különben ha rossz növényt választasz, akkor lehet sok-sok kilókat kéne belőlük összefőznöd és lepárlással tömörítened. Egyes növényekből meg elég akár már 25 gramm is 1 hagyományos szokásos sámánfőzet ayahuasca adaghoz. Erről is számtalan infó található mindenhol a neten ha rákeresel MAO gátló növényekre, de ilyen MAO gátló hatású kis mértékben még pl. a kávé(!) is, a szerecsendió (nem véletlenül szerencsedió netán? ;D), a maracuja gyümölcstermő növény (=passiogyümölcs=maypop=Passionflower=Passiflora incarnata, pl. a levele is), sárgagyömbér, kurkuma (turmeric, curcuma longa) és még számos cuccban van, és olyanokat is hallani, hogy pl. a feketeborsban lévő piperin erősíti a kurkuma MAO-gátló hatást és hasonlók (tehát a "félig sámánfőzet" kávéra se véletlen van rászokva senki, meg a sok fűszerre se ;P ^^), de a sámánok által eredetileg is használt és jól bevált, elég nagy % arányban is több MAO-GÁTLÓT TARTALMAZÓ NÖVÉNYEK: (csak épp itthon nem őshonosak) a pl.: Syrian rue (=Peganum Harmala, melynek kivonatolása mégkönnyebb a fentebb is említett Pszichedélikus Sámánizmus könyv 138. oldala alapján), Banisteriopsis Caapi, Kava (=Piper methysticum = részegítő bors, mámorbors, ennek is sok fajtája van, lehet hasonló itthon is van, de annyira nem értek hozzá) és még jópár növény MAOgátló csak nem mindegy melyik milyen mértékben és milyen egyéb alkaloidák vannak-e még bennük, mely a MAO gátlás hatására a DMT-n kívül is szintén könnyen fel juthat nagymennyiségben az agyba..!
mi a DMTs sámánfőzet ayahuasca hatása
Mivel eme 2 fő alkotó elem általába rengeteg minden más alkaloidával is elkeverve van, s nincs kivonva, ezért is van az, hogy ilyen változó lehet a sámánfőzet hatása, s ha nem a 2 fő kémiailag kivont alkaloidát fogyasztja valaki akkor ezért sem árt egy "tapasztalt sámán(=SHA-MEN=tudó-ember) vezető" aki egy előre már jó rég kikisérletezett és letesztelt és bevált kombinációt ismer, mindamellett, hogy akár szellemileg is tud segíteni, s ha kell vezetni egy ilyen élményen, ami az alábbi sámánfőzet hatásáról készült videóélményből igencsak kitűnik, hogy hasznos lehet, főleg ha épp netán Neked is lenne pár némileg "lelkileg megbánható" ártó tetted, amikkel így szintén kényszerűlsz majd szembesülni pl. egy "bad-trip" formájában, hogy "kihányhasd a démonjaidat" Te is, ahogy a híres filmszínész Ben Stiller fogalmaz egyik nemrégi mozifilmjében, hogy "igen, mi is kihánytuk a démonjainkat a sámánfőzettől a sámánfőzetes sámános szertartáson és jó volt, Nektek is el kellene mennetek egy liyenre!", s mely szinkronos mozifilmjében (bár eléggé elnagyolva s röviden de) be is mutatnak egy ilyen sámánfőzetes ayahuascás démonkihányós szertartást Ben Stillerrel ( az ŐRÜLT DROGOSja!! ;D ), s a film címe amúgy A 40 az új 20 [2014]: előzetes itt , a teljes film youtubeon szinkronosan itt, (hasonló sámánfőzetes mozifilmek lejjebb!), de persze ebben azért közel nem jön úgy a sámán, s közel sem mutatják izomdurva 3D-s animációkkal, ahogy teremteni a ...így ezt: (lásd eme lentebbi videót ;D):
mik a shaman főzet sámánfőzet DMTs ayahuasca hatásai
Pedig valójában egy sámán vezető az igazából sokkal fontosabb lehet (ha te nem érzed magad eléggé sámán szinten), mint maga a sámánfőzet a sámánfőzetes tea szertartás rituálé közben is! Azaz a sámán szellemi vezetése a lényeg igazából, és a sámánfzőet tea csaupán csak eszköz!!! ;P
De persze ha elég jól felkészültél és "elég sámán szinten" vagy akkor egyedül is megvilágosíthat, nem véletlenül hívják "3. szem pajszer"-nek, mert mint 1 pajszer kifeszíti, azaz kinyitja a 3. szemed "ha akarod ha nem". xDD Én is egyedül próbáltam és életem kb. legjobb élménye volt ;P
Az egyetlen bibi annyi volt csupán csak, hogy annyi infót adott, hogy kb 10 év alatt tudtam csak minden infót feldolgozni (és nem azért mert negatív infók/élmények voltak [mert pozitívak voltak], csak annyira SOK adat volt, hogy józan processzorral 777 csilliárd terrabájtra utána még emlékezni is sok idő ugye )
Ezért szokott az átlag nyugati emberekkel az lenni, hogy nemhogy nem szoknak rá a sámánfőzetre, de ponthogy leszoknak róla sok sok időre (és másról is leszoknak ugye vele). Mert annyi infót ad (jó értelemben), hogy idő kell, amíg feldolgozza a nyugati agy általában.
Ha az itteni teljes infók elolvasása és összes videó megnézése után nem bátor várakozással teli izgatottságot és kalandra vágyó magabiztosságot érzel, hanem rideg bizonytalanságot, vagy "kételyekkel tarkított rettegő rőkönyödést" vagy ilyesmit akkor ugye tuti, hogy Neked valszeg az lenne a jobb, hogy így tuti soha ki nem próbálod még sámán vezetésével se!!! Ennyire egyszerű lemérni, hogy ki mennyire van felkészülve rá, mert ugye a túl tapasztalatlan/gyenge bizonytalan lelkeknek lehet inkább tényleg a legó meg Xbox való semmint a teljes Akasha krónika túlterhelős összes lehengerlése, főleg ha nem elég tiszta a lelkiismerete valakinek, mert akkor csúnya önszembesítést kaphat stb...!!!! ;PAz igazság a DMT-s AYAHUASCA

