Az igazság
 Az igazságPartnerek:

Az igazság az alkoholról:

Mi az Igazság az alkoholról?
Sokan hiszik, hogy ezért meg amazért egészséges a bor, meg a sör, stb.., viszont az igazság az, hogy ezek közül egyik sem az alkohol hatása miatt egészséges, hanem a benne lévő gyümölcs és egyéb (gyógy)növények miatt. Maga az alkohol csak kábít, tompít, kitol a jelenből (ami nagyon is egészséges lehet a többiek számára ha amúgy már túlságosan nem bírod visszafogni magadat attól hogy az őrületeddel (pl. őrült orvosi tanácsaiddal) tönkretegyél másokat is ;) ).:

mi az igazság a borról AZ IGAZSÁG A VÖRÖSBORRÓL, BORRÓL
Mennyire egészséges a vörösbor? Mi az igazság? Az igazság, hogy a vörös bor és egyéb borok NEM az alkohol miatt egészségesek kis mennyiségben sem, hanem a különleges szőllők miatt benne lévő RESVERATROL nevű legerősebb antioxidáns ( a c vitaminnál 18x erősebb antioxidáns ) és egyéb flavonoidok stb.-k miatt... Ezen anyagok viszont az alkoholmentes mustjában és számos egyéb alkoholmentes készítményben is benne vannak. Ha külön kivonjuk a resveratrolt ( akármiből, és nem szennyezzük alkohollal ) akkor számos esetben volt már képes rákot és azzal egyenértékű betegségeket is meggyógyítani. A resveratrolról mint rák ellenszeréről is számos infó van még, de leginkább talán öregedésgátlásra használják: Orvosi infók pl. itt + Google a barátod.. ;) + Pl. Resveratrol: Breakthrough Anti-Oxidant Info
mi az igazság a borról AZ IGAZSÁG A SÖRRŐL
Mennyire egészséges a sör? Mi az igazság? Az igazság a sörről, hogy az NEM az alkohol miatt egészséges kis mennyiségben sem, hanem a benne lévő B vitaminok miatt! Ezek miatt lesz a sörcsapos csajok körme is szebb, nem az alkohol miatt.. A B vitaminok nagyon fontosak továbbá az agyi tevékenységekhez és egyéb dolgokhoz is. Maga az alkohol hatása viszont csak ilyeneket tud kiváltani:

A többi alkoholos italról is hasonló az igazság!

Igazából ezért szeretik annyian a sört meg a bort..(még ha annyira együgyűek, hogy nem ismerik fel a hordó mézbe öntött szar ízét sem [ s ugye van a mondás, mieszerint ha egy hordó szarba öntünk egy kis mézet, attól nem lesz méz, de ha egy hordó mézbe öntünk egy kis szart akkor egy teli hordó szart kapunk xDD , s ugye akinek nem a méz kell hanem a szar...] mert amúgy nem esznek elég gyümölcsöt, s kattognak meg aszalódnak és sorvadnak kifele az életből a vitaminhiánytól..)..

Tehát ha van bármely alkoholos italnak is jótékony hatása, akkor az igazából nem az alkoholnak, hanem a benne lévő gyümölcsnek (vagy egyéb növénynek) köszönhető. S eredetileg onnan származik, a gyümölcsnek pedig (vagy egyéb növényből) eredetileg a sok rothasztást (alkoholerjedést) kikerülve rendszerint sokkal erősebb a jótékony hatása. Tehát ne a rodhadt gagyibb gyümilét idd (alkoholos italok), hanem az eredeti sokkal jobb jótékonyabb hatású rothadásmenteset (alkoholerjedésmenteset), azaz a BIO gyümiléket és egyéb gyógynövénykészítményeket gyümölcsöket egyél, igyál, különben magának az alkoholnak (az "erjedésnek" = a rothadásnak) a hatásait is tapasztalni fogod:

Az igazság az alkohol hatásáról, azaz CSAK MAGÁNAK AZ ALKOHOLNAK a hatása:
az igazág az alkohol hatásáról

az igazág az alkoholról

mi az igazág az alkohol hatásáról

mi az igazág az alkoholról
Persze, hisz kinek mi a szórakozás... van akinek ez ^^:
mi az igazág az alkoholról

mi az igazág az alkoholról

mi az igazág az alkoholról

mi az igazág az alkoholról
Tehát ALKOHOLIZÁLJ csak nyugodtan, ha annyira jó vagy, hogy ki akarod tépni magad a jelenből, megóvva ezzel a szélesebb körű társadalmat, mert úgy látod, hogy Te már nem érdemlelsz igazán szépet, élettel telit az életben, már nem az motivál, akkor az Neked nem is jár, mert csak egy őrült drogos vagy! :PPPPP
mi az igazág az alkohol hatásáról

+ Egy kis kémiai tudományos előadás: Az igazság az alkoholról:+ Az illegális alkoholt öntik ki az ablakon a szesztilalom idején (Detroit, 1929):
mi az igazág az alkohol hatásáról
Alkohol helyett inkább Te is egyél gyümit s igyál 'Az Élet Vize' Pi vizet ! ;)

Az igazság

Internetes Pénzkeresés:
internetes pénzkeresés

Tudsz még Te is többet arról, hogy mi az igazság az alkohol hatásáról, magáról az alkoholról?