= SÁMÁNFŐZET hatásáról:

Gondolom kíváncsi vagy már, hogy milyen hatása is lehet akkor ennek PONTOSAN, ugyhogy íme egy nagyon precíz, pontos, tömör, lényegretörő animáció, mely ezt a hatalmas és nem szokványos élményt valahogy mégis egész jól képes bemutatni (persze leszimbolizálásokkal pl. kígyó = áramlás, rezgő fénynégyzetek = sok emlék és energiasík egymáshoz közel, stb..) Először elég horrornak tűnhet, ahogy átmegy a sok materialisztikus hazugságon miszerint ő a teste és a testének a teljes időnyoma meg ilyesmi.., de a végefelé jön a Sámán is segíteni megvilágosodni..! ;))):

Biztosan teljesen józanul találta ki amúgy az arc, tuti nem csak egy őrült drogos volt ;Dmi az ayahuasca hatása

Mikulás = Sámán, karácsony = Sámán utaztatásos rituálé ünnep !!!!!!!!
karácsony mikulás sámána
Filmek + Videók a sámánfőzetről,

sámánokról, ayahuascáról:+ Sámánfőzet Videók még több mozifilmből!


+ Hogyan gyógyít az Ayahuasca szertartás?:40x-esen tapasztalt sámánfőzet utazó élménybeszámoló:


Graham Hancock - A Tudat Elleni Háború (hun sub):


Ayahuasca - a lélek gyógyítója - Beszélgetés Dr. Máté Gáborral:

+ Dr. Máté Gábortól rövid videók pl.: Ayahuasca and Addiction Treatment + Ajahuaszka:


+ Milyen helyeken (dzsungelben) szokott lenni az ayahuasca szertartás?:
+ Az első Ayahuasca élmény - 1. rész:


Mi az igazság a sámánfőzetről ayahuascárólDMT a LÉLEK MOLEKULÁJA
(DMT = a sámánfőzet ayahuasca fő hatóanyaga)
[ 2010, magyar felirattal online filmnézés itt, 74 perc ]
Rick Strassman filmje a DMT-ről (dimetiltriptamin).
Az igazság a DMT-ről, hogy egy roppant egyszerű vegyület, mely minden élőlényben (ember, állat, növény) megtalálható. Eddig azt hazudták róla a tudósok hogy egy "semmire se jó, semmit nem csináló" molekula, de az igazság a DMTről, hogy nem véletlenül található meg minden élőlényben, s a
"3. szem" toboz mirigyünk sem véletlen ezzel az anyaggal dolgozik alapból, külső DMT ( mint pl. a sámánfőzet = ayahuasca) bevitele nélkül is....
+ Liquid Crystal Vision:
Életérzés élmény effektes élményátadó doksifilm, szal nem a szokásos uncsi :D Csak első 4 percét nézd meg legalább ;P
az igazság önmagunkról TERENCE MCKENNA
Még csak épp most kezdtem el nézni online videóit, sokat beszél a sámánfőzetről is..

+ Terence Mckenna - Szerezd vissza az elmédet (HUN SUB):
Druida Panoramix Csodaturmix  DMT sámán mágus varázsló sámánfőzet ayahuasca az Asterix és Obelix filmből + MTPK pszichedelikus kerekasztal:
• Dr. Máté Gábor, magyar születésű, Kanadában élő orvos, nemzetközi hírű kutató, aki az ADHD-val, valamint a függőségek kutatásával és kezelésével foglalkozik
• Dr. Frecska Ede, a Debreceni Tudományegyetem Pszichiátriai Klinikájának igazgatója, az MTPK elnökségi tagja
• Dr. Szummer Csaba, a KRE BTK Pszichológiai Intézetének docense, az MTPK elnöke
• Dr. Kapócs Gábor, ideggyógyász, LAM főszerkesztő, egészségpolitikus, intézményvezető
• Dr. Szemelyácz János, a Baranya Megyei Drogambulancia vezetője
• Dr. Rácz József, az Addiktológiai Társaság leköszönő elnöke:

+ Best Ayahuasca explanation. R.I.P. Scott Petersen:


+ Graham Hancock: Elves, Aliens, Angels and Ayahuasca:


+ AYAHUASCA documentary ! full movie ! HEAVEN EARTH I 2008 I a film by Rudolf Amaral and Harald Scherz:


+ Mooji - On Ayahuasca :
+ A megvilágosodott mester 3. szemmel látó Paramahamsa Nithyananda a Sámánfőzetről, Swamiji az Ayahuascáról, Fűről, LSD, stb drogokról videó ( Ayurvedic Techniques to Detoxify Your Body from Psychedelic Drugs & Fluoride):

+ Infók: Mi a sámánfőzet hatása?:


- Az igazság, hogy a fenti videókban kb. minden fontos benne van a sámánfőzetről, ayahuascáról, amit annak kipróbálása nélkül talán így szavakkal el lehet mondani!
- Először is az íze förtelmes, egyszerűen leírhatatlanul kegyetlen undorító, hányásízű sáros pocsonyaízhezt lehetne talán hasonlítani (eddigi beszámolók alapján)
- Lehet az íze is közre játszik ebben, de eddig mindenkitől azt hallottam és olvastam, hogy hányt is tőle. Viszont az az érdekes, hogy erről a hányásról mindenki úgy beszélt és írt, hogy (egyrészt nem kellemes de) igazából nagyon jó volt, egészséges, jótt tett, mert (azon FELÜL, hogy a hányásízű cucctól megszabadult) minden beszámoló szerint ilyenkor az emberek úgy érezték, hogy egyúttal nem csak fizikailag hányták ki a kellemetlent, hanem lelkileg is "kihánytak" mindent, ami rossz volt bennük. Ezt nehéz szavakkal átadni, de ilyenkor mindenki úgy szokta érezni hogy kap egy üzenetet miszerint "CSAK NE HAZUDJ" s mivel ilyenkor mindenki rá szokott jönni, hogy még magának is csomó mindenben hazudik, s ezeket ilyenkor felismeri, ezért a sok eddigi hazugságtól és mocsoktól nem csak fizikai hányással hanem azzal párhuzamosan a szelleme is "kihánnya" ezen förtelmes hazugságokat, s ezért esik jól a hányás, mert csak így következhet az igazság, és egyéb spirituális élmények, miután a sok hazugságtól megszabadultál.. ;)


MoziFilmek a

SÁMÁNFŐZETRŐL = AYAHUASCARÓL:


- Blueberry a fejvadász ( a legfelső kegyetlen durva sámánfőzetes animáció ebből a filmből van!) 

- Asterix és Obelix 1-17++ (összes részében is van ugye a druida mágus sámánfőzet =D ) 
Druida Sámán Mágus Panoramix Csodaturmix sámanfőzet ayahuasca
pl.: Asterix – Az istenek otthona ( LÉNYEGI RÉSZLET ITT! ;D, + szinkronos ELŐZETES itt ) 
ayahuasca sámánfőzet az Elvarázsolt Erdő c. filmbőlAz Elvarázsolt Erdő 1./2
ayahuasca sámánfőzet az Elvarázsolt Erdő c. filmből

(Kegyetlen durva mondanivalós sámánfőzetes animációs ayahuascás mozifilm gyerekmese formában! + A varázskalap 1990-es film kb. a 2. része ugyanattól az alkotótól))

- Hupikék Törpikék sorozatban Törpapa kb. minden problémára varázsfőzetet főz gombákból meg ilyesmi.. ;DD 

Hogyan rohanj a veszTedbe ( a Family Guy alkotójától: megvilágosodós sámánfőzet az indián sámánékkal O.O ) 

- A 40 az új 20 [2014]: előzetes itt , teljes youtubeon szinkronosan itt (Ben Stillerrel)
- Váratlan szépség (2016 Will Smith-el): 7:40-nél Edward Norton ayahuasca sámánfőzet szertartást reklámoz, hogy az milyen jó, és hogy annyira megéri, hogy még peruból hívtak hozzá sámánt
- Shrek 3 ( Merlin varázsló Shrekéket elutaztatja a lelkükbe sámándobolás közben :D ) 
- Jonah Hex ( a varjú indiánok sámánja megitatja "valamivel" Hexet, amitől feltámadt a halálból is.. ) 
- Jöttünk Láttunk Visszamennénk 1, 2 ( A 3. része 2016-ban jelenik meg ) + Reszkess Amerika ( Jean Reno-s francia vígjátékok, melyben a mágus szintén kotyvaszt, ráadásul időutazósat.. ;D )
- Hippi-túra (2012)
- Enter the Void (talán csak simán DMT-s, de mivel az a fő lényege a sámánfőzetnek és olyan trip van benne mint kevés más filmben [s blueberryhez hasonlóan] ezért van itt ;D )

+ Még több Sámánfőzet Film + videó részlet van még mozifilmekből sorozatokból is itt! ;)
+ BÓNUSZ: Ryuho Okawa - The Laws of Eternity ( csak simán sámános de több sámán is van benne és magyar felirattal pl. itt..... ;)))))) )Sámánfőzet ayahuasca rendelés online internetről:

honnan lehet rendelni sámánfőzetet sámán főzetet  ayahuascát ayahuasca rendelés online az internetről?Honnan lehet rendelni sámánfőzetet / ayahuascát az internetről? Sámán főzet ayahuasca rendelés online:
Ha nem vagy benne biztos a fentiek után sem, hogy hogyan is lehet elkészíteni egy jó hatásos ayahuasca sámán-főzetet vagy csak simán nem akarsz sámán mód kísérletezgetni a fentebb leírt módszerekkel saját ingyenes sámánfőzet előállításával az itthoni nem túl magas DMT tartalmú növényekkel, akkor a jól bevált nagy DMT tartalmú növényekből és hatékony MAO-gátló kombinációkkal ellátott kész komplett instant sámánfőzet adagokat, azaz ayahuascát tudsz rendelni az internetről számtalan helyről részletes megfőzési útmutatóval együtt (pl. hogy melyiket mennyi ideig kell főzni, mert van amelyiket 5 óráig!), pl. ezen helyekről külföldről (ahol pár jogi szabályozás is épelméjűbb ezen a téren, bár úgy tudom a DMT csak akkor illegális itthon ha kivonod vegyileg kikristályosítva a növényből (ami kicsit bonyolultabb mint megfőzni mint a leveskockát), hisz a végtelen sok féle növényt magát nem tudják betiltani, hisz akkor semmi legális növény nem maradna ha magát az ayahuasca alapanyagaiként használható növényeket is mind be akarnák tiltani, hisz kb. minden tartalmaz DMT-t kisebb nagyobb mennyiségben tehát ezek az innen online rendelhető 5000 féle ayahuasca növények (elkészítése is) valójában itthon is teljesen legálisak tudtommal még akkor is ha összefőzöd), de persze ne ijedj meg ha egy jogászt megkérdezel, hogy illegális-e a DMTs ayahuasca azt se tudja majd hogy mi az a sámánfőzet a bitangja, csak a DMT szóra felkapja a fejét hogy hujujj igen a DMT nagyon illegális, holott a DMT igazából max. körülményes és akár jópár hétbe tellő vegyi kivonatolással és kikristályosítással nevethező DMT-nek, különben inkább muskátli vagy paradicsom a neve (ami ugye nem illegális), csak a sok hiéna jogász a kémiához se ért de az értelmesebbik fele azért tudja hogy miért is akarja a gyógyszermaffia betiltani ezt is mint a C vitamint is próbálta Dr. Lenkei Gábor idején, s ahogy az "ópiát tartalmú" máknövény se illegális csak ha ópiumot készítesz belőle, így ezen DMT tartalmú ayahuasca növények online rendelésétől se kell félni szerintem. Tehát honnan lehet ayahuasca sámánfőzetet rendelni internetről? Pl. ezen online webshop boltokban lehet, de persze csak olyat rendelj ami nincs illegalizálva az országodban (tehát pl. franciaországba talán ne rendelj, inkább portugáliából, délamerikából, hollandiából, stb):

- 2023-ban a legolcsóbb: www.ayahuascakit.com/ayahuasca-kit-1.html
Ayahuasca


- 2020-ban a legolcsóbb: www.avalonmagicplants.com/smartshop/ayahuasca
Ayahuasca shop


- Ayahuasca kits
www.worldherbals.com/en/ayahuasca-kits-p-121
( Ez is simán kiszállított itthonra is már pár éve is! ;) )

- www.shayanashop.com/ss-ayahuasca.aspx ( Anno innen is rendeltünk, s a Caapis-Vidirises elég táp volt)

- www.shamanic-extracts.com/xcart/shamanic-ethnobotanicals/ayahuasca-kit

- Azarius Smartshop

- Kész yage = ayahuasca tea, amit már nem kell főzni (ez már ugye jogilag nem "preparations"-nak számít, tehát ez lehet több országban már illegális a DMT tartalma miatt, jóval több országban mint a natúr növényes levelek meg gyökerek, ami növény összetevők [ = preparations] sokkal de sokkal kevesebb országan illegális): legalpsychedelics.org/product-category/ayahuasca/

- Ezek egyike is már kész, megfőzött ayahuaszka sámántea teafőzet, amit nem kell főzni és instant kész (ergó ez már Magyarországon is elég eséleyesen meglehet hogy ez már illegális, mert ugye csak bizonyos anyagokat tudnak betiltani de az összes létező növényt meg emberi agyat nem, hisz mindenben van DMT): Soul-herbs.com/order/

+ Kismillió hasonló internetes webáruházban lehet ayahuasca sámánfőzetet rendelni online!
A csomagolás természetesen mindenhol hatalmas neon fényben villogó piros betükkel feliratozva üvölti hogy "Vigyázat: SámánDrog, kedves Vámos, foglald le azonnal, különben kinyír a gyógyszermaffia a profitját féltve!!" Ráadásul ma már csomo ilyen Gomoához hasonló online SZENT sámánnövényeket áruló cégnek van partnerprogramja is általában, így akár több (pl. 3) szint mélységben is kereshetsz pénzt velük akár itthonról is teljesen legálisan (hiszen csomó legális cuccot is lehet kapni általában minden országba mint pl. esszenciálisan kivont bürökrata tisztességet, meg "szent okostóni sámánlélek hozzá nem értést", stb ;P ), tehát létezik már kész sámánfőzet ayahuasca MLM pénzkeresés sikeresen automatizált online passzív jövedelem is akár! ^^ :D
De persze ha netán nem tudnád elég jól felmérni hogy jogilag mi hol illegális és nem a legtisztességesebb szent sámánpostások vámos szellemgyógyász jogász specialistáira akarod bízni magad akkor kérhetsz segítséget az itt lentebb írt SZENT sámánfőzetes vallások profi jogászaitól is, akik direkt erre szakosodtak, hogy kb fél világon már kiharcolták jogilag is törvénybe iktatva legfőbb bíróságokon is official a sámánfőzet legális használatát szent vallási szentséges sámántea rituáléikon (mint pl. USÁban is, meg több szomszédos EU országban is) felpofozva a sok őstulok materialista alkesz robotbírót a sok orvosi tanulmánnyal meg sokezer éves sámánkultúrával ! Ugyhogy ne félj hanem lépj be az egyházukba te is (pl. Unio Do Vegetal) ha biztosra akarsz menni a jogi szent növényekkel és nem pedig a materialista mindent összekeverő alkoholista pénzharácsoló, káros anyagokkal összekeverő, partydrogokkal azonosító, "drogellenes de alkoholista" álszentekre akarod magad alapozni! ;P

+ Ayahuasca szertartások ÉLŐBEN

profi sámánnal hol merre mennyiért?:Hisz külföldön már fél világban széleskörű túristaprogram ez, és nem csak délamerikában de több eu országban is a szent vallási "sámánfőzet kezelés"!!):


+ Számos országban kifejezetten legális mert évezredes hagyományai vannak pl.: Bolívia (még piacokon is kapni mint a paradicsomot), Portugália, Peru, Mexikó, Brazília, Costa Rica, meg ha jól tudom Equador, Chile, Columbia, Uruguay, és Paraguay, és számos helyen egyszerűen nincs róla döntés (azaz megtűrik lényegében) mint pl. hollandiában vagy spanyolországban (ahol szintén vígan tolják a sámánteafőzet ceremóniákat külföldön, sőőt, spanyolban van az ICEERS.org Ayahuasca JOGI sámánfőzet jogvédő jogász világszervezet fő központja is, tehát ha pl. bíróságon netán nem hinnének neked hogy a sámántea főzet nemcsak nem ártalmas de hasznos is akkor ők sok sok éves gyakorlott jogi segítséget tudnak Neked adni orvosi kutatások és bizonyítékok tömkelegével, stb.!!! ;) ). Amúgy a legtöbb tiltó országban is max a tiszta kivont DMT az illegális, de a növények nem, kivéve pár helyen (főleg a nyugati libsi országokban mint pl. franciaország) tiltott még akkor is ha csak "preparations-nak számít is" DE mégis szarnak rá sok helyen mert nincs a legtöbb országban névszerint megnevezve minden növény (mint ahogy franciaországban megneveztek pár növényt konkrétan tiltólistára) VAGY ahol megnevezték ott is vannak általában kivételek mint pl. csomó más féle növény alternatíva, vagy pl. amikor valaki vallási okokra hivatkozik, mert ugye vallási sacrament = szentségként kivívta több egyház az elidegeníthetetlen jogot a használatához személyes lelki vallási rituálékhoz mint pl. a Santo Daime ayahuasca egyháza sámánfőzet vallási egyház ayahuasca egyházak egyike (pl. Hollandiában IS és csomó nyugati országban is) vagy pl. az "União do Vegetal" = UDV sámánfőzet egyház Svájcban és usában IS, pl. így:
az UDV sámánfőzet vallási egyház sok ügyvédje az USA főbírósági megnyert perük után ( ayahuasca egyházak egyike)
Itt figyel a sok tucatnyi ügyvédjük az UDV sámánfőzet vallási egyháznak az USA főbírósága elött a megnyert perük után, ami USÁban is kivételt adott az UDV ayahuasca egyházak amerikai részlegének is a sámánfőzet tea használatához mert vallási szentség és perben bizonyították hogy ártalmatlan, nincs káros hatása, sőt..! ;P
Tehát ha nem portugáliába, spanyolba, hollandiába vagy délamerikába mexikóba mennél sámánfőzet ceremóniára akkor lehet érdemes ilyen ayahuasca egyházak által szervezett ceremóniákra menni, mert sok a 2 bites materialista és a jog változhat de még az olyan országokban is ahol elvileg illegális és radar alatt működik (mint pl. románia) is lehet nagyobb az esélye JÓVAL arra, hogy kapott MÁR bírósági, legális jogi törvényileg is jogerős KIVÉTELT valamely ilyen sámánfőzetes egyház az ayahuasca használatra mint egyéb olyan nyugati libsi országban ahol azt se tudják a bírók hogy hugyozzanak vagy szarjanak amikor a havi fizetésüknél bonyolultabb és magasztosabb dolgokról van szó.
+ Csomó sámánfőzet mozifilm részlet és videó van még itt mint pl.:
sámánfőzet kung fu panda

+ Sámán zenék:


+ A fentiek persze elég lehengerlőek lehetnek ha nem ismersz némi igazságot önmagadról és a egy csöpp igazságot a valódi emberi történelemről.. ;P

+ Az igazság a Magyarról menüpont alatt is találsz még ősmagyar sámán táltosos igazságokat ! ! ! ;]]


+ Nézhetsz még további vicces őrült drogos + sámános videókat is + egyszerre drogos sámános meditációs videókat is ;D is.. O.O ^^Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Tudsz még Te is többet arról, hogy mi az igazság a sámánrokról, a sámánfőzetről, az ayahuascáról